• Hebimir Strašni
    209
    Bravo jedna greškica cijelu tekmu. Doktorski!!!
  • Xpert1992
    613

Misic je najbolje ocjenjen igrac. Ali jako dobra partija decka u svakom slucaju.
  • Pacho
    16.6k
    Igracina
  • Kumerle
    2.7k
    Bravo lima! Samo nastavi radit!
  • Droljo
    27.5k
    I sad tamo neki prosječni hnl stoperi budu malome uzimali minute sljedeće sezone... Strašno
  • Danko
    3.1k

Točno, moja greška
  • veselko tenžera
    7.9k
    Bravo mali! Vidi se da je spreman za solidnu minutažu sljedeće sezone. Malo lošija procjena leta lopte kod one Pukštaseve šanse, sve ostalo jako dobro. Polako naprijed, korak po korak, ovo je bio samo Hajduk.
  • Borovljanin
    595
    Sofa kaže 7/9 duge lopte danas. Meni odličan
  • Dzoni
    5.4k
    Još protiv Kurilovca sam vidio da je s loptom kao vezni, ali sad je to dodatno pokazao.
    A i u duelu je jeben
  • crophantom
    3.9k
    Kaj reci, bojao sam se oce se prepasti derbija, u 5. Minuti tekme sam reko frendu na tribini, mali je hladan ko špricer.

Bravo mali!
  • Paggini
    82k
    Bog neka mi oprosti na ovome što ću reći, ali danas u jednom trenutku sam pomislio "možda ne bi bilo loše da McKenna ode...."

Kakva utakmica, apsolutno doktorski. Ako je istina da je struka procijenila da je Zebić projekt kluba i da Jakir može ići, nakon ove utakmice im mogu reći da su točno procijenili.
  • GOAT
    6.5k
    Bit ce to igracina i primjer da se strpljenje isplati
  • Fatos Beqiraj
    1.8k
    Koliko se kukalo nakon odlaska Jakirovica i pisalo protiv trenera i uprave. Ima kod nas talenta uvijek i bit ce i dalje, tko ne zeli kod nas nek ide a mi cemo naci drugog.
  • Hnlovac
    5.3k
    ajmo samo bar pričekati par kola, Mckenna je beton

Previše nam se puta dogodilo dosad da smo dizali i spuštali igrače, sve ovisno o uzorku od par tekmi

Ja se nadam isto da bu Zebic top
  • Paggini
    82k
    ajmo samo bar pričekati par kola, Mckenna je betonHnlovac

Ma jasno sve, slažem se apsolutno, ali uletiti iz juniora bez seniorskog iskustva ravno na derbi i odigrati masterclass utakmicu, bez jedne sekunde znojenja....

Ne mogu si pomoći. Ima tu euforije, naravno, ali dečko loptu udara jako fino, tipa ona lopa vanjskom pod pritiskom koja nije prošla, ali taj trenutak sam zapamtio jer dečko s 19 godina, pod pritiskom odigra prekrasnu loptu vanjskom za krilo... Uh. Uh. Uh.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.