• mlinchica
    5.9k
    One tri zamjene u isto vrijeme odlično pogođene,dale dodatnu energiju i izraženiju dominaciju.Praskaton

Ovo mi je bilo zanimljivo …
    Hoxha, malo indisponiran danas i petlja tamo s lijeve strane, uz aut liniju prema našem korneru i izgubi loptu …
    i okrenem se prema našoj klupi, molećivo :lol: i vidim Kovu kak se ekspresno okreće i zove izmjenu …
    To mi je bilo baš, baš… za razliku od ranije, Kova vidi na vrijeme i reagira na vrijeme.
  • Mr Anderson
    19k
    Živim za dan kad će se svi oni klošari koji su vrijeđali trenera, a pogotovo oni koji su ismijavali njegove govorne mane naći malo muda i hrabrosti da se ispričaju i pospu pepelom.
  • Mr Anderson
    19k
    Rijeka ima dan više odmora uoči finala, neki treneri su kukali zbog takvih stvari, ja neću, imamo dovoljno vremena za pripremiti se. Bit će to prelijepo finale.

Tek sam sad ovo pročitao, kulerski ga je Kova metnuo onom klaunu na klupi Rijeke.
  • Sync
    91
    Također. Nešto nema gifova u zadnje vrijeme

Ajde si nam i ti malo nadošao
  • Jos-Optimus
    10.5k
    Više znači ova prava tekma Zebiću, nego sve ono što pojedinci zagovaraju nasilna ubacivanja klinaca po par minuta. Ovo je prava prilika i povjerenje, bravo majstore
  • Fan
    2.2k
    Kova se u mnogočemu popravio nakon nove godine, to sam već i pisao i apsolutno treba uživati povjerenje da nas povede u novu sezonu jer se sve više čini da bi mogao bit naš dugotrajan trener.
    No igranje Zebića uopće nije njemu za pohvalu jer ga je u igru stavio silom prilika. Da je postojala iole kakva šansa da zaigra McKenna ili da Dominguez nije dobio akumulirane, ne bi vidio ponovno ni minute, kao i Šunta.
  • njurci10
    552
    kao što je rekao postojala je prilika da igra McKenna ali su ga postedili zbog kupa.
  • Crusades
    23.7k
    Živim za dan kad će se svi oni klošari koji su vrijeđali trenera, a pogotovo oni koji su ismijavali njegove govorne mane naći malo muda i hrabrosti da se ispričaju i pospu pepelom.Mr Anderson

Na to ćeš se načekat, neki od njih nisu napisali ni jedan post o suverenom Dinamovom osvajanju naslova prvaka, ali su zato revno ispratili nedavne kvalifikacije za SP. Dovoljno je samo usporedit aktivnost na jesen kad nam nije tak išlo i sad na proljeće.

Neopisivo mi je drago da je Kova (a i ostatak Dinama) ušutkao takve dobronamjernike i stručnjake.
  • Praskaton
    5.9k
    I dalje sam uvjeren da on nije trener s kojim ćemo upisat europske uspjehe.
    Izdominirao je ligu i zaslužuje priliku definitivno.Nadam se da može prenijeti igru protiv Gorica,Belupa i Varazdina na europske terene.
  • Droljo
    27.5k

Da. Tak i meni zgleda na žalost. Ali nikad ne znaš, možda sam se zajebo. Nitko sretniji od mene ak bude tako. Priliku svakako zaslužuje.
  • Masto
    1.3k
    Koliko je do trenera toliko je i do igrača koji nemaju baš nekog iskustva u europi, prošle godine su si mogli priuštiti loše utakmice a za ovu godinu je nužno vidjeti napredak i poboljšanje, na nama je da se nadamo najboljem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.