• Progressive overload
    453
    Čestitke treneru, još nam se sad dokaži u Europi. Tu si nam dužnik.
  • Kujtim Shalla
    9.4k
    Čestitke tebi ,koliko god sam ja govno bio ,hvala ti što si bolji od svih nas. I čestitke svima onima koji su vjerovali u tebe i bili mudriji od nas . Prosvijetlio si nas ,i neizmjerno sam sretan zbog tebe treneru. Koliko god to zvučalo kao kliše ,od srca to mislim.
  • DerHerrKool
    830
    Svaka ti čast, Kova! Od jučer si dio Dinamove trenerske aristokracije i to ti više niko nemre oduzet.
  • KtcGoat
    4.7k
    Treneru se ispričavam za sumnju i nepovjerenjeDadox

+1
  • prefontaine
    8.8k
    Čestitke treneru na svemu. I dalje sam skeptik i smatram da niste (namjerno pišem u množini, iz ogromnog poštovanja) trener za Dinamo. Jer, po mom mišljenju, trener Dinama treba biti dobar, ali u nekim situacijama i loš. Iskren, ali u nekim situacijama i neiskren. Gospodin, ali u nekim situacijama i seljačina. Narator, ali u nekim situacijama i kočijaš.

A Vi ste Vi. Trener sa svojim JA. S karakterom. S principima od kojih ne odstupate. Ne znam što bi još trebali napraviti da me uvjerite da ste trener za Dinamo, ali zato ja jesam forumski zgubidan, a Zvonimir Boban je...Zvonimir Boban.

UZELI SMO, ONAJ, DVOSTRUKU TITULU, BOLAN!!!
  • Noel
    21.2k
    Bravo treneru, potpuna dominacija, ne pamtim ovakav Dinamo još od Kužea. Želimo plavi stroj u ligi prvaka.
  • Mr Anderson
    19.1k
    Branko Ivanković, Zvonimir Soldo, Kruno Jurčić, Ante Čačić, Zoran Mamić (2x), Damir Krznar, Sergej Jakirović, Mario Kovačević..

Treneri s dvostrukom krunom od 2000.

8 njih zasad..
    emilperska

Kome se piše dupla kruna 2018? Bjelici ili Jurčeviću? Ili obojici.:lol:
  • emilperska
    16k
    Kome se piše dupla kruna 2018? Bjelici ili Jurčeviću? Ili obojici.:lol:Mr Anderson

Tumačenja su razna.
    Ja sam sklon tome da se naslov piše Jurčeviću jer je on bio trener u trenutku potvrde naslova, a Bjelica zadnja 2 kola (ili kolo) nakon osvojenog naslova. Makar Wikipedia (eng) piše obojici.
    Bjelica osobno sam sebi ne svojata taj naslov nego je medalju dao Mariu Cvitanoviću.

Kup je jasno, Bjelica je bio trener u finalu i Kup ide njemu isto kao što onaj iz 2011 ne ide Vahi nego Totu isto kao što Hajduk Kup iz 2013. piše Tudoru, a ne Krstičeviću jer su vodili finala.

Po meni i po jednom kroničaru Dinama koji se bavi tim stvarima, Kup je Bjeličin, naslov Jurčevićev.
  • emilperska
    16k
    @Mr Anderson kako bi rasporedio titule iz 2018.?
    Zanima me baš.
  • Mali Zeus
    20.8k
    Popišao se Kova po svima i to fino.

Dvostruka kruna pa nek seru.
  • Dinamo-SB
    1.3k
    Iskrene čestitke prije svega našoj upravi na čelu sa predsjednikom Bobanom na odvažnosti,hrabrosti i iskrenom liderstvu jer su istrpili sve medijske napade na trenera te one možda čak još i žešče napade naših navijača i simpatizera na Kovu koji su zazivali smjenu i pisali svakakve baljezgarije o čovjeku. Ni ne sumnjam da će ispuzati iz svojih rupa pri prvom lošem rezultatu.

Kovi i njegovom timu iskrene čestitke na uspjehu ove godine - dupla kruna i prezimljavanje u Europi. Također, ne bi stao samo na tome nego i neki mladići su također dobili prilike kao Zebić,Šunta,Mikić, neki dečki već sada vrijede ozbiljan novac kao Dominguez tako da i u tom segmentu imamo uspjeh. Čak i i ovi "rotacijski" igrači poput Topića i Solde su se digli na razinu više te im je cijena porasla. Beljo i Stojković su se isto digli na nivo više i definitivno ćemo i u budućnosti raditi ozbiljne transfere.
  • Mr Anderson
    19.1k
    kako bi rasporedio titule iz 2018.?
    Zanima me baš.
    emilperska

Bjelici
  • Ludovic IX
    11.4k
    Razumijem bobana kad kaze "4-3-3" i nista vise jer zeli dinamo koji sw ne mora prilagođavati protivnicima ali trener morw imati slobodu biranja taktike u iznimnim situacijama. I tu mislim da ce kova ili uspjeti ili pasti sto se tiče europe
  • emilperska
    16k

Dao bi mu naslov iz 2018. iako je imenovan za zadnje kolo nakon potvrđenog naslova?
  • Mr Anderson
    19.1k
    Ako se dobro sjećam, mislim da naslov nije bio matematički osiguran prije nego je preuzeo ekipu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.