• badjibadara
    9.5k
    Novi stadion u Kranjčevićevoj ide punom parom. Obzirom da selimo pred ili tijekom proljetne sezone, da vidimo kako dišu godišnjaci što se tiče samog pozicioniranja na tribinama.
    Danas smo saznali da grupa do povratka na Maksimir seli na jug, tako da smo nedoumice sveli na minimum.
    1. Na kojoj tribini si na Maksimiru, a za koju ćeš se odlučiti na Kranjči? (155 votes)
        Zapad i ostajem na zapadu
        8%
        Sa zapada selim na istok
        20%
        Sa zapada selim na jug
          2%
        Sa Sjevera na jug
        28%
        Sa Sjevera na zapad
          1%
        Sa Sjevera na istok
        21%
        Sa Sjevera na istok, sektor do juga
        17%
        Odustajem od godišnje za Kranjču
          3%
  • deda
    45.4k
    Radili smo već sličnu anketu, ali ova će možda bolje dočarati sliku jer sad konacno znamo poziciju grupe na stadionu. Nakon nekog reprezentativnijeg uzorka (dajmo anketi 2-3 dana) pa ćemo napraviti simulaciju rasporeda.
  • Droljo
    27.6k
    Na 100 glasova dobili smo 37% sa sjevera na istok dok sa sjevera na jug imamo 30% glasova. Đaba smo se raspravljali :lol:
    Naravno da je još rano ali čisto da ispratimo...
  • fakin
    4.1k
    Nesto krivo vidis. Najvise ljudi je glasalo da idu sa sjevera na jug
    109 votes
    Zapad i ostajem na zapadu 8%
    Sa zapada selim na istok 19%
    Sa zapada selim na jug 3%
    Sa Sjevera na jug 27%
    Sa Sjevera na zapad 1%
    Sa Sjevera na istok 23%
    Sa Sjevera na istok, sektor do juga 17%
    Odustajem od godišnje za Kranjču 2%
  • Netkos
    156
    u anketi su dvije opcije s Sjevera na istok. Zajedno to je 40%
  • Paggini
    82.5k
    Hej doktore, evo ovako - 60% ljudi je glasalo da ide na Istok, što bih rekao da je više od 29% da idu na jug i 9% da ide na zapad.
  • Droljo
    27.6k
    Sad smo već na 111 glasova a kad sam ja pisao bilo je 98. Mijenja se...

Kome se obraćaš? Čisto da znam za lajk, da derem ili ne. :lol:
  • Paggini
    82.5k
    Kome se obraćaš? Čisto da znam za lajk, da derem ili ne. :lol:Droljo

Ma ovom doktoru ispod tebe
  • deda
    45.4k
    Velim pustimo josdan dva pa ću napravit analizu.
  • badjibadara
    9.5k
    Velim pustimo josdan dva pa ću napravit analizu.deda

Dajte Dedi još malo materijala za analizu.
  • Bosskovitz
    20.8k
    Mislim da puno ljudi još nije puno razmišljalo o tome pa da napomenem: godišnjih na sredini zapadne tribine - kao kaj je sada - neće biti. To je VIP dio. Znači tko ima godišnju za zapad, ima ju na južnoj ili sjevernoj strani te tribine, a ne na sredini. Pišem jer je mnogim klasičnim zapadnjacima upravo to sjedenje na ili odmah uz ravninu centra bilo dosta važno, a te pozicije u Kranjči neće biti. Na zapadu, doduše. Bit će na istoku.

Koliko vidim prema trenutnim rezultatima, ovako od oka na istok se misli preseliti dvije trećine godišnjaka sa zapada i nešto više od pola godišnjaka sa sjevera. Sudeći prema nekim razgovorima, to mi čak i drži vodu, iako je i moj uzorak i ovaj uzorak prilično kompromitiran i nereprezentativan.
  • Niko1986
    6.6k
    Na kraju će najveća borba biti za istok
  • Droljo
    27.6k

Sigurno.
    I na Maksimiru će istok biti naj traženiji.
    Po meni
  • rioda
    15.7k
    Malo analiziram brojke i anketu pa mi se čini da ne bi trebao biti prevelik problem s prebačajem 'viška' godišnjaka sa sjevera na novi stadion, s obzirom da ima dovoljan postotak odgovora da bi se prebacili na istok. Ono što mi se čak više čini problematično je to da će vjerojatno najveća navala biti na istok koji bi trebao zadovoljiti i ove prelaske sa sadašnjeg sjevera, ali i dobar dio zapada, zbog ove informacije od danas da na zapadu neće biti godišnjaka na centralnom dijelu tribine. Ono što mi se na prvu čini je da će na istok biti veća navala i zbog cijene i zbog boljeg pogleda - prije će netko uzeti jeftiniji istok centralno, nego skuplji zapad uz rub tribine (pod pretpostavkom da će takve biti cijene). Bit će jako bitno pogoditi dobre omjere cijena po tribinama.
  • deda
    45.4k
    Ja se na Kranjči bojim jednog efekta koji sam valjda jedini uočio, ispričavam se ako je to već netko spomenuo.

Naime, s obzirom da je jasno kako će tribine jug, sjever i istok biti jeftinije, a istok i jug pokrivene 70% s godišnjacima, a zapad će biti isključivo za godišnjake rubni dijelovi dogodit će se da bi mogli imati prazan centralni dio zapada jer će on biti najskuplji, a veliki dio slobodnih karata će se odnositi na nju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.