• Zagi
    17.6k
    Kovin stroj toliko dobro podmazan da i sa rezervama zabija 4 gola suparniku.
  • Masto
    1.4k
    Gregurina mu reko na poluvremenu kako okrenut utakmicu
  • DerHerrKool
    1k
    Samo da tu zabilježim da je majstor na pitanje o Belji i Stojkoviću u reprezentaciji naglasio da je i Mišić zaslužio poziv i da nije prekasno da još zaigra.
  • veselko tenžera
    8.1k
    Po završetku sezone trener pokazao napredak tamo gdje je bio najslabiji, u javnom nastupu. Jako dobar intervju za HRT, malo je smanjilo brzinu govora i vrlo suvislo argumentirao svoje teze. Vjerojatno pao kamen sa srca, a možda se i radilo malo na tome sa stručnim ljudima što bih definitivno pozdravio.
  • rioda
    16.3k
    Gostovao je kod Vlahova na HRT-u, ali sudjelovao je i Pezzi pa se nije čulo ništa previše novo.

Ali zato ima par zanimljivih izjava u nekom kratkom razgovoru za Germanijak

Ono što bih promijenio, to je ona utakmica protiv Lokomotive. Imali smo četiri pobjede zaredom, mislio sam da ćemo još tu odraditi prije pauze, ali morao sam staviti drugačiju momčad. Ovo sve drugo ne bih mijenjao. Stojkoviću sam već na početku sezone rekao da će biti jedan od naših najboljih igrača i da će nam donijeti naslov. Možete ga pitati.

Moram zahvaliti i vama medijima, znam da nije ni sa mnom lako, ali trudim se, stvarno. Nekad kad se pogledam, iako se ne volim puno gledati, vidim da nisam bio korektan prema vama. Ispričavam se za te stvari, bit ću i u tome puno bolji iduće sezone.
  • DerHerrKool
    1k
    I sad ga nemoj volit, pa nema šanse. Samo nek on nastavi napredovat i rast sa ekipom kao do sad, i nemamo se mi kaj bojat ni za Europu.
  • Filip Međimurje
    1.4k
    Bome sam imao malo prepesimističnu prognozu. :grin:
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/834800

Ja stvarno mislim da ćemo zgaziti drugi dio prvenstva. Dajem prognozu da završavamo prvi s 12–15 bodova razlike. Mark my words! :cool:

Bravo ekipi još jednom na svemu ove sezone!

Sad smo već toliko nestrpljivi da ne znam kako ćemo preživjeti ove vruće dane bez Dinama, pogotovo uz ovu sušu kod insajdera. Strahota. :grin:

Srećom, dolazi reprezentacija pa ćemo imati barem neku zanimaciju.

Sve u svemu, baš sam optimističan za sljedeću sezonu, čak se i sam malo bojim tolikog optimizma. Imam osjećaj da su svi u klubu puno naučili iz ove sezone i da će Kovačević na početku priprema imati stvarno slatke brige.

A dobro je i da imamo toliko europskih utakmica. Barem nas od samog starta čeka puno zanimljivosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.