• Jurki
    24.7k
    mislim da se to sve na kraju iznivelira kaj se bodova tice.
    Od svih njihovih igraca mislim da bi samo Pukstas imal neku ulogu u Dinamu i tjt. Ostalo je teski, al bas teski krš.
  • Mr Blue
    4.7k
    Nisam cul ni Kovu ni Garciju da su rekli.. jbg ja sam zajebo i ja sam kriv za losu taktiku, zamjene ili poraz.Jurki

Nisi dobro pratio, evo iz ove sezone :grin:
    Šokantan ishod u Vinkovcima! Mario Kovačević: 'Ja sam kriv'
  • Mali Zeus
    20.7k
    Pazi usporedbe Kova i Garcia, to je sve tu negdje 18 bodova više manje.

Razlika između njih dvojice za početak je da Kovi isto nije išlo u jesen pa je preokrenuo situaciju, naravno i zahvaljujući doselekciji, ali je ne samo izvukao nego izdominirao ligom, dok urugvajska prevara niš ne mijenja i samo se vrti u mjestu, a ko fol neki super trener i oni sami sebe tješe da igraju zapravo dobro i igra im ima glavu i rep.
  • Jurki
    24.7k
    Pazi usporedbe Kova i Garcia, to je sve tu negdje 18 bodova više manje.Mali Zeus

Mislim da su situacije obrnute, da je Kova dolje, a Garcija kod nas.. da bi bila ista stvar.
    Njihova igra je za kurac, jer igraci za kurac ne mogu prezentirati dobar nogomet.
  • Mali Zeus
    20.7k
    Njihova igra je za kurac, jer igraci za kurac ne mogu prezentirati dobar nogomet.Jurki

Ček igra im je za kurac, a trener za to niš nije kriv? Zanimljivo. Igrači im nisu baš tako loši da ne mogu igrati kak treba, ak je trener već tamo samo biciklom.
  • Jurki
    24.7k
    pricamo o momcadi koja od odlaska Lukse tapka u mraku. Dopeljali su Parazita i Karacica i to na postojeci odron.
    Nema tog trenera koji od te nakupine govana napravi smislenu igru i da to dobro izgleda barem pola sezone.
    Ne velim da nis nije kriv, al mislim da je zvlekel maksimum kaj oni mogu.
    Da su imali Guardiolu, Enriquea i Flicka na klupi.. nebi imali nis bolje rezultate.
    Nista vise i nista manje nego vrlo limitiran kadar.
    Mislim da ces se sloziti s tvrdnjom da jedino Pukstas bi kao rotacija imal nekaj za reci u Dinamovoj momcadi, ostalo je stvarno, al stvarno teški krš.
    Ajmo samo pogledati dal bi Kova s proslogodisnjom momcadi kaj napravil... cisto sumnjam.
  • Mali Zeus
    20.7k
    Ajmo samo pogledati dal bi Kova s proslogodisnjom momcadi kaj napravil... cisto sumnjam.Jurki

Kojom momčadi? Našom prošlogodišnjom?
    Uostalom to nemremo pogledati ni znati.

A ovo ostalo se ne slažem, daješ Garciji previše kredita. Dobro je rekao kolega prije, izvukao je on maksimum iz njih kao i iz Istre, to mu je negdje rang.
  • Jurki
    24.7k
    pa to sam i napisal u prijasnjem postu, da je zvlekel maksimum od teskog krša.
  • Droljo
    27.5k
    Ja isto mislim da bi Garcia bio glatko prvi sa dinamom. Ali bio bi i samir t. Ovaj je sigurno drugi sa hajdukom dosta kola prije kraja. Nije to mala stvar.
  • Paggini
    82.4k
    Pa čekaj, znači Kova je bio zaslužan kad smo igrali loše, ali Kova nije zaslužan što smo ovako monstruozni ovu polusezonu? :chin:

Pa nešto mi se tu ne zbraja!

Kova je trenerčina za tu urugvajsko španjolsku prevaru, ne umanjujte njegov doprinos ovoj igri i sezoni, a isto tako, ne preuveličavajte ovog odrona od trenera kojem "fali igrača da pašu njegovom sustavu", a općenito mrzim takve jebene trenere koji "imaju svoj sustav kužiš, zato igramo ko mrtvi kurac"
  • njurci10
    554
    pa ja sam čitao više puta po ovom forumu da će nam biti teško s Hajdukom, kako se toliko promjenio narativ?
    Sad su odjednom kompletni krs?
  • Mali Zeus
    20.7k
    Kova je trenerčina za tu urugvajsko španjolsku prevaruPaggini

Word.
    Kužiš to bi svako tako s tom ekipom.

Nešto mi se čini da ekipa u rukavicama zapravo kenjka po Kovi uzdižući Enriquea Iglessiasa za siromašne.
  • Jurki
    24.7k
    dobro smo zakljucili na pocetku sezone da bu mogel maksimum do drugog mjesta.. kad pogledas njegovu etapu u Istri.. prvi dio los jer je dobil krs od momcadi u ruke.
    Kad je doveo igrace profila kakve Istra moze platiti i sukladno stilu kojeg forsira nije to izgledalo lose.
    To kaj je izgubio sve bitne tekme, jebiga pa dođe i "kvaliteta" kadra do izrazaja.

Sad su odjednom kompletni krs?njurci10

Vjerojatno se referiras na moj post. Garantiram da nisam niti jedanput napisal da ta momcad ima glavu i rep i da to izgleda kak treba izgledati prava nogometna momcad.
    Znali smo i prije pocetka sezone kaj mogu Bamba, Rebic, da je Livaja na izdisaju, da je Šego igracic za male klubove itd da ih dalje ne nabrajam.
  • Hnlovac
    5.3k
    ja bih sad bio davolji odvjetnik za Garciu i rekao da ovima dolje ne može pomoći ni Enrique, ni Pep, ni Flick. To je luzerski klub i ne vidim kako idućih 10 godina na imalo posten način mogu doc ne do titule, nego do 75 bodova

Isto tako se bojim da bi Kovu dolje snašla ista sudbina u takvoj nezdravoj sredini . Da je Garcia ostao jos sezonu u Istri, vjerojatno bi ispisao ljepšu priču nego Safaric sa VZ. A onda bi pricali
  • Droljo
    27.5k
    Idete iz krajnosti u krajnost. Slobodno imam mišljenje da bi samir toplak bio prvak sa dinamom?
    ekipa u rukavicama zapravo kenjka po KoviMali Zeus

Nikad meni za to nisu trebale rukavice...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet