DerHerrKool
veselko tenžera
rioda
DerHerrKool
Filip Međimurje
Ja stvarno mislim da ćemo zgaziti drugi dio prvenstva. Dajem prognozu da završavamo prvi s 12–15 bodova razlike. Mark my words! :cool:
Fabercaster
fakin
skener
Fan
Lille - 3. u prvenstvu - Liga Prvaka
Betis - 5. u prvenstvu - Liga Prvaka
Celta Vigo - 6. u prvenstvu - Europska Liga
Samo mali osvrt na jačinu, posloženost i plasman ekipa koje su "potpisale" Kovačeviću otkaz radi sramotnih izvedbi. Da se razumijemo, Dinamo zaista jest pobjeđivao klubove ranga gore navedenih i bolje, ali treba to promatrati malo dublje od samog imena, grba i lige. Npr. i Chelsea prije koju godinu, pa i Milan prošle godine su bili u organizacijskom kaosu u trenutku naših pobjeda nad njima. Isto vrijedi i za nas, uvjeren sam da sada igramo 500 puta sa Spartom Prag danebi dobili 4 komada. Ali te godine smo bili u kaosu i popili ih...
Ovo sve ne znači da treba promicati ili poticati defetizam ali mislim da isto tako ne treba zazivati otkaz treneru nakon poraza protiv kluba u rangu gore navedenih. Jasno je da je temelj navedenog bila prije svega slaba izvedba u HNL-u u isto vrijeme, ali suludo je da netko u Dinamu dobije otkaz jer je izgubio od Lillea, Betisa ili Celte koji k tomu imaju jebeno dobru sezonu. To je isto kao da netko kaže da treba dati papire Dominguezu jer je zajebao gol protiv svakog od gore navedenih protivnika, i to par excellence zajebo. — Fabercaster
Evo ako netko ima volje pogledati temu za novog trenera ili transferi, ako je netko krajem 4. mjeseca napisao da je on novi trener, znat ćemo ko je legitiman insajder :)To je već bilo krajem četvrtog mjeseca prošle godine. — skener
DerHerrKool
jer, bar se tak počelo činiti, znanja ima dovoljno — Fan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.