• BluePhone67
    5.5k
    Poklanjam karte tko god se prvi javi da mu trebaju. 2x kojima sam mislio dati karte ne mogu na utakmicu, a ja imam godišnju. Jedini "uvjet" da mi jednu ulaznicu sačuvate poslije il pošaljete, ne bitno. — bk5b

Tako je to kad na ZD svi sa godisnjim ulaznicama pa nam ne trebaju karte. Evo covjek nudi gratis, ne morate se sramit javit se. Posteno je osvojio i posteno ih djeli jer mu ne trebaju. Javite se, spavaci citaci zd.

Drugi dobitnik danas preuzeo karte iako ima godisnju, al ce sa sobom povesti prijatelje sto je odlicno i dobar primjer za sve nas.
  • Mr Anderson
    22.5k
    Počela je ekipa tražit kartu više i za HNL. Je da su džabe, ali ajde. Kreće se. Prošle godine nisu htjeli ići ni kad sam dijelio za zapad.
  • Guinness
    3.5k
    Evo reci im da imaju 2 za džabe za istok.
  • Beowulf112
    461
    Ocekujem danas dobru partiju majera.Mislim da bi ga dobra partija gurnula sigurno u prvih 11 protiv benfice u cetvrtak.Ajmo Lovro mozes ti to :grin:
  • Mr Anderson
    22.5k
    Neće u prvih 11, ali za promjenu bi mogao barem biti na klupi.
  • Mr Anderson
    22.5k
    tanw4nrv54kyl31e.jpg
    I danas slabo.
  • Papastrumf
    24.3k
    Samo da se najebem mamice onim cetnicima sa zapada koji fuckaju konstantno malom Muricu
    Jebo vam cetnik iz Medjugorja mater.
  • Infinity
    21.6k
    Nije lose ovo bilo ako sam dobro vidio, a jedva sam gledao. Rutinska pobjeda protiv nejaci.

Ako je itko i sekundu dvojio sad je jasno tko je prvak.
  • Eduardo
    30.9k
    Jel bila ono ruka kod drugog gola?
  • dinamo vitez
    710
    Kako je igrao Murić? Nisam gledao utakmicu. Tko je u Dinamu bio najbolji?
  • Mr Anderson
    22.5k
    Murić ništa posebno, na kraju je imao jedan prodor i to je sve. Kod Dinama nitko baš nije odskakao. Majer i Moharami su se nekako najviše trudili i preuzimali rizik.
  • 000
    955
    Sunjic je bio dobar, ali ovo su timski izvukli, nitko nije pretjerano odskakao, cak ni Moro, koji je na kraju imao pogodak i asistenciju.
    Nije rutinski kao protiv Osijeka, ali nije ni daleko. Rijeka igrala na agresiju dok je bilo snage, poslije su strasno pali.
    Murica sam vidio kad je ulazio u igru, nakon toga ga nisam nesto zapazio. Utopio se se u rijecko sivilo, skupa sa onom sakom jada na jugu.

• Infinity
    21.6k
    6.186 gledatelja. Malo s obzirom na ovakvu euforiju oko Dinama, a i gostovao je jedan od tezih protivnika. Ocekivao sam 10.000
  • Eduardo
    30.9k
    Murić ništa, više manje kao i momčad mu.

Također sam očekivao nešto veću posjetu, brojku bližu očekivanjima kolege @Infinity

Očekujem i kaznu za skandiranje Riječanima.
  • Guinness
    3.5k
    PLUS: za posjećenost danas
    za druge tribine i povremeno javljanje
    za Sjever, drugu za redom domaću +1000 ljudi
    za borbenost na terenu

MINUS: za izuvanje na ulasku

Diže se brojka, diže se!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.