• Nogo
    10.9k

Na prvu mislio da je Kanga u pitanju :lol:
  • pjetlić
    351
    I meni je bila prva asocijacija :rofl:
  • cibona
    8.1k
    Bravo za klub. Jakir bi nam svima trebao biti na ponos. Drago mi je i da je dinamo protjerao ili marginalizirao glavne aktere prošlogodišnjeg sramoćenja. Da su takvi danas na poziciji vlasti, ne bi se udostojili na pristojan način čestitati bivšem treneru na velebnom uspjehu.
  • Crusades
    24.1k
    Kaže forumaš koji je ovo proljeće napisao više postova o plasiranju Bosne na SP nego o Dinamovoj dvostrukoj kruni da netko iz kluba ne bi čestitao bivšem treneru plasman u Premiership.
  • cibona
    8.1k
    Drago mi je da brojiš moje postove, toliko sam ti ušao u glavu. Neka, volim kada ljudi misle na mene. Međutim, siguran sam da postoji neki sindrom za psihotično brojanje tuđih postova na forumu. Malo ću istražiti sve prisutne simptome u tvom slučaju pa ti javim :up:

Ps. krivo si me shvatio, ja pohvaljujem klub zato što je čestitao bivšem treneru plasman u Premiership i hvalim klub što je protjerao i marginalizirao pojedince zaslužne za prošlogodišnji debakl. Čitanje s razumijevanjem ti ne bi škodilo. Znam da je teško, ali probaj, molim te.

I vidim da i dalje nisi naučio kako se quota ili replyja. Ako se nekome obraćaš, stisni tipku quote/reply, stvarno nije teško!

Ugodan dan!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.