• hardek
    10k
    Tabinas i Filipović najbolji u prvom poluvremenu, mislim da to dovoljno govori.
  • Dudu
    3.1k
    Dobar filter, znamo da Soldo nije za Dinamo i da Vidovic tesko moze igrati osmicu, pa moramo naci rjesenje za prve 3 europske koje igramo bez Stojketa
  • tp1997
    2.7k
    Kako je Vinlof loš, osim što se 1 spotaknuo?Dzoni

Baca lopte u bunar prema naprijed samo tako
  • Archangel
    93
    on i drugi stožerni igrači više neće igrati ove sezone
  • Netkos
    156
    Treba odmah sad na poluvremenu vaditi Soldu i dati priliku Šunti
  • Netkos
    156
    Baš, nekoliko puta baš nije dodao kad je trebao a kad nema nikoga napuca naprijed.
  • Gelipter
    4.5k
    Vinlof mi je loš nevezano uz proklizavanje, osim onog prodora jednom. Baš djeluje izvan forme. Soldo i Topić igrači manje, Lisica daleko od forme još jbg. Tabinas ugodno iznenađenje. Priliku koju je dobio nastoji što bolje iskoristiti. Razumijem čak veteranski pristup Bennacera nakon svih ozljeda i kaj se realno čuva za Svjetsko iako mi ide to na kurac, ali ne razumijem takvu nonšalanciju i bolikurčinu od nekih drugih koji bi se danas trebali pokazati. Shvaćam da je utakmica skoro "revijalna", da je sve "riješeno", ali mi smo Dinamo, najveći i daleko najjači klub u Hrvatskoj i neka razina se mora vidjeti u svakoj utakmici, a ako ništa drugo barem zalaganje.
  • Pacho
    17.2k
    Juan ovo okrece
  • Archangel
    93
    Tu neki hvalite Tabinasa a sve što sam vidio u drugom dijelo poluvremena je polutrčanje natrag u obranu
  • Zvonkec
    549
    noa mikić ne mišić
  • criticus
    7.7k
    Briga me za rezultat. Nek trener proba šta želi. Samo što se tiče nekih igrača, ovu šansu čekaš cilu sezonu, igraš protiv b ekipe slavena i ovako izgledaš na terenu. Pa ovo su vam kvalifikacije za ostat u Dinamu, a izgleda da neki nisu svjesni toga.
  • ElDorado
    11k
    isto sto i katalinic
  • Netkos
    156
    Ma i teško je izgledati dobro na terenu kao pojedinac ako momčad ne igra dobro.
  • NitkoBitan
    36.6k
    Ak ovi momci na terenu planiraju ovak izgledat na tekmi protiv Lokse bolje da ni ne dolaze na proslavu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.