• Ivdzo11
    9.6k
    Celtic Rangers 3-1
  • fakin
    4k
    eto i službeno smo nositelji u svim pretkolima lige prvaka.
  • Fan
    2.2k
    E sad navijamo za Midtjylland, Ferenc i PAOK/Olympiacos :)
  • Kujtim Shalla
    9.3k
    Ništa od Midtjyllanda, odigrao neriješeno protiv Nordsjællanda , rekao sam da ih neće dobiti , a agf vodi na strani 2-0 protiv Brøndbya . I još pritišću. To je to
  • Jurki
    24.7k
    ne kuzim kaj nam to znaci ako smo definitivno nositelji u svim pretkolima?
  • podravskimodrikibicPMK
    52
    navijamo da prvenstva osvoje spomenuti klubovi koji imaju jaci koeficijent od klubova s kojima se bore za naslov (Ferenc od Gyora, Midtjiland od AGF-a i Paok/Oly od zutih kokosara iz atene)

Ako ti klubovi sa slabijim koeficijentom osvoje naslov mozemo ih dobiti vec u 2 pretkolu (zbog slabijeg koeficijenta) dok ove spomenute mozemo dobiti ili u 4 pretkolu ili ni tad

Sigurno smo nositelji u svim pretkolima tako da nam ti s jacim koef mogu doci mozda u cetvrtom dok nam ovi sa slabijim (Gyor i AGF) mogu doci vec od drugog pretkola jer ni tad nisu nositelji
  • Fan
    2.2k
    Jer bi onda i ta 3 kluba bili nositelji i ne bi mogli na njih nikako, čak ni u play offu. A ovako potencijalno dobivaš nezgodne Aarhuse i AEKe...
  • Jurki
    24.7k
    od tih nabrojenih mislim da je jedino bitno da Olypiakos ili Paok uzmu prvenstvo.
    Gyor i Agf su klubovi koji ce vrlo vjerojatno rasprodati momcadi jer ce im igraci biti trazena roba a oni ne mogu zadrzati ekipu na okupu.
    I po meni nebi bil problem ak njih izvucemo.
  • Fan
    2.2k
    Gyor i Agf su klubovi koji ce vrlo vjerojatno rasprodati momcadi jer ce im igraci biti trazena roba a oni ne mogu zadrzati ekipu na okupu.Jurki

Inače, točno to sam i ja razmišljao i to je realan scenarij. Svi ovi "slučajni" prvaci su s razlogom slučajni - poslože im se sjajna 3, 4 igrača koja vuku ekipu i onda ide rasprodaja u bolje klubove, najčešće prije samih kvala, tako da se tome realno i nadam, ako takve klubove i izvučemo.
  • Jurki
    24.7k
    Žuti cigani poveli 2:1 protiv Panathinaikosa. Pas mater
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.