• Dzoni
    5.5k
    Tomislav Radotić je otpisao Šimuna Mikolčića do kraja sezone jer je svojevoljno napustio Opus arenu tijekom utakmice Osijek Lokomotiva
  • GOAT
    6.6k
    Najbrži stoper svijeta ide na SP
  • Pacho
    16.8k

Nesretni Aspinall za dlaku propustio slikanje s tim trofejem
  • Pacho
    16.8k

Hocemo onda mi za njega dobit onu lovu koju FIFA daje klubovima?
  • The Undertaker
    9.8k
    Još ne ali je u ozbiljnom razmatranju
  • Paggini
    82.4k

Treba i Zlomislića izmjeriti, miriši na ladnih 36,7 km/h
  • GOAT
    6.6k
    Pretpostavljam da hocemo ako ga registiramo na vrijeme.

Procjena je 12-15k po danu zbog proširenja formata :fire:
  • Droljo
    27.5k
    Čestitke štefu na svjetskom prvenstvu.
  • Dzoni
    5.5k
    Jebote Slaven će na Hadžikiću zaraditi više radi činjenice da sjedi zamrznut na klupi nego radi golmanskih sposobnosti kad bi ga prodali
  • Nadmocniji
    646
    Fun fact: Garcia je prosle sezone kao trener Istre zaostajao za Dinamom 17 bodova na kraju prvenstva.
    Onda je otisao u Hajduk i trenutno zaostaje 18 bodova.
    Garcia ostani.
  • Mali Zeus
    20.7k
    I onda kažu nemamo repstativca, a Radelja ladno na Svjetsko.
  • Jurki
    24.7k
    tu je samo razlika u kvaliteti momcadi.
    Da je njima trener Guardiola nebi bila manja razlika.
    Od govana nemres napraviti pitu.
    Dapace, mislim da je Garcija iz tih poluretardiranih debila zvlekel maksimum.
    Isto tak Kova s nasom proslogodisnjom ekipom pitanje dal bi napravio bolji rezultat.
    Na kraju se sve svodi na igrače, njihovu kvalitetu i motiviranost.
  • crophantom
    4k
    mislim da je Garcija iz tih poluretardiranih debila zvlekel maksimum.Jurki

Od nas izgubio 3 derbija, trebao je i četvrti.
    Od Rijeke popio 5:0, jedini put kad ih je dobio bilo je nakon kaj se Rijeka vratila s Cipra i to je Rijeka s crvenim kartonom im složila 2 mrtvaca na 0:0.
    Vž pobijedili jednom, Dinamo Tirana ih je satrao u drugoj utakmici, trebalo je na poluvremenu biti 3:0, u kupu jedva jedva prosao Cibaliu, vile ga nosile po rukama.

Garcia je trener za male tekmice i male klubove.
    Lani kad je bilo stani pani s Istrom za Europu, sve je izgubio, čovjek u zivotu nema 1 bitnu pobjedu na svom kontu.

Obrana im je smiješna, od kad je nafukao ove da dovedu Maresica jos je duplo smijesnija. S takvim pristupom veselim se ljetu da ih neki klub iz Estonije nabije ko kantu za smeće.

Dugo se nisam tako ne slagao s nekim takeom ko s ovim. Sto ga duže gledam, igru i izjave, to sam vise uvjeren da je Garcia obični klaun koji ce se obogatiti na tovarskoj otpremnini, ako skupe za nju. Neka njega u Splitu sto duže.
  • Jurki
    24.7k
    da i to je maksimum kaj ta momcad moze. Isto vrijedi i za proslogodisnju Istru.
    Lako je raditi kad sve ide po špagi, kak Kovi. Kad su dobri rezultati, momcad je puna samopouzdanja i onda prolaze stvari na terenu koje inace mozda i nebi. Ulaze neki šutevi koji inace ne ulaze itd.

Kad stvari nejdu kak je zamisljeno u 99,9 posto slucajeva, treneri u Hnlu se pogube i to vrijedi za sve. I ispadaju klauni.
    Svaki od njih traze krivce u drugima. I to vrijedi za apsolutno sve. Nisam cul ni Kovu ni Garciju da su rekli.. jbg ja sam zajebo i ja sam kriv za losu taktiku, zamjene ili poraz.

Trenerski je sve to tu negdje kak i svake godine.
  • crophantom
    4k
    neznam bas dal je to maksimum kaj taj ekipa moze, imaju najgori omjer u derbijima od 2015., a od tad su imali puno gorih ekipa nego ova, a bogami nisu ni petarde na Rujevici kupili ni od puno jačih ekipa Rijeke.
    A bogami nije ni maksimum krumpiranje protiv Cibalie ili to da te Dinamo Tirana ubije.

Ne kazem da imaju ekipu za naslov, ali nemaju ni ekipu da ispadnu smiješni toliko puta u sezoni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet