• rokikaciga
    14.1k
    kud će Modrićvjeko1701

"BOBAN sjeo u automobil do Milana i potpisao Modrica"
  • crophantom
    4.4k
    a ja se nadam da on ide u penziju nakon SP.
    Nek se oprosti sa nekim top rezultatom s repkom, ode i poštedi nas muka.
  • vjeko1701
    24.6k
    "BOBAN sjeo u automobil do Milana i potpisao Modrica"rokikaciga

xD

Ko zna, možda je već u Milanu.
  • crophantom
    4.4k
    ma lako za novinare, mene je vise strah da Zvone pati na Luku, a uvjeren sam duboko u sebi da Modrić samo može sjebat ovu pozitivu koja se gradi.
    Nadam se da je Boban dovoljno tvrdoglav da to sreže u startu posto ga je ovaj seenao prošle godine.

A Batiju sve čestitke, bravo malac
  • vjeko1701
    24.6k
    Ma nema teoretske šanse da pristane doći tako da nemaš brige. A da Boban na svoju veliku želju to napravi, mislim da bi na svoje ime i na to kako je ispala ova sezona to bilo ok. Tak da duplo nema brige :D
  • Gringo
    895
    Luka će se sjetiti da mu je dječački san zaigrati za Galatasary...još jedna Liga prvaka i Kebab liga lagano..
  • shameless86
    1.9k
    nek ostane u usa kaj se mene tiče
  • crophantom
    4.4k
    razumijem te, al zamisli da ovu idilu, gdje se cuje samo "Dinamo, Dinamo", gdje se i Zvone povukao iza da klub izade u prvi plan, naprasno prekine "Luka, Luka, Luka" bojna s tribina i to nakon svega.
    Povraca mi se cim pomislim na to :vomit:
  • vjeko1701
    24.6k
    Hoćeš iskreno? Ne dira me to. Doći će, ostaviti pare za ulaznicu, ostaviti pare za dres, malo skandirati i to je to. Mislim, generalno, po pitanju Modrića u Dinamu sam skroz neutralan i ako je to velika Bobanova želja, neka.

Al ponavljam, nema teoretske šanse da dođe. Mislim da će odradit još negdje sezonu i to je to. Ne bi se čudio da odradi svjetsko pa ode na jednu sezonu po vreću para u SA. Sigurno još stigne tamo dobiti kojih desetak milijuna.
  • Fatos Beqiraj
    2.1k
    nebi me zacudilo da ode u inter miami kod beckhama mislim da su oni frendovi. A i casemiro odlazi tamo. Svjetsko prolazi nema se za sta spremat dalje, jedino ako misli igrat europsko, njemu se nikad ne zna. :lol:
  • Thor
    2.7k
    Jednom sam napisao vec na temu Luke tu pa cu samo ponoviti.
    Mozda ga Predsjednik zeli. Je Luka bio nase dijete. Je igra i je od nas otisao dalje. Ali Luka nije dinamovac u smislu da gori i da obozava dinamo i siguran sam da nema tu emociju. Nista protiv Luke,neka igra koliko jos moze i gdje zeli i svaka mu cast za sve sto radi.
  • Jurki
    25k
    Nadam se da je Boban dovoljno tvrdoglav da to sreže u startu posto ga je ovaj seenao prošle godine.crophantom

Pa i Petko je seenao na tjedan dana, pa je dobio oprostajnu objavu na drustvenim mrezama.
    Mislim da kaj se bas nasih domacih igraca tice da tu nema nekog prevelikog uvjeravanja.
    Hoces, neces.. idemo dalje.
    Svi domaci igraci znaju kaj je Dinamo i kaj predstavlja te sam poprilicno uvjeren da tu nema "bumo se culi".
    S Modricem bi dobili medijski hajp, marketinski bi profitirali.. a igracki.. s 40 godina.. ako nije htel dojti do sad.. sad vise ne mora.
    Jedva cekam da se umirovi jer ta prica s Modricem svako ljeto pocinje vec ici na pickin zivac.
    Prije bi vratio Olma s 40 nego njega.
  • Nolifer
    14.9k

Ispadaš kontradiktoran. Samo zato jer ti je Olmo po šmeku, a Modriću je eto prošlost krimen, tak da nije za bacit igrački još....
  • Jurki
    25k
    u tim godinama nebi vracal niti jednog igraca.. vec je to ak bas moras.
    Ta prica s Modricem zadnjih par godina je vec izlizana.
    Na kraju, nebu se nikoga od nas pitalo, vec imamo za to sportski sektor koji bu odlucio kaj je najbolje za klub.
    I uopce nisam mislil na njegov odnos s Daltonima, vec na cinjenicu da nakon kaj je otisel, je bil prema Dinamu ravnodusan kao da nikad nije ovdje igral.
  • Nolifer
    14.9k

Ja velim da ima baruta još i da nije za bacit. I da dodje, imao bi još kaj za pokazati. Pa je izlizana je, kad ste je izlizali jer nije po šmeku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.