• jedan u nizu
    18.1k
    a zapad će biti isključivo za godišnjake rubni dijelovideda

Zasto i centralni dio nebi bio za godisnjake?
    Naravno uz vecu cijenu nego rubni dijelovi.
  • deda
    45.4k
    Zbog rezervacija za UEFU, sponzore.
  • Neron53
    2.6k
    Vjerujem da ce jedino prazan biti dio zapada gdje ce se rezervirati mjesta za "sponzore".
    A sto se tise istoka, naivise ce biti zainteresiranih dok se ne istaknu cijene godisnjih.
  • fakin
    4.1k
    Rezervacija za uefu u HNL utakmicama? Staviti godisnje samo za hnl i kup.
  • deda
    45.4k
    I prodaš 1000 mjesta na zapadu centar i kud ćeš onda s njima na europskim tekmama.
  • jakov1
    1.5k
    Pa godisnje samo za domaca natjecanja, a za europu paketi s prvokupom za godisnjake.
  • fakin
    4.1k
    Pa imat ce prvokup u euro tekmama za tribinu zapad. Naravno ne na ta mjesta, nego za ostala. Meni je to bolje nego da imamo na većini utakmica prazna najbolja mjesta.
    Ipak igramo puno vise domacih, nego europskih
  • deda
    45.4k
    Mislim da su godišnjaci na zapadu previše gizdavi da bi tako nešto pilo vodu. Oni bi realno bili godišnjaci drugog reda.

Jedino da cijeli stadion prodajemo godišnje za HNL i kup i onda prvokup za Europu bez garancije mjesta ikome.
  • fakin
    4.1k
    Ne bi nikako bili godisnjaci drugog reda.
    Meni bi bilo suludo da imamo na novom malom stadionu najbolja mjesta prazna na 20 utakmica u sezoni
  • rioda
    15.7k
    A kako je uopće uređeno to oko karti za sponzore? Tvrtka Y dobije X karti za svaku utakmicu i nema nikakve obaveze javljanja o broju karti koje će se iskoristiti?
  • fakin
    4.1k
    Bas me zanima koliko kosta to sponzorstvo. Nekako mi se cini da bi nas 100 za zone bez problema zakupilo neka od tih mjesta
  • deda
    45.4k
    Imaju obvezu, ali obično čekaju zadnji tren pa se onda događa puštanje sektora na zapadu u prodaju zadnji dan što posljedično donese prazna mjesta jer se ne prodaju sve.
  • jedan u nizu
    18.1k
    Jedino da cijeli stadion prodajemo godišnje za HNL i kup i onda prvokup za Europu bez garancije mjesta ikome.deda

Pa ovo je jedino logicno ako se ide na tu odluku.
    Cijeli stadion godisnje za HNL i prvokup za europu i po povlastenim cijenama.

Naravno, godisnja za HNL bi bila osjetno jeftinija nego sada.

Cak i najbolja opcija za regulirati dolaznost. Ako zelis godisnju moras biti na HNLu redoviti, bez toga da ti tih nekoliko europskih digne postotak dolaznosti.
    A bez dolaznosti na HNL nemas godisnju za HNL, posljedicno nemas prvokup za Europu i posljedicno mozes izvisiti za kartu za LP.
  • Benedikt
    52
    Ostaje li glavna tv kamera na zapadu?
  • prefontaine
    8.7k
    Moj prijedlog. Ne mora se uvažiti, ali analizirajući sve ove situacije oko sponzorskih karata, praznih tribina, oslobođenih mjesta netom prije utakmice... Zona Dinamo, tj. forumaši postanu sponzor GNK Dinama, i to ono baš jebitačno dobar sponzor, ulupamo u sponzorstvo par milijuna eura i dobijemo sve, ili gotovo sve sponzorske ulaznice, odnosno sponzorska mjesta.

Kad smo odradili taj dio posla, slijedi onaj dio kada karte idu u prodaju. Mi, najveći sponzori, već znamo, barem okvirno, koliko ulaznica imamo na raspolaganju, i tu se na forumu dogovorimo tko dolazi, tko preuzima koju ulaznicu i tko gdje sjedi. Za par sati se sve riješi i svi sretni i zadovoljni.

To je win win win situacija:
    klubu smo financijski maksimalno pomogli
    imamo najbolje pozicije za gledati
    nema praznih mjesta

Evo, nadam se da će moj prijedlog naći na plodno tlo velike većine forumaša, pa za par dana možemo napraviti anketu. Tko god je voljan dati barem 5.000, a preporuka je 10.000 € godišnje, sve ovisi o broju prijavljenih forumaša, može biti dio ovoga projekta i učiniti i sebe i svoj klub ponosnim.

Za sva pitanja, nedoumice, prijedloge i kritike stojim na raspolaganju.
    (#/d)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.