• Filip85
    1.3k
    likovati nad mrtvima..Eduardo

da pregrizete jezičnu i ništa ne napišeteEduardo

Likovanje nad mrtvima nikada, ali treba napisati istinu. Tim više što "naši" mediji ni da zucnu o njegovoj ulozi u slučaju Žanetić, a i sam si možeš zamisliti kako bi pisali da je situacija bila obrnuta.
  • Jurki
    25k
    Kalik ponovno dobio cipelu.

Vise se valjda ni ne zna koliko je puta dolazio i odlazio tifusarima.

Rijetko ogavan lik, ostal bu upamcen po tome da su ga najluđi navijaci na svitu pljunuli u facu.
  • javolimtebejako
    5k
    ostal bu upamcen po tome da su ga najluđi navijaci na svitu pljunuli u facu.Jurki

i po izjavi da se naviknuo, da nije to tako lose..

svako voli nesto
  • dmil
    1.4k
    Rudes ce svoje domace utakmice igrati u Velikoj Gorici
  • Ivdzo11
    9.8k
    Kako da ne......

• Paggini
    84.6k
    Otkud hajduku 1.5 milijun eura
  • NORTE
    24.5k
    Otkud hajduku 1.5 milijun euraPaggini

Ova je dobra! :rofl:
    Prvo sam kliknuo za više teksta da vidim što piše za interes Hajduga pa onda skužio foru. :rofl: :rofl:
  • rioda
    16.3k

Evo slika, stavljam u HNL temu. Prve dvije istok, pa zapad i sjever zadnja

istok2.png
    istok.png
    zapad.png
    sjever.png
  • crophantom
    4.4k
    ovdje je fakat tesko 11 tisuca ljudi, ovak Trebinjci nisu pretjerivali kad su govorili da 20 hiljada ustaša ide iz Dubrovnika
  • Crusades
    24.1k
    Ma nema tu više od 7 keka da rak raka jeb*.

Jbg, ovo im je jedino ostalo, da prikazuju realne brojke i sponzori bi drugačije gledali na njih.
  • NitkoBitan
    36.7k
    ovdje je fakat tesko 11 tisuca ljudcrophantom

To bi znacilo da je svako trece mjesto popunjeno, bome tesko. 90% sam siguran da tu nema ni 10 tisuca ljudi. I tak nabijaju brojke malo po malo i onda drkaju na imaginarni prosjek. A nama zumiraju prazna mjesta na sjeveru gore kao da se ti ljudi nisu prosverali na sjever dolje :rofl:
  • Ludovic IX
    11.6k
    Pa novine napišu vijest i onda stave sliku sjevera pol sata prije početka..
  • db-izbjeglica
    20.5k
    a mislim, meni bi bilo čudno da magarad ne laže, oko bilo čega.
  • rioda
    16.3k

A čuj, danas to sve malo drukčije funkcionira. Prije je svaki medij imao svog fotografa i novinara na terenu, danas fotke uglavnom svi preuzimaju pd Pixsella i Cropixa.

Pixsell ima praksu da s naših utakmica objavi galeriju zagrijavanja igrača, a tu uvijek stave i par slika tribina. Mediji krenu s nekim live člankom ili nečim i onda iskoriste tu jednu sliku npr. sjevera s Pixsella, koja je slikana sat vremena prije utakmice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.