• ZG plavi 01
    273
    a to sam ja davno rekao, ali ispada da se klubu jednostavno ne isplati otvarati jos cijelu jednu tribinu kad dolazi 7-8k ljudi koji svi stanu na sjever i zapad. Ali recimo protiv Celte je bilo sve puno, mogao se komotno i jug otvoriti. Ja osobno bih i protiv Rijeke i tovara otvarao jug (na drugim stadionima je gostujuci sektor odmah pored domacih), ali jasno je zakaj se to ne radi.
  • pešća
    1.5k
    I nije tu samo faktor protivnika nego i faktor termina. Mjesecima unaprijed se zna kad se igra zadnje kolo pa ljudi mogu otprilike planirat. Može se definirat otvorenje i recimo za početak sezone, međutim to je malo nezgodno jer je Zagreb u to vrijeme poluprazan a i mnogi su negdje na godišnjima. Nezgodno je stadion otvorit usred same sezone, i zbog organizacije i zbog godišnjaka. To mora bit ili početak ili kraj nečega (sezone/polusezone).
  • pjetlić
    348

Pa ok, al jednu polusezonu, za oprostaj, bi se dalo istrpit neki minusic, nostalgije radi. :grin:
  • Pacho
    17.5k
    Jel te profile vodi osoba s disleksijom ili im se ne da bacit oko i provjerit prije postanja? Valjda su 10+ puta ove sezone usrali imena i prezimena.
  • Masto
    1.4k
    Jel pročitaju prije nego sto stisnu objavi
  • Kepec
    10.1k
    Za ovo jučer se vrijedilo rodit. Ajme kakav dan.
  • rioda
    16.2k
    Ja sam baš htio pohvaliti ljude koji vode društvene mreže. 30-ak objava u 24 sata na raznim društvenim mrežama + storyji i sve ostalo, a znamo da samo par ljudi radi na tome :clap:
  • javolimtebejako
    5k
    kakva festa dame i gospodo. evo jedan video za zonu

https://streamable.com/uhgvi9
  • pjetlić
    348
    Hahaha, bogovi s kucice, nalozili vise gore nego moja pokojna baka cijelu zimu drva za pec :clap:
  • Bosskovitz
    20.9k
    Toliki ljudi su godinama bili u uvjerenju kako će Dinamo odlaskom kriminalne organizacija propasti, srozati se i pasti u prosječnost, u krug se lažući kako je Dinamo bio dobitnik takvog sustava, a ne njegova najveća žrtva.

Jučer je bila jedna od kulminacija ideje kako Dinamo može biti normalan, članski, građanski, purgerski klub. Kako društvene i vrijednosne pobjede do kojih smo došli ne znače sportske poraze, nego baš suprotno - one te sportske pobjede čine još većima, još snažnijima i još važnijima jer dopiru do većeg broja ljudi. Toliki su se nadali i vjerovali da ova priča neće uspjeti i baš zato je toliko važno da je uspjela: ne zbog njih, oni nisu toliko bitni, nego zbog novih generacija koje će odrastati uz klub s kojim se neće samo poistovjećivati nego će im on biti dokaz da poštenje, predanost, poniznost i rad donose rezultate.

Hvala svima, ovo je baš lijepo vrijeme za Dinamovke i Dinamovce. Za nekih 5 godina kad ćemo se, vjerujem, vratiti na novi i moderni Maksimir, imat ćemo ama baš sve kaj smo ikad sanjali, u kaj smo vjerovali i za kaj smo se borili.

To je jebeno predivna slika.
  • JMastermind
    1.5k
    jedino što je falilo je jedna osoba da vidi to sve. Ali vidio je, iz malo višlje perspektive. :smile:
  • Thor
    2.7k
    Kakav dan,vecer,noc,jutro...jucer,danas! Tek sad doso k sebi a i drugima :cool: kako je lijepo biti dinamovac :love: :victory:
  • Bosskovitz
    20.9k

Ne samo jedna, ali on pogotovo. Zato je na svima nama da pazimo na to kaj imamo i odgajamo nove generacije da rade isto. Nećemo ni mi biti zauvijek tu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.