• prefontaine
    8.8k

Naklon do poda. Slažem se sa svakim slovom, od prvoga do zadnjega.
    giphy.gif
  • Thor
    2.6k
    Ne znam gdje je nestala tema "shit of a day" pa bum tu napisal. :snicker:
    Dakle, najjaci shit koji sam cuo i mislim da zasluzuje nagradu shit of year je jucer (iako je bilo puno nominacija :rofl: ) izgovoren od ovih magaraca sa njihovog kanala njakanja a kojeg je izrekao jedan od njih i to mislim ovaj magarac sa Braca a koji glasi (parafraziram jer sam se skoro zagrcnul i udavil u gutljaju vode koju sam pio kad sam to cuo pa nisam zapamtio od rijeci do rijeci jer sam se borio za zivot)

....dakle, nas (misleci na klub s juga) su unistili (aludirajuci na vlast) 1994.godine kada su nam uzeli sve pare od lige prvaka jer se s tim parama financirala operacija Oluja i onda smo od tad ostali bez para i do dan danas da se nismo oporavili i nismo mogli dovesti pojacanja i financirati klub...
    :rofl: :rofl: :rofl:
    Nije bolest sve kaj boli to vec znamo ali ovo vec prelazi odavno te granice :rofl:
  • Jurki
    24.7k

Prema chatgptu od te lige prvaka zaradili su 15 mil DEM.
    Kaj bi danas uracunajuci inflaciju po chatgptu bilo oko 16 mil eura.

Fala ajduku na financiranju Oluje jer se jos dan danas nebi rijesili četnika.

Po toj teoriji bi Ajax trebal biti najveci i najbogatiji klub na svijetu jer su te godine osvojili klempu a i najvise novaca.

Pizdu materinu s kakvim se oni drogama pucaju?
    Bome do pojave interneta samo je okolina znala ako je netko glup, sad to ubrzo vidi cijeli svijet.
  • Oluja
    6.7k
    Gdje bi Ajax bio da im nisu uzeli lovu za brane i vjetrenjače...
  • ElDorado
    11k
    inače dobru lovicu im je mrčnuo Vidošević
  • Ludovic IX
    11.4k
    i rožić, buljan, šurjak.. mi smo tad bili kao režimski klub a ovi su imali 3 puta više novca od dinama. da nisu sami sebe sjebali, oni su mogli bit tad ono što je dinamo sad.

"Budžet Dinama (tada pod imenom Croatia Zagreb) u 1994. godini procjenjuje se na otprilike 5 do 7 milijuna njemačkih maraka (DEM).

Procjenjuje se da je Hajduk od povijesnog plasmana u četvrtfinale Lige prvaka u sezoni 1994./95. ukupno uprihodio oko 10 do 12 milijuna njemačkih maraka (DEM)"
  • Paggini
    82.9k
    Za jedan klub koji je patio od Tuđmanovog režima, bome su se solidno titula i para nabrali to desetljeće
  • Thor
    2.6k
    Ma ono kaj je bitno iz te i nastavak tih i takvih nebuloznih izjava je poanta da je... evidentno zasluzan za sve pa cak i za operaciju Oluja klub koji je ocito financirao na svoju stetu, a za opce narodnu korist, oslobodjenja domovine! I to na nacin da su mu eto oteli novce i time je zrtva sadasnjih losih rezultata!
    Dakle, sve su dali i podnijeli zrtvu otimacine i jos im se rugamo!
    :rofl: ne znam kam to jos moze otici ali pretpostavljam da je iduce informacija da je i prvi covijek na mjesecu bio pripadnik torcide i hajduka jer zapravo Niel Amstrong je Nikola Snagorukic cija je baba od tetke sa Braca otisla u Amarica i tamo prominila ime kad je sisla s broda, a recenica Nikole je zapravo bila "Ovo je mali korak za hajduk, a veliki skok za čovječanstvo." I fali dodatak kojeg su izbacili...HZV i na mjesecu! Pardon, misecu!
    O jebem ti.... :rofl: :rofl:
  • blueslavonija
    327
    tak je. upravo su za vrijeme FT bili najjači, najviše trofeja uzeli a i on sam je više puta rekao da želi jak hajduk i amenovao svoje hdz menaždere u hajduk. koja ironija :)
  • blueslavonija
    327
    ovo zvuči kao da je boro dežulović .
    em su mu sjeb... ajduk , em su mu sjeb... pobunjene srbe. tzv. lose - lose scenarij za boru
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.