• Zagreb1992
    3.4k

Pa tema je 1 HNL hahaha
  • jedan u nizu
    18.2k
    Odi na britanac slobodno, vjerojatno je jos tamo pa pitaj, preko puta konzuma, iza ulaza za regularPaggini

Imao sam i ja zensku na moru kad sam imao 13, bomba mala, dva tjedna smo se rokali.

Ako mi ne vjerujes odi dole na moru pa vidi. Ivana/Ana/Marija se zove.

True story!
  • M94
    2.6k
    Hodam sad BritancemPaggini

Vjerojatno je vec alkohol u djelovanju... al na prvu sam procitao da hodas sa nekim Britancem.
  • Pacho
    17.5k
    Zahvalan sam Rijeci na ovoj prilici. Iduće sezone vodit će je Matjaž Kek. Momčad ne može biti u boljim rukama", kazao je te za kraj poručio: "U Rijeci se osjećam kao doma i dolazit ću. Nadam se da ovo nije zbogom."

Znaci orjunaska olupina se dugorocno vraca na maksimalno trece mjesto.
  • blueslavonija
    338
    kohorta osijek za najboljeg igrača sezone odabrala pomoćnika ekonoma Zorana Stranjaka Đoleta.
    logično, pravedno i potpuno zasluženo. u skladu sa svim :)
    https://nk-osijek.hr/vijesti/36816/zoranu-stranjaku-djoletu-nagrada-kohorte/
  • NORTE
    24.4k
    Ovima ističe ugovor a Tommyem, navodno se nece produžiti, cak je i njemu dopizdilo ovo sve.

Znaci dogodine HDZ, ovaj, Bože čuj HDZ, WhiteBit na dresu.
    crophantom

Rekao bih da je udruga dogovorila s tommyjem da Whitebit preuzme mjesto na prednjem dijelu dresa.

Ne bi me iznenadilo da je to bilo dogovoreno otprije, kad se pojavi jači sponzor ovi se povlače.

To je zapravo najveća novost u ligi za iduću sezonu, da režimliji stižu kripto milijuni kojima će pojačavat momčad.
  • Crni86
    21.7k
    Malo nevjerojatno da je uz misica i belju koji su apsolutno zasluzili uc u izbor za najboljeg igraca hnla uso i lik koji je pola sezone bio zamjena.
  • NVKOD
    12.4k
    Umro Ivo Bego (89), legenda Hajduka

IVO BEGO:
    Dinamu želin da izgubi svaku utakmicu: i u Hrvatskoj i u Evropi! I kad ja to rečen, onda niki skoče na mene: “Ivo, nemoj, neka gube doma, ali neka dobijaju u Evropi. To je dobro za rejting hrvatskog baluna!“ Ma, jebe mi se za rejting hrvatskog baluna, samo neka oni gube. Doma i vanka.

I oni i Cibona u košarci, i Mladost u vaterpolu, i Zagreb u rukometu... A pogotovo ovi Medveščak šta igra balun na ledu. Čoviče, nije normalno koliko su izmaltretirali cili Hrvatsku s ledon i Medveščakon.

Početkom ožujka 1960. plavi i bijeli sučelili su se na maksimirskom travnjaku u polufinalu Kupa, a dvoboj je ostao u sjeni teške Pašićeve ozljede. Dvije minute prije kraja utakmice Bego ga je, punim zamahom noge iz sve snage, pogodio u glavu, u predjelu oka. Dinamov je nogometaš krvave glave u besvjesnom stanju prevezen vozilom hitne pomoći u KBC Rebro. U trenucima dok su se mnogi u panici pitali je li maksimirski nogometaš uopće preživio Bego je šakom u glavu udario i Dinamova vratara Mirka Stojanovića.

Odapnuo gad zatucani. Koje smeće od čovjeka. Zna se da ga ovi dolje veličaju kao legendu.
  • ElDorado
    11k
    tipični orjunaš
  • Paggini
    84.3k
    Početkom ožujka 1960. plavi i bijeli sučelili su se na maksimirskom travnjaku u polufinalu Kupa, a dvoboj je ostao u sjeni teške Pašićeve ozljede. Dvije minute prije kraja utakmice Bego ga je, punim zamahom noge iz sve snage, pogodio u glavu, u predjelu oka. Dinamov je nogometaš krvave glave u besvjesnom stanju prevezen vozilom hitne pomoći u KBC Rebro. U trenucima dok su se mnogi u panici pitali je li maksimirski nogometaš uopće preživio Bego je šakom u glavu udario i Dinamova vratara Mirka Stojanovića.NVKOD

Ovo su epohalne razine hejterstva, toliko epohalne da moram poštovati kao brat po hejterstvu
  • DiddyGuela
    6k
    Dinamu želin da izgubi svaku utakmicu: i u Hrvatskoj i u Evropi!NVKOD

Jebiga sta reci. Ocito se nije bas puno nogometno veselio zadnjih 20 godina zivota. :blush:
  • NORTE
    24.4k
    Početkom ožujka 1960. plavi i bijeli sučelili su se na maksimirskom travnjaku u polufinalu Kupa, a dvoboj je ostao u sjeni teške Pašićeve ozljede. Dvije minute prije kraja utakmice Bego ga je, punim zamahom noge iz sve snage, pogodio u glavu, u predjelu oka. Dinamov je nogometaš krvave glave u besvjesnom stanju prevezen vozilom hitne pomoći u KBC Rebro. U trenucima dok su se mnogi u panici pitali je li maksimirski nogometaš uopće preživio Bego je šakom u glavu udario i Dinamova vratara Mirka Stojanovića.NVKOD

Smetao mu hrvatski klub koji ima minijaturnu zvijezdicu u grbu.
    Naspram dresa koji je on nosio, s najvećom zvijezdom u ligi.

Jebote oni su zvijezdu jedva skinuli u Australiji i to na inicijativu Štimca par minuta prije utakmice s hrvatskim iseljenicima.
  • Jurki
    25k
    Ma, jebe mi se za rejting hrvatskog baluna, samo neka oni gube. Doma i vankaNVKOD

Ode stara ohrndala komunjara. Nek se nagledal poraza i poraza tifusara ciji je grb nosio.
    Nije docekal da uzmu titulu.
    Bego, i meni se jebe za rejting hrvatskog baluna i ja zelim da ajduk gubi doma i vanka.
    Kvale za EL.. ce brzo i jos jedno sramocenje.
  • Dzoni
    5.7k

Za ovog je Livaja još razuman
  • Eduardo
    29.1k
    Za one koji možda ne znaju, čovjek je uzeo naslov prvaka u Belgiji... po drugi put.xf1egoczvw3owltq.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.