• ZG plavi 01
    273
    Osvojili smo 18 puta kup od samostalnosti Hrvatske, 8 puta za vrijeme Jugoslavije, to je ukupno 26. Zasto klub svugdje pise da nam je ovo 25. titula kupa?
  • Boycie
    4.1k
    Samo tolko o odličnom potezu za jug, koji smjer za ubuduće (barem dok god smo na Maxu) i koliki je zapravo naš potencijal...

https://www.instagram.com/reel/DYtpBvSK0sm/?igsh=YnM1dGdrYzdpbjU2
  • deda
    45.7k
    7 puta u jugi
  • Dinamosaur
    3.3k

..mama mama fuuj.. haha

za par godina ce pjevati 'mama nemoj plakati'

top potez kluba :clap:
  • Boycie
    4.1k
    Sad sam se još sjetio kako je Bošnir razvukao onaj drugi Paaariz neema kaaj ti imaš! Sa uvertirom daj daj daj zagrmi... majkemi kao da sam na sjeveru...
  • jp23
    4k
    Koja je točno priča oko kupa iz 1938. godine?
  • Fatos Beqiraj
    2.1k
    Cijena ulaznice je isto veliki plus, jer ovako roditelji mogu povesti djecu i doc. Ne kazem da je i inace preskupa za nas sto idemo samostalno ali ko vodi 2 djece nakupi se cijene, pogotovo vise utakmica mjesecno.

Mozda uvesti za djecu neke jeftinije karte, ne znam kako trenutno to ide
  • criticus
    7.9k
    Mozda uvesti za djecu neke jeftinije karte, ne znam kako trenutno to ideFatos Beqiraj

Trenutno ide tako da je besplatno za svu učlanjenu djecu većinu utakmica. Dakle 10 eura godišnja bez europe i derbija zapad gore.

Jedini problem trenutnog modela je da ja kao godisnjak imam problem nekad jer nemogu klince sjest kraj sebe da ne moljakam okolo ljude da sjednu negdje drugo i to da kad je otvoren ZG moram za njih platit punu cijenu za ZD. To je vise neugodnost nego problem el eto ako cjepidlacim.
  • fakin
    4.4k
    Sprdaju nas malo

Screenshot-2026-05-24-18-06-56-832-com-miui-gallery-edit.jpg
  • podravskimodrikibicPMK
    132
    nakon ovog videa sam jos sigurniji da bi jug mogao/trebao postati jedna ,,djecja tribina" naravno kako kaze kolega dok god smo na Maxu

Ja bi ga svako malo otvarao za djecu, tu postoji par modela i nisam siguran koji je najbolji, dal besplatne karte koje se preuzimaju pojedinancno, dal prek skola i klubova ili nesto trece, dal da karte budu besplatne ili jednostavno jeftinije

Al ono kaj znam je da ima brdo klinci koji bi fakat rado otisli na Max a mislim da ni roditeljima nije mrsko ako ih djeca bas haltaju da idu, kazem posebno ako bi karte bile jeftinije (ili besplatne)

Konkretan prijedlog- pocetkom sljedece sez ne vjerujem da cemo sam tak rasprodavat cijeli stadion u smislu da bi bilo steta da neko ko zeli na jug ostane zakinut a sigurno bude dovoljno toplo da ga otvoris i puknes djecu (i njihove starce/trenere) tamo
    Ak bude bas velki interes, daj im sektor-dva a ostalo u slobodnu prodaju

Kaj se tice minusa, ne znam bas jel prisutan cak i kratkorocno jer recimo decki na videu nose dinamove majice, nek klinac kupi nekaj dinamovo ili za tekmu ili poslije, neki mozda i 2-3 stvari i mislim da si vec s tim pokrio ,,minus" koji opet pitanje dal u samom startu postoji s obzirom da jug (u toj nekoj teoriji) nisi otvorio samo za njih nego i za druge

Slican potencijal postoji i za desetke tisuca ljudi koji ce na pitanje dinamo-hajduk bez pardona rec dinamo a (skoro) nikad nisu bili na tekmi al o tome neki drugi put

Hvala na paznji i DINAMO IZNAD SVIH
  • ZG plavi 01
    273
    prema wikipediji - 1938, 1951, 1960, 1963, 1965, 1969, 1980 i 1983. Pretpostavio bih da ih nekog razloga ne racunaju ovaj iz 1938.
  • pjetlić
    344
    bilo bi odlicno da se osim hj i ri otvori ovaj tam dio juga za roditelje s djecom, pogotovo djecu clanove, skolovanje za najmlađe
  • prefontaine
    9.1k
    još kad bi se tako lako i jednostavno dogovorili @Georg Koch i @don
  • pešća
    1.5k
    Mislim da bi savršeno otvaranje novog Maksimira jednog dana bila proslava naslova prvaka, treba nekako tempirat za taj dan. Nikakvo dovođenje i plaćanje europskih velikana. Ispunit ćemo sami cijeli stadion i krstit ga na najbolji mogući način.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.