• Jurki
    25k
    Ok, da popičil se sam na sebe, ali nebi ga škartal.
    Dali smo veliku lovu za njega i posudba u nekom Varazdinu bi mu dosla ko budali šamar. Ako nista drugo da vratimo ulozeno.
    Onaj dribling de je nanizal 2-3 Lokosa govore da nije bas takva rupetina. Treba mu utakmica.
  • Fatos Beqiraj
    2.1k
    Pola godine stariji od Topica, a po meni puno opasniji na krilu. Doduse Topic je spica prirodno. Ako bude zdrav moze biti drugo krilo slj sezone
  • Pacho
    17.5k
    Imao bi gol i asist sinoc da mu nisu podmetnuli krive kopacke
  • Droljo
    28.1k
    da mu nisu podmetnuli krive kopackePacho

Da se sam na svoju kitu nije popiknul par puta.
    Carčina je u rangu legendarnog strinićevog popikavanja na aut liniju :lol:
  • crophantom
    4.4k
    Kad uđe na teren ja ga ne doživljavam kao igraca, vise ko maskotu koja nasmije tribine i zabavi djecu. Ko neki in game Plavko.
    Crnko - pun toliko loš da se ne smije propustiti
  • Probirštift
    1.3k
    Screenshot-20260524-230323-Instagram.jpg
    Naš glavonja
  • Filip Međimurje
    1.4k
    Ajd sad bez zezancije. Meni lik stvarno ima brzinu, dribling i ono nešto što nam fali. Nakon ljetnih priprema, ako još malo poradi na sebi i kupi duže čepove za kopačke, mislim da bi mogao biti odlično rotacijsko krilo koje se realno bori i za prvih 11.

Vjerojatno su svi primijetili koliko mu se diglo samopouzdanje. Nadam se da to u klubu drže u zdravim granicama, ali s takvim gardom može puno više dati momčadi. Kad je došao, djelovao je dosta sramežljivo, kao da se i sam boji Riletovih povika nakon svake greške, a sad je ljeto na njemu da pokaže što zna.

Kolumbijska zvijer, pokaži nam kaj možeš!
  • Jurki
    25k
    kao da se i sam boji Riletovih povika nakon svake greške, a sad je ljeto na njemu da pokaže što zna.Filip Međimurje

Svaka cast Riletu na svemu kaj je dao klubu.. al ovo kaj si napisal.. mi je najvise islo na kurac kod njega.
  • Mali Zeus
    21.2k
    nema veze kaj se popiknuo, lik je valjda već bio pripit kad je ulazio.
  • ShanKu
    2.2k
    Ja mislim da su svi bili pripiti jer je bilo dosta alkohola u zraku oko stadiona i na samom stadionu.
  • ElDorado
    11.1k
    potpuno se slažem. Lik sad bez straha ide u duel i dribling. Ok dva put se poskliznio, ali u tri prodora napravio je vise neg Topic u 60 min. Dovoljno mlad da mu se izbruse eventualni nedostaci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.