• Sajla
    20.4k
    Nekoliko puta tijekom jučerašnjeg dana, dok sam gledao što se događa oko mene, mi je kroz glavu prošla ta misao - koliko godina ovog osjećaja nam je uskraćeno... Ali i baš zato moramo ovo čuvati, kao što je već rečeno - ovo je temelj, a ne cilj. To što su uzeli nama mora biti ostavljeno onima koji tek dolaze, onim klincima koji su jučer trčkarali po parkingu i navijali na jugu.
    A kad bude novi Maksimir, dani poput ovog se mogu ponavljati više puta kroz sezonu. Bez slavlja, ali sve ono prije utakmice, druženje, zabava, veselje - toga može biti, a ni proračunu ne bi smetalo.
  • Crusades
    24.1k
    images-16.jpg

Hvala vam.
  • Dinamo-SB
    1.4k
    Najveci,najbolji,neustrasivi,najustrajniji. Milijun puta hvala na svemu ste ste nam omogucili.
  • ZgDLions
    1.7k

Nije da to kaj si napisao ne stoji, ali koliko je nas čekalo u niskom startu i vodilo teških razgovora sa mamićevcima, nisam očekivao ništa manje od ovoga.
    Nismo se htjeli učlaniti, niti trošiti lovu za dresove i ostalo, ni na tekme ići.
    Moš misliti kad je huljagerska ekipa otjerana, a mi došli na štih kak je nama.
    Ne da učlanjujemo sebe i familiju, nego kad je neka prigoda kupujemo Dinamo poklone iz shopa,
    Nakon toliko dugih godina konačno sretni i zadovoljni, a ni rezultati nisu loši.
    Kakav raspad sistema, najljepše godine su tek pred nama.
  • don
    19.9k
    definitivno razmislit o otvaranju južne tribine na utakmicama (osim hajduka, Rijeke)

IMG-9477.jpg
  • NitkoBitan
    36.8k
    Como je trenutno 4. u Serie A (zadnje mjesto koje vodi u LP), trenutno se igraju utakmice zadnjeg kola. Vrijedi popratit zbog mogucih bonusa.

Modric bez Lige prvaka u ovom trenutku.
  • vjeko1701
    24.7k
    Milanu treba samo x da završi 4. ako Como i Roma dobe?
  • Madness
    125
    mislim da im u slučaju pobjede Juvea x nije dovoljan.
  • vjeko1701
    24.7k
    Como penal za 3:1, Cremonese ima crveni. Mogli bi sjesti bonusi :D
  • OsamŠest
    7.4k
    Milanu treba samo x da završi 4. ako Como i Roma dobe?vjeko1701

U trokutu Como, Milan i Juve, Como ide u LP.

Ako Juve ne dobije, Milan u slučaju neriješenog ide u LP zbog boljeg međusobnog omjera sa Comom.

Ludnica..
  • Pacho
    17.6k

Kakav bonus imamo za taj slucaj?
  • NORTE
    24.5k
    Ako netko ima kontakte u dinamovom stožeru neka im pokaže ključan gol Rome koji im je u zadnjem kolu donio Ligu prvaka.

Golman Verone brani penal i odbija loptu sa strane, ali igrač Rome čeka upravo tamo, utrčava i dodaje napadaču za gol.

Dajem vam zadnji primjer našeg penala dok još nismo postali prvaci, svi igrači ravno ispred golmana.
    Detalj koji može značiti sve, a za Romu je i značio.

Tu sam obilježio poziciju na kojoj je čekao igrač Rome.
    CJAT5dv.png

Btw dinamo ima priliku igrati Ligu prvaka, a Milan ne.
    Luka, vrijeme je!
  • ksapi
    8k
    Kao jučer se sjećam kad je ova pjesma izašla..

Par dana nakon ove kišne utakmice, jedne od stotina gdje smo dolazili samo iz jednog razloga - prkosa, najmanje zbog nogometa. Nismo dopuštali neprijatelju da nam zada i onaj posljednji udarac, zabije zadnji čavao u lijes.. ništa nas nije moglo zaustaviti.

IMG-9628.jpg

Tih odurnih dana, mjeseci i godina 2010ih, nije nam trebalo puno da se ‘zapalimo’, svatko od nas hvatao se za neke tračke nade da će Dinamo jednog dana biti ono što je bio i ono što treba biti.
    Ova me pjesma često budila iz nekih trenutaka letargije u koju sam znao upasti, kad mi je zdrav razum govorio ‘daj kaj ti je, pa mamića samo smrt može maknut iz kluba, a ni onda nebu bolje’.. i vraćao sam se na taj stadion, a često ni sam nisam znao objasniti zašto, barem ne do kraja. Samo sam znao da je to mjesto gdje jednostavno moram biti.
    Vjerujem da nisam jedini kojem je ovaj pjesma u tim vremenima značila puno, zato hvala mojim Dugavljanima što su ovo snimili.. i svi su bili jučer na tribini, kao i svih ovih godina.

Ljudima koji su vodili grupu svih ovih godina, neizmjerno hvala.. Vi ste pravi heroji ovog kluba i grada, za sva vremena!
  • Chomakhidze
    279

Amen Brate. Nisam dio grupe al uvijek sam je podrzavao, gurao njene ideale, ubacio novaca koliko sam mogao (studentski) i dolazio na stadion kad su I Boysi dolazili u tim tmurnim vremenima.
    Sjecam se tolikih rasprava s frendovima i poznanicima koji su se pitali koji kurac se bunimo, Dinamo ima rez, Mamic je car itd...tad se cinilo se kao lupanje glavom u zid al danas je velika zadovoljstina.
    Svaka cast svima koji su u ustrajali, ovo je njihova titula.
    Grupa je odavno u pravim rukama a i klub je napokon! Miran, spokojan i ponosan sto sam navijac NKDZ.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.