• rioda
    16.2k

Kotoribi :cool:
  • fakin
    4.4k
    imamo 4 igrača (od 26) koji su osvojili ove sezone prvenstvo:

Livaković - Dinamo
    Stanišić - Bayern
    Sučić - Inter
    Perišić - PSV
  • KtcGoat
    5.1k
    Bilo bi zanimljivo izvadit statistiku od svakog prvenstva
  • emilperska
    16.1k
    Kolektivno svršavanje novinara na ulazak Coma u LP prvi put u povijesti i onda ne propitkivanje kako smo sastavili popis za SP bez bekova jer ih kao nemamo, a prvi desni bek tog famoznog Coma nam ne ide na SP.
  • Benedikt
    77
    Vikend je pa portale održavaju stažisti
  • Noel
    21.3k
    Kolektivno svršavanje novinara na ulazak Coma u LP prvi put u povijesti i onda ne propitkivanje kako smo sastavili popis za SP bez bekova jer ih kao nemamo, a prvi desni bek tog famoznog Coma nam ne ide na SP.emilperska

Tek oporavljeni Gvardiol i 37 godišnji Perišić bi kao trebali držat lijevu stranu u utakmicama svakih par dana na SPu :lol:

Dalić valjda onda računa na 3 utakmice i doma jer samo lud čovjek bi sa takvom lijevom stranom očekivao ulazak u recimo polufinale..

Netko će reć da ali igrat će sa 3 iza Perišić će bit wing back. Još gore, idemo u borbu za medalje sa 37godišnjakom kojeg se planira držat svaku tekmu 90+ minuta na toj poziciji..

Smolčić je morao bit unutra kao desni bek, a Stanišić bit prekomandiran na lijevu stranu.
  • fakin
    4.4k
    a ovo prvenstvo će biti "kruna" "taktike" našeg virtuoza.

svaka 4 dana tekme, a nama će u prvom sastavu igrati modrić koji ima za 3 mjeseca 41 godinu, perišić koji ima 37 godina, kramarić koji će imati 35 godina i rekovalescenti nakon teških ozljeda kovačić i gvardiol.
  • NitkoBitan
    36.7k
    Mali smo, svi su protiv nas.
  • GOAT
    7.5k
    Mali smo, svi su protiv nas.NitkoBitan

Stavili su nas u gradove gdje sunce grije jače!!!
  • ksapi
    8k

Pa zato je poveo čovjeka koji igra MLS, da im objasni kak se u USA čuva od vrućine!
  • Thor
    2.7k
    Iako su se pisali i pisali osvrti o Belji i repki moram reci, napisati svoje misljenje. Podrzavam repku,naravno, i podrzavati cu i dalje. Dalicu svaka cast za sve kaj je do sada napravio,no...
    Mislim da je Dalic malo previse na temelju tih uspjeha se umislio i zaboravio korjene.
    Je bitan uspjeh repke i je bitno da se prezentiramo i da pokusamo opravdati svoje ranije dobre uspjehe.

Medjutim bitna uloga hrvatskog izbornika po meni mora biti afirmacija domaceg nogometa,domace lige i domacih igraca.
    Ok je da trazimo po dijaspori igrace ali nije ok da se od strane HNS-a i izbornika marginalizira hrvatska liga koja je i treba biti osnova,baza reprezentacije jer je,hrvatska, jer je nasa.
    Traziti igrace po svijetu koji ne samo da nisu nikad igrali u hr ligi nego nisu niti u trecem koljenju zivjeli u hrvatskoj moze biti ok i treba to raditi ali se zato ne smije marginalizirati hr liga i najbolji igrac hr lige.
    Koju poruku salje HNS i Dalic? Najbolji si strijelac lige,najbolji igrac lige,4.u nizu za zlatnu kopacku... i nisi dovoljno dobar za hrvatsku reprezentaciju?!

Dakle, mozes biti doma najbolji domaci igrac ali ako igras domacu hrvatsku ligu nisi dovoljno dobar za hrvatsku reprezentaciju? WTF!
    Koja je poruka njemu i svim igracima lige? Igrajte hr ligu,trudite se,pokazite se i necete dobiti priliku u hr reprezentaciji?!
    Da ne duljim...najbolji igrac hrvatske,domace lige MORA biti clan hrvatske reprezentacije i tocka!!!
    Nema dalje,nema isprike,nema izgovora i nema tog razloga da ne bude tako!
  • fakin
    4.4k
    Evo gledam izjavu McKenne ni njemu nije jasno kako Beljo nije pozvan na svjetsko
  • emilperska
    16.1k
    idemo u borbu za medaljeNoel

Ja sam često bio optimist oko repke, ali na ovom SPu bi osvajanje medalje bilo jednako kao da smo je 2006. ili 2014. osvojili.

Mislim da smo najsporija i moguce najstarija repka na SP s nakaradnim popisom od 10 centralnih veznjaka i 7 stopera koja još sama sebi puca u nogu pa tamo gdje ima napadača koji je dao 38 golova ili igrača koji mijenja ritam utakmice ili desnog beka iz famoznog Coma, jednostavno ih ne povede nauštrb Vlašića, Pašalića, Fruka itd.

Veselim se jako SPu, ali vise jer je to SAD i asocira me na snimke iz 94. + neki last dance je i Messija i Ronalda i našeg Modrića. Ali od naših na SPu očekujem reprizu Eura 2024. Sporo, sporo, sporije i ako nešto ušs★★○○•○
  • Pacho
    17.5k

I to u dvije vremenske zone
  • Frizura Robija M
    261
    Sve mi se čini da kak on dijeli lekcije i pametuje o HNL igračima da će ga karma (i protivnici) počastit lekcijom o brzini, taktici, mlađim generacijama i pametno selektiranim ekipama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.