• Jurki
    25.1k
    Dapace ovaj potez je sjajna stvar za Dinamo.
    Mozemo njihovim talentiranim klincima koji su ispravni u glavi ponuditi automatsko lansiranje u B ekipu.
    Igranje druge lige, kroz godinu dvije ako nece biti dobri za Dinamo, moze ih uzeti nekakva Gorica, Varazdin itd.
    U cetvrtoj ligi te niki vrag ne vidi kaj i kak igras.
    O vrbovanju iz ostalih klubova da ne govorim.. prije ce izabrati nas i smislen projekt nego ovo govno napravljeno zbrda zdola.
  • Ivdzo11
    9.8k
    Izvjesno je da je Toni Fruk svoje odigrao za Rijeku, baš kao što je Victor Sanchez najavio da bi Matjaž Kek mogao biti njegov nasljednik. No, to nije ekskluziva koju nosimo, već tko je pikiran da bude njegov nasljednik, a to je Lovro Zvonarek. Ne znam hoće li se što promijeniti sada kada Rijeka mijenja trenera i hoće li to nešto promijeniti po pitanju interesa, ali interes svakako postoji.
  • Jurki
    25.1k
    Lovro ZvonarekIvdzo11

Zakaj me ne cudi takav rasplet?
    Neafirmiran igrac otisel van i naravno nije uspio. I kaj sad?
    Ajmo nazad u Hnl revitalizirati karijeru.
    Tak bu za koju godinu i Jagusic i Jakir jr.
    Zanima me samo koliko se takvih slucajeva mora dogoditi da svi shvate od mangera, roditelja do igraca da se karijera gradi prvo doma, pa tek onda u Europi.
    Steta za klinca, izgubio je previse vremena.
  • CastAway1986
    5.7k
    Zvonarek je dobar igrac ali nije jos Frukova razina
  • Jurki
    25.1k
    Zvonarek je dobar igrac ali nije jos Frukova razinaCastAway1986

Zato mu bu Rijeka dobar izbor. Nema tolikog pritiska. Dobit ce sigurno hrpu minuta.. mozda i nadojde na vecu razinu.
    Nije bas da imamo talenata na lopate i da se mozemo razbacivati s njima i koga jebe.. jedan sim ili tam.
  • CastAway1986
    5.7k
    slazem se , iskreno meni je on zanimljiv igrac ,vjerujem da moze biti jako dobar ..Cak sam bio uvjeren da ga i mi pratimo i da cemo nakon Vidovica i Perez Vinlofa opet u suradnju s Bayernom ali realno nisam siguran da bi trenutno imao mjesta u dinamovom veznom redu..
  • Jurki
    25.1k
    trenutacno je za Zvonareka bolje da ostane u Švicarskoj nego da dolazi u Dinamo.
    Ne treba nam profil takvog igraca.
  • veselko tenžera
    8.2k
    Zato mu bu Rijeka dobar izbor. Nema tolikog pritiska.Jurki

Plus ima šansu dobiti nagradu za najboljeg mladog igrača u HNS-ovu izboru sve dok ne napuni 28 godina.
  • Goncalo Santos
    3.9k
    https://youtube.com/shorts/mGHm_L4fWFY?si=INik51qx5TpISFUc

Zvonareka je u bayern odvuko stipic koji je tada bio trener belupa. Nakon nedavne izjave da ce 6 7 igraca vukovara igrati u ligama petice kroz par godina i ovo je jedna potvrda da je covjek malo previse optimistican odnosno nerealan, da budem pristojan.

Ali ovo stanje uma, da kao trener mislis da ce najbolje za klinca od valjda 16 17 godina biti odvesti ga u bayern, odvojiti od obitelji i prijatelja... Cini mi se da je to napravio radi vlastite promocije, ne vodeci brigu o igracu.
  • ElDorado
    11.1k
    nevjerojatno je da jedan Jakir koji je toliko dugo u nogometu pomislj uopce da je njegov sin drugaciji od svih predhodnika koji su propali
  • Dzoni
    5.7k

Iq mi je pao za 10 kad sam odgledao ovaj podcast
  • Goncalo Santos
    3.9k
    ja dan danas od tog podcasta govorim Anđeloti za Ancelottija, navuko me stipic
  • Ivdzo11
    9.8k
    U Osijek stiže novi šef struke! Kako Germanijak doznaje, novi sportski direktor kluba s Pampasa je Kenneth Zandvliet, 52-godišnji Nizozemac koji dolazi u Osijek s mjesta šefa skautske službe Heerenveena, a prije toga bio je skaut londonskog Chelseaja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.