• Noel
    21.3k
    Julienne je bila amerikanka koja je zbog ljubavi i odanosti napravila neke velike stvari za hrvatsku državu i njenu samostalnost. Žrtvovat 15 godina zatvora i života za državu koja nije tvoja zbog čovjeka i ljubavi je veliki čin. Nikakva mučenica, ultrahrvatica, diva, marijamagdalena, boginja i slično. Takvim hvalospjevima se najčešće se kite samoprozvani "veliki borci" i lažni domoljubi. Ona je samo bila žena koja se držala svoje odanosti, ljubavi i principa.

Kraj priče.
  • Hnlovac
    5.8k

hrvatske dive, heroine, mučenice i žene s kojom ne možemo stati u istu rečenicu
    Ovo bi bile Vesna Bosanac, Kata Šoljić, Violeta Antolić, Nevenka Topalušić
  • Paggini
    84.6k
    Aj završavamo raspravu o rangiranju mučeništva, ekipa
  • Krizy
    71.8k
    Najviše odigranih utakmica:
    48 - Beljo
    44 - Mišić
    42 - McKenna, Stojković, Hoxha i Bakrar
    41 - Domínguez
    39 - Vidović
    38 - Goda i Zajc

Najviše odigranih minuta:
    3771 - Mišić
    3716 - McKenna
    3513 - Domínguez
    3357 - Beljo
    2647 - Goda
    2638 - Zajc
    2564 - Stojković
    2500 - Valinčić
    2498 - Hoxha
    2195 - Bakrar

Najviše golova:
    38 - Beljo
    18 - Bakrar
    13 - Stojković
    10 - Zajc, Kulenović
    7 - Vidović, Hoxha
    4 - Lisica, Topić
    3 - Soldo

Najviše asistencija:
    12 - Stojković
    9 - Hoxha
    8 - Zajc, Lisica
    7 - Bakrar
    6 - Beljo, Vidović
    5 - Mišić
    4 - Domínguez, Topić

Najviše clean sheets:
    8/17 - Livaković
    7/16 - Filipović
    5/18 - Nevistić
  • FredyJones
    49

Pripremna u Sloveniji, mislim da Rogaska ili Smarje. Nas petorica iz tog kraja sa Hrvatske strane, te nekih maks 20 ljudi iz Zagreb. Jedan od tadasnjih vodja pokrece tu stvar, cijelu smo je tekmu pjevali.=)

Danas daleko od Hrvatske i Zagreba sjecam se tih dana i sa suzom u oku gledam proslavu u Zagrebu, imamo Dinamo.
  • NORTE
    24.5k
    Pripremna u Sloveniji, mislim da Rogaska ili Smarje. Nas petorica iz tog kraja sa Hrvatske strane, te nekih maks 20 ljudi iz Zagreb. Jedan od tadasnjih vodja pokrece tu stvar, cijelu smo je tekmu pjevali.=)FredyJones

Bilo nas je na toj tekmi dosta više od "max 20 ljudi iz Zagreba".
    Nisu nas pustili na tribinu.

Odmah nakon te tekme S. nas je obavijestio da je preminuo Uno di noi.

• FredyJones
    49

sry, pomijesao sam ocito sa nekom drugom pripremnom. to je ta da.
  • Krizy
    71.8k
    Evo jedan podatak koji je tražio Eduardo, pa da podijelim tu jer smo svake sezone sve više plasirani na ovoj "ljestvici".

Ex-Yu navijači top 10 posjeta:

Ukupni broj gledatelja:
    356 107 - Hajduk
    201 427 - Dinamo
    132 676 - Crvena Zvezda
    121 017 - Željezničar
    96 874 - Rijeka
    86 665 - Osijek
    78 931 - Partizan
    60 594 - Varaždin
    58 200 - Sarajevo
    53 424 - Istra

Prosječan broj gledatelja:
    19 784 - Hajduk
    11 190 - Dinamo
    10 206 - Crvena Zvezda
    6 723 - Željezničar
    6 578 - Partizan
    5 382 - Rijeka
    4 815 - Osijek
    3 424 - Sarajevo
    3 366 - Varaždin
    3 313 - Maribor
  • Hnlovac
    5.8k
    cetnicima fali gledatelja, mozda je ovo statistika bez njihovog "plej ofa", mislim da sveukupno imaju 199 000

Bez obzira na to, 5 HNL klubova u top 10 iz cijele regije, dosta velik uspjeh.

Svakakvi klubovi za koje se balkanci kunu da su velikani imaju gotovo nikakve prosjeke
  • NitkoBitan
    36.7k
    356 107 - HajdukKrizy

Uzeo bih ovu brojku sa velikom zadrskom!
  • Dzoni
    5.7k
    Kad smo mi imali zadnji put veću posjetu od Zvezde? S obzirom na veličinu njihovog stadiona mi zvuči impresivno da smo ih nadmašili
  • Mr Blue
    4.8k
    Mislim da ovdje nedostaje Čelik Zenica. Negdje sam pročitao da ove godine u drugoj ligi imaju 5k+ prosjek. Pretpostavljam da si u analizi obuhvatio samo prvoligaške klubove..

Rekao bih da na Kranjčevićevoj nećemo puno povećati ove brojke, čisto zbog kapaciteta, ali lijepo je i ovdje vidjeti napredak. Potencijal je ogroman..
  • NitkoBitan
    36.7k
    S obzirom na veličinu njihovog stadiona mi zvuči impresivno da smo ih nadmašiliDzoni

Dzabe velik stadion kad ga nema tko ispunit. Nije ni njima infrastruktura nesto, udaljeni od terena bez krova nad glavom, bas nezanimljivo prvenstvo i jos k tome odbojnost dijela navijaca zbog povezanosti sa vlasti.

Ali i njihovu brojku bih uzeo sa zadrskom, mislim da dosta napuhuju brojke.
  • Krizy
    71.8k
    Uzeo sam TM podatke, u točnost nisam ulazio.
    Da, samo prvoligaški klubovi su tu u pitanju.
  • ksapi
    8k
    S obzirom da tovari lazu za brojke, a nama brojaci ne broje sve, realno i nismo toliko jako daleko od njih, mozda nekih 30ak %. Cak sam i sokiran
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.