• Mr Anderson
    19.2k
    Ne sjećam se više gdje sam čuo/pročitao priču nekog lika koji se bavi građevinom i prodaje stanove. Priča ide da mu se javio Dalić da je zainteresiran za stan, pa je ovaj sav uzbuđen spustio iznos "našem izborniku" na neku razinu 'nabavne' cijene, a da je nakon par mjeseci je Dalić prodao stan po tržišnoj cijeni :lol: Je li istina ili ne, ne znamrioda

Ja sam to bio ovdje prenio jer sam tu priču čuo iz prve ruke. Pa ako laže čovjek, lažem i ja.
  • Crni72
    216
    Kovačić je zadnjih x godina u kontinuitetu najbolji naš igrač. Igra u top klubovima i to na vrh razini.
    Zanimljivo ali uvijek se nađe masa likova koji ga prozivaju da se skriva i nije konkretan. Vjerovatno im je bolji debeloguzi Niksi Vlašić ili Super mario Pašalić ?!
  • Frizura Robija M
    244
    Ne komentiram igru u klubovima. A to kaj imam veća očekivanja od njegovih predstava za repstaciju jer smatram da je kapacitet za još bolje je valjda moje osobno precjenjivanje njegovih sposobnosti. Silly me.
  • Droljo
    27.8k

Al nema premium pa moraš reklame slušat :lol:
  • Hnlovac
    5.5k
    i obavezno pošalji fotku kako navijas za repku

Francuska je osvojila zlato, ali mi smo osvojili SRCA svijeta! Bravo Dalič i repka, vi ste naši heroji

Mi Hrvati
  • Frizura Robija M
    244
    Francuska je osvojila zlato, ali mi smo osvojili SRCA svijeta! Mi HrvatiHnlovac

Srebro/bronca zlatnog sjaja :sparkle: :hearts: :sparkle:
  • Mali Zeus
    21.1k
    Predobra mi je ona reklama pokaži srce ili kako god i AI pjesma

Poookažii srce
    i kakoooo navijaš
    za Hrvatsku!!
    pokaži srce!!
    I pošaaaalji fotku kako navijaaaaš

uopće ne popizdim svaki put kad ju vidim.
  • Papastrumf
    22.7k
    Admini, moze li se ograniciti dnevni broj postova forumasima?
  • Mathiasovi Chageri
    8.1k
    dres s dhgateaPaggini

Šta fali dhgateu? Ne planiram davati 100+ eura Adidasu ili Nikeu za poliester kad mi moji dobri ljudi iz Kine naprave savršeno dobru kopiju za 13 eura, odaberem si tisak koji hoću, broj koji hoću, igrača kojeg hoću, patch na rukavu koji hoću, sve to za 2 eura dodatno i onda hodam po kvartu bahato se kurčeći u svom Frantzdy Pierrot Haiti dresu sa patchem Gold Cupa na ramenu, dok se za mnom okreću ovi u svojim original Njemačka i Francuska dresovima.
  • Paggini
    83.5k

Ništa protiv dhgatea, samo mi je ta kombinacija uvijek smiješna, pogotovo kad je grb Hrvatske na prsima umjesto HNSa
  • marcio amoroso
    50.9k

Nažalost ne. Neki udaraju kao Maksim po diviziji.
  • Mali Zeus
    21.1k
    Ništa protiv dhgatea, samo mi je ta kombinacija uvijek smiješna, pogotovo kad je grb Hrvatske na prsima umjesto HNSaPaggini

eee to je to. oni dresovi s placa koji su na prvi pogled isti kao original, al onda vidiš hrvatski grb i font prezimena je neki lijevi itd. :lol:
  • duksy
    558
    Ja sam dobio na poklon Modrićev s tekme protiv Francuza u tovargradu, ali ga ne mogu nositi jer mi je 23 broja premali
    #hrvacketragedije
  • Noel
    21.3k
    Admini, moze li se ograniciti dnevni broj postova forumasima?Papastrumf

Bipolarnost. Trenutno je faza manije kod nekih..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.