• Ivdzo11
    9.8k
    Kao što smo već najavili, slijedeći tjedan Livaković i njegov menadžer Andy Bara lete u Istanbul vidjeti kako diše Fenerbahče. Naravno da će se odmah u priču uključiti i Dinamo. Sve ovisi o jasno o turskom klubu. Saznali smo u klubu i još nešto.

Nećemo dozvoliti da se ta priča oko Livakovića pretvori u trakavicu!

To je stav Dinama koji želi da se ta priča oko hrvatske reprezentativne ‘jedinice‘ što prije privede kraju, kako god, pozitivno ili negativno.
  • rokikaciga
    14.1k
    Nek i netko javno kredibilan napise nekaj kaj nas 10 drvi tu vec mjesecima

Se queda Livi!
  • Jos-Optimus
    10.7k
    ja više ni ne želim pisati o tome, za mene je to zaključena priča
  • Kujtim Shalla
    9.5k
    Pa.dok.ne.izadje iz.kluba info.da.od.toga nema ništa onda samo i vjerujem da je Livi naš. U klubu šute i rade. A novinari ko novinari, i oni moraju raditi ,a kad nema informacija ko do sad sa prijašnjim upravama ,kad je jedini interes u klubu dobrobit Dinama onda i novinari počinju nagađati. Postali su i oni muljatori . Ali kad krenu lupetanja imena uskoro,a može veze. Bit ću tu materijala za zajebanciju. Ja nikad opušteniji. I ovako smo dobri, riješiti se viškova i dovesti par pravih pojačanja gdje treba u slučaju prodaje i dobrih ponuda. Ko zimus, Livi i ja sam najsretniji
  • ElDorado
    11.1k
    Ja sam siguran da će klub napravit sve kaj može. A onda ak se ne desi jebatga.
  • bazooka93
    235
    vec vidim Livi briljira u knock out fazi i Fener objesi neku nerealnu cifru.
    BTW meni je Livi dosta napredovao posebno u igri glavom i vise nije onaj povuceni decec vec se sada izgalami dobro na ekipu. Volio bi da bude nas Akinfeev
  • Jos-Optimus
    10.7k
    igru glavom je poboljšao?
  • bazooka93
    235
    lapsus nisam se naspavao, igru nogom
  • pjetlić
    352
    Kolko god da kosta, kolko treba platit, nek se plati, koga treba prodat nek se proda, previse donosi ekipi...
  • Jurki
    25k
    jucer nas definitivno spasio poraza.
    Platiti Turcima kolko zinu. Vrijedi svakog centa.
  • Kujtim Shalla
    9.5k
    Pa ako Courtois brani za Real i možda je najbolji na svijetu,Neuer produžio sa Bayernom i još je prvi golman sa 40 ,mi bi u Liviju imali top golmana sljedećih 6,7 godina a on bi kod nas svoj kultni status još popravio i srušio sve Butine ,.Ladare uz nužno poštovanje jer su i oni legende . Zvone ,fataj se šlajboka i plati ljude ,.pa se klatimo nekako poslije
  • Kumerle
    2.8k
    Zakaj čekat izbore za mjesec dana, a ne riješiti Livija sad prije SPa?
    Teško da će netko novi prodati Livija za kikiriki, a ove na odlasku boli ona stvar vjerojatno...
  • Crni86
    21.8k
    jer je zbog izbora vrlo vjerojatno “blokirano” poslovanje kluba. Ista stvar zasto Moruinho jos nije proglasen trenerom Reala

Na kraju i jedino korektno da se ne vuku potezi kad znas da za mjesec dana postoji mogucnost da neces bit na vlasti.
  • Kumerle
    2.8k
    Turci su to, mislim da se tamo uvijek da cjenakati :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.