• NitkoBitan
    36.6k
    Proslava na stadionu Maksimir, karta za ulaz 5 eura, izlaz prije xy sati 20 eura. Biznis biznis...
  • Thor
    2.6k
    Reko sutra kad dodjem doma cu pogledat snimku...dosel sad s posla i pustio si snimku tekme sad od jucer da vidim kak nam je bilo...dakle ubili smo ih na terenu i na tribini posebno!!! :strong: :love: kad dodje Kranjca to bu cudoooo :heart:
    Volim te dinamoooo :victory: :strong:
  • Thor
    2.6k
    Konacno je Opus arena docekla pravo navijanje na domacim tekmama i pun stadion. A ovaj juzni gol je jucer bio nepogodiv....mi obije stative,ovi precku. Nekaj ne valja s tim golom :lol:
  • KtcGoat
    4.7k
    Sam najte Luku Bulića na proslavu dođe mi da si prosviram glavu kad nabacuje neke foreBruh

Voditelji programa Luka Bulic i Iva Sulentic
  • skener
    8.2k
    No, u tim posljednjim susretima Dinamo na raspolaganju neće imati čak četiri igrača iz prvih 11. Kako smo doznali, zasluženi su odmor u sljedeća dva tjedna dobili kapetan Josip Mišić te Miha Zajc, Scott McKenna i Dominik Livaković!

https://www.tportal.hr/sport/clanak/dinamo-na-samom-kraju-sezone-ostao-bez-kapetana-i-jos-trojice-igraca-iz-prvih-11-20260514
  • Praskaton
    5.9k
    Zanimljivo..I čudno za Livija iskreno.Očekujem Zebića i Šuntu sa većom minutažom
  • GOAT
    7k
    Odlična odluka :clap:

Daj mi jos Zebica i Suntu u prvih 11
  • dzg7
    483

Livi sigurno zbog SP kao i Škot
  • Blueshadow86
    5k
    Daj Perića i Zagorca na golu :smile:
  • pjetlić
    318
    Vridilo se rodit!

https://imgur.com/a/ilOFpZS

Puni se trofejna sala, dan po dan!
  • Crusades
    23.8k
    Nema dalje nego kad cijela tribina skače i pjeva u glas našu himnu i odmah poslije toga "Kako je dobro".

Baš točno onakav Dinamo kakav samo sanjali i kakav smo dočekali hvala Bogu. :strong:

Pa što god dežurni kritičari mislili i rekli. Dupla kruna za prvu godinu Bobanovog mandata i u potpunosti našeg Dinama.

Još imamo i taj Maksimir za riješit, izgurat i ova generacija je svoje "napravila".

Fantastična tekma, atmosfera, cijeli dan... pozitiva. Nije smetalo ni zadržavanje na izlasku s autoputa, ni gužva u povratku, mamurluk i neispavanost ujutro ili traženje kombija pola sata na onoj livadi. Kad je ovako ništa nije problem. Ni žetoni ni lokacija proslave ili nešto treće.

Idemo jako dalje. Nema nazad.

DZIS!!!
  • Jopa
    33

Perić u špicu ala Bjelica
  • Thor
    2.6k
    "Prema onome što smo čuli od maksimirskih izvora, ali i iz prve ruke od dijela igrača - pa čak i karika za koje postoji konkretan, milijunski interes iz inozemstva i s bogatijih, zvučnijih adresa - iz (n)ovog Dinama igrači ne žele otići.

To je, pak, prvi preduvjet za više domete, nove rekorde i iduće povijesne stranice. Za rađanje nove generacije s glavom i repom. Prvo za "Kranjču", a onda i za novi Maksimir."
    Pise Jutarnji
    Volii bih da je tako. To bi bilo jebeno :love:
  • prefontaine
    8.8k
    Mali, 10 godina, poprilično živahan, da ne kažem divljak a la Stojković, već par puta me učiteljica zvala na razgovor jer "ne zna kako s njim". S kim se god upoznaje (upoznava?!), prvo pitanje koje postavi je "Dinamo ili Hajduk?". Ako je odgovor Dinamo, ide upoznavanje, ako je odgovor Hajduk, samo kaže: "ne možemo bit prijatelji".

Neki dan bile nekakve sportske igre, i on pobijedio u trčanju. Učiteljica, kojoj je toliko puta digao živce i koja me zvala na razgovore, mu kao nagradu poklonila loptu sa sljedećom posvetom...

20260514-222931.avif

Eto, dobili smo još jednu navijačicu :smile:
  • Georg Koch
    7.9k
    pa ova prica je sve :love:
    Sada ti uciteljicu lijepo uclani za vid njezine lijepe geste, ona ce poci na neku tekmu gdje ce moci samo clanovi i motivirat ce jos nekoga da ne ide sama, taj netko jos nekoga i zacarani krug sve je veci. Tako se radi posao!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet