• deda
    26.3k
    Ajd da deda nešto upita. Da nema neki frik na Zoni koji slučajno prati hokej tj. NHL? Ja fakat ne pratim košarku, ali o hokeju mogu palamudit.
  • flexXy
    1.8k

    Ne znam jesam ikad vidio gori trade. Netsi ako se ne raspadnu zbog medusobnih odnosa bi mogli prosetat kroz playoff.
  • xavier
    11k


    "Ništa" je očito relativan pojam. Ako sve prođe po planu, bit će ok. No ako ne prođe, onda su dali puno previše.

    Ironija je što su se Netsi tek oporavili od zadnjeg takvog tradea kad su Celticsima za Piercea i Garnetta dali apsolutno sve pickove koje su mogli. I onda su svi bili uvjereni da će Netsi postati sila te da će pickovi biti na kraju prve runde...no umjesto toga Netsi su se odmah raspali...
  • Bosna86
    11.1k
    prati se, capsi do kraja

    Netsi bi se mogli zakopati kao onomad sa istinom i KG, ali realno nemaju sta vise čekati
  • Bosna86
    11.1k
    isti kom :smile:
  • xavier
    11k
    isti kom :smile:Bosna86

    :up:

    I slažem se da nemaju što čekati, ali puno je to godina.
  • flexXy
    1.8k
    I onda su svi bili uvjereni da će Netsi postati sila te da će pickovi biti na kraju prve runde...no umjesto toga Netsi su se odmah raspali...xavier

    Kljucna je razlika da su tada Pierce i Garnett bili igraci vec na zalasku karijere. Sada su dobili 3 superstara u primeu.
  • marcio amoroso
    31.4k
    Rocketsi su se nakrcali pickovima a imaju i nelošu momčad. Wall, Oladipo, Wood, Gordon, Tucker, Cousins meni dobro zvuče. Za koliko će biti dovoljno ne znam, ali znam da je atmosfera u momčadi jako bitna za rezultate.
    Sa ovakvim mrzovoljnim Hardenom je atmosfera bila nula
    I to je svima jasno.
  • xavier
    11k


    Kako sam napisao na drugom mjestu, ovo je igrački gledano puno bolja situacija nego ono. Usporedio sam samo činjenicu da su oba puta dali sve pickove koje su mogli plus mogućnost zamjene svih ostalih pickova.

    Ok, recimo da sad imaš situaciju koja opravdava "all in" pristup. No imam određenih rezervi prema ovom sastavu. Durant i Harden su već koji godinu preko tridesete. Durant se uz to vraća nakon pauze zbog iznimno teške ozljede, a za Hardena nisam siguran hoće li se moći podrediti momčadi. Isto tako, Irvingu bi, ako uopće bude igrao, veoma brzo moglo početi smetati što je tek treća "violina", napokon otišao je iz Cavsa jer nije želio biti drugi igrača iza LeBrona.

    Nisu mi njih trojica baš ni najkompatibilniji, posebno Harden i Kyrie, a niti jedan od njih trojice nije baš poznat kao vrhunski obrambeni igrač...
  • Bosna86
    11.1k
    Ma nadam se da će Irvinga probiti nogom i zamijeniti za centra... Pogotovo zbog plaća, nemam pojma kako oni to sad misle plaćati
  • xavier
    11k


    Ne da mi se sad na mobitelu gledati detalje ugovora, ali bili su i prije debelo iznad capa. Znači da su se u ovom tradeu morali riješiti iznosa plaća koliko su ih i dobili. LeVert je imao 16, Prince isto 16...

    Kako god bilo, NBA ima soft cap tako da uvijek možeš zadržati igrače čija Bird prava imaš, samo ćeš plaćati ogroman porez, ali to pretpostavljam nije problem.
  • xavier
    11k

    :cool:
  • Navijač Dinama
    6.8k
    nema neki frik na Zoni koji slučajno prati hokej tj. NHL?deda

    U svim sportovima, izuzev NFL, tako i tamo navija se za Boston, u ovom slucaju Bruinse :cool:
  • Navijač Dinama
    6.8k
    Sa obzirom da sam slab u posljednje vrijeme na forumu,ne stignem radi posela i svega drugog(vodim NFL str.)

    da malo prokomentiram što se ovog za NBA tiče, Rocketsi su odlicno prosli, i Cavsi su meni ok prošli, solidnog 3&D igrača su dobili , Allena koji mnogo jak i dobar centar ali jako podcjenje, sa obzirom da Love je vise u bolnici manje na parketu, odlična zamjena.

    Kod Netsa su mi najveći upitnici sad, kako će ti sad sve izgledat, i tko će im igrat, kmaju Jordana-, Harrisa i Temple mislim, Dinwiddie je pokido ligamente, te nema ga, Harden je fizički pao, više izgleda kao igrač McDonaldsa i neke pivovare sa Amigom nego Brooklyna. Durant je dobar nakon ozljede, i u top5 MVP kandidata, a Irvinga neću komentirat, očito je razvnozemljaš pao sa litice pa je negdje sada izgubljen.... čisto me knteresuje ostatak rostera i kemija između ove trojice.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.