• Mr Blue
    4.8k
    Pa iskreno, meni je drago da ne idu na SP. Čak i da ih je zvao, tamo bi vjerojatno grijali klupu.

Ne vjerujem da bi im zbog toga narasla famozna cijena do te mjere koju oni sami svojim igrama za Dinamo ne mogu izboriti. Mada trenutačno ne želim uopće ni da ih prodamo, briga me za cijenu.

Sretan sam jer ćemo imati većinu ekipe na okupu cijele ljetne pripreme što mi budi nadu u dobar rezultat u europskim kvalifikacijama i snažan ulaz u HNL.

Ne vidim zašto bi se gurali 'na silu' tamo gdje nas ne žele, bez obzira što su dečki to svojim igrama debelo zaslužili. Domaćin nas ne želi pa hvala i doviđenja.
  • NKDZ86
    8.3k
    ne zvati Belju i Stojketa je zločin iz mržnje
  • javolimtebejako
    4.9k
    jel ga ko pitao jel planira oprat kosu do svjetskog
  • Ludovic IX
    11.5k
    čudim se što nema dalićevog odvjetnika tu da ga brani.. možda i njemu došlo iz guzice u glavu
  • NitkoBitan
    36.6k
    Sve izgubili dabogda!
  • wolfgang14
    4.1k
    od 6 napadača ti možeš samo na 2 računati... Ovaj Budimir će dobivat pozive i sa 40 godina... Ipak je zabio hrpetinu golova za repku... Srećom pa je ovo Dalićevo zadnje prvenstvo... Musu, Moru, Matanovića i Marca Pašalića neću uopće komentirat.

Napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Ante Budimir, Marco Pašalić, Petar Musa i Igor Matanović.
  • Mali Zeus
    21k
    Konkurencija.

Belji je problem konkurencija, čovjeku koji je zabio 38 golova. Pa svi ostali bi trebali imati problem da im je Beljo konkurencija, a ne obrnuto.

Ovo je naprosto umobolno kaj on priča.
  • emilperska
    16k
    Nogomet bez bekova, bez krila i bez golgetera. Lijepe stvari možemo očekivati..
  • Xpert1992
    623
    Beljo drugi najbolji strijelac u povijesti lige, ima jos sanse za bit prvi, skoro na 40 golova decko i nemre bit cetvrti napadac reprezentacije, zbog jake konkurencije? Pa bas me zanima koliko tocno mora golova zabit da bi "pobjedio" konkurenciju? Stotinjak?
    Majke ti ko da u spici imamo Kane-a i Haalanda pa se tesko ugurat unutra.

Ovo je strasna nepravda prema Belji i prema Dinamu.
  • Ludovic IX
    11.5k
    ako će obrana bit beton, možda i nest bude ali mi ćemo gol samo slučjano ili individualnom akcijom zabit
  • Mali Zeus
    21k
    Nogomet bez bekova, bez krila i bez golgetera. Lijepe stvari možemo očekivati..emilperska

Perišić nam je krilo, kaj briješ. :strong:
  • Goncalo Santos
    3.8k
    Beljo je ocito prekrizen iz #obitelji radi nekog grijeha iz mladosti, ako neki napadac otpadne, zvat ce ivanovica.

Dok su modric i dalic tu, nece Beljo vidjeti reprezentacije.
  • GOAT
    7.2k
    Nije mi dobro od ove presice
  • KtcGoat
    4.8k
    Nemamo bekove nemamo forove sto daju goloveee
  • Dzoni
    5.6k
    Samo neka nam je livnoladica sretan, da nam mirno spava i da mu gospa oprosti sve grijehe nakon brzinskog BJ sa ljubljenom
    #family
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.