• rokikaciga
    13.9k
    Se queda Livi
  • NVKOD
    12.3k
    Opet ne brani, mogao bi ga Dalić izostaviti s popisa za SP... :sad:
  • prefontaine
    8.8k
    Ljudi moji, Livaković opet ništa nije pokazao, ne znam zašto smo ga dovodili, a još manje će mi biti jasno ako ga se budemo trudili zadržati. Možda nije do njega, možda je do Bobana, do Kovačevića, cijelog stožera, ali...

Vrhunski golman spašava ekipu, a ja nisam vidio niti jednu situaciju di nas je Livaković spasio.
  • Omake
    17.3k
    Kralj se vratio. Ovaj put s boljim nogama. (primjetite poziciju junaka ciparske dice za kojega je plaćena ošteta)

S8omC01.png
  • striko
    3.3k
    Igrač utakmice. :clap:
  • NVKOD
    12.3k
    Kaj ti je pravi golman... umjesto 2-1 za Goricu, obrani stopostotnu priliku, ostane 1-1 i minutu kasnije zabijemo za pobjedu!
  • NVKOD
    12.3k
    Zvone, odriješi kesu i veži Livija doživotno za Dinamo!
  • CUCAK
    728
    situacija kad je bio onaj neki duel sigura i Stojketa u drugom pol na tovarskoj strani, ide krupni kadar Livakovica za kojeg bi sa 90% sigurnošću rekao da je u tom trenu sa sjeverom pjevušio "ti si ponos Zagreba"
  • Marc
    1.1k
    Skužio sam da lik cijelo vrijeme glavom klima na ritam pjesama na sjeveru
  • Dudu 9
    1k

Nije samo klimao nego je i pjevao.
    Legenda.
  • pjetlić
    329
    Svaka cast Belji i ostatku orkestra, ali sigurnost i mirnocu koju je on donio nemaju cijenu.
  • ElDorado
    11k
    Samo se nadam da će Zvone demantirati sva piskarala i da će Livi potpisati ugovor prije pocetka kvalifikacija.
  • Jurki
    24.8k
    Svi koji su naplatili karte za derbi duplo ili troduplo.. napisite ček fenjerkuracsporu i da gledamo broj 40 na dresu i iduce sezone.
    Predivan osjecaj kad ides na derbi bezbrizan jer znas da bu ta golmančina pohvatala sve kaj treba.
    Kad tog covjeka gledam na golu, imam osjecaj da ni ping-pong loptica ne presla.
  • Fan
    2.3k
    Doza nesigurnosti na tekmi, na kraju, neki su pisali, kao da je izgledao da "nije bio tu", pa sad odmor 2 tjedna....moguće da je to bila njegova zadnja utakmica za Dinamo, a da nismo ni znali.
    Nadam se da ćemo napravit sve u našoj moći da ga zadržimo (a to znači i ići do npr 4m eura za otkup) jer nam vrijedi više od bilo kojeg drugog igrača kojeg imamo, uz dužno poštovanje Mišiću, Belji, Stojkoviću, McKenni, Dominguezu....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.