• Dinaminjo
    2.1k
    Rijetko inteligentan potez za asist

Bravo
  • dotepenacdubrava
    17
    Hoxhine amplitude su mi fascinantne - od ponajboljeg igrača u prvom dijelu sezone do ovakvih predstava na proljeće u kojima je borderline profesionalni nogometaš.
  • Dinaminjo
    2.1k
    Lik previse hoce taj gol da prekine post i onda ga forsira.
    Treba bi se koncentrirat na sudjelovanje u igri i asiste, a gol kad dode, dode
  • hardek
    10k
    Još samo 2 utakmice...
  • NVKOD
    12.2k
    Ona situacija 5 na 2 je pokazala sve što trebamo znati o Hoxhi... ono je za instantno smještanje na klupu. Biti toliko škrt i neodlučan, užasno nešto. Sad zamislite da je ovo bilo na 0-0, mislim da ne bi živ izašao sa stadiona.

I ta šansa nije ni bila jedina koju je pošteno usrao. Baš se nonšalantno ponaša u zadnje vrijeme.

Hvala ti za sve, ali mislim da je vrijeme za prodaju. Nothing personal Voxha.
  • Dzoni
    5.6k
    A jebote škrta, i to mu nije jedina situacija gdje je totalno krivo odlučio pred golom
  • Zg123
    3.6k
    Uzima ga Jakir kad udje u Premijer ligu
  • Kujtim Shalla
    9.4k
    Ne bi mi bilo žao da ostane
  • crophantom
    4.2k
    malo grubo :grin: ne treba u ovoj fešti zaboraviti da nas je bas Arber u nekim situacijama kad apsolutno nista nije islo ove godine drzao iznad vode.
    Tak da za mene je odigrao jako bitnu ulogu ove sezone.
    Ako ode, sretno mu dalje, ako ce biti tu, imamo solidan backup koji moze eksplodirati kad se najmanje nadamo, x faktor :grin:
  • rioda
    15.9k
    Od svih prvih 13-14 igrača, najviše se nadam njegovom odlasku. Istina je da je ove sezone u jednom periodu igrao u bolesnoj formi i sve to, ali mislim da kao prvo puno bolje funkcioniramo kao ekipa s Vidovićem nego s njim, kao drugo previše solira i to me neopisivo nervira, do te mjere da mi se to više ne gleda, a sve je kulminiralo onim jučerašnjim udarcem u prazno na kraju utakmice :lol:
  • dzno
    25
    Dosta nam je dao zadnjih sezona, al mislim da je vrijeme za prodat ga ako dođe solidna ponuda.
    Previse on solo forsira u drugoj polovici sezone, u nekim situacijama se ponasa ko da imamo Vinia na krilu, ceka loptu, sve pokusava solo i onda ne isprati u obrani
    npr situacija od jucer di se McKenna derao na njega zasto nije pokrio iza
    https://www.youtube.com/live/FXFgB-TS1Vw?si=O3ugqRaYnEa2GKsJ&t=9463
  • NVKOD
    12.2k
    di se McKenna derao na njega zasto nije pokrio izadzno

Ja bi napunil gaće od straha da mi tako McKenna počne vikati.
  • veselko tenžera
    8k
    Otkad je Vidović počeo više i bolje igrati, Arber u periodima kad ulazi ima još veću fiksaciju na šut/gol. Kao da je dobio naputak od menadžera (a možda i od kluba) - nabij statistiku, na ljeto ide prodaja.

Ne mislim da je ono jučer plod škrtosti, jednostavno nema vještinu za riješiti onu situaciju kako treba.

Izaziva osjećaje od depresije do ekstaze, teško ga je ocijeniti jednom rečenicom. Kako god, kod mene izaziva pozitivan osjećaj. Pošten je prema klubu i dao je solidan doprinos, čak i više od toga u prvoj polusezoni kad je bilo kritično.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet