• Orc123
    15.7k
    Rekao sam za njega odmah da je meni veci potencijal od Jakirevica. Dobra utakmica danas...ostao kratak kod one prilike Pusktasa ali za debi i vise nego dobra utakmica. Po meni morao bi jos malo popraviti skok igru, ako se moze...ovako je u duelu cvrst i dobar, a ima i dobru brzinu za stopera te je miran na lopti. Suma sumarum imat cemo odlicnog stopera, a danas je opravdao povjerenje. Difinitivno je i Sunta trebao isto tako dobiti pola sata, tj. Minute koje je dobio Soldo.
  • Mali Zeus
    20.6k
    Mali ima gard prekaljenog veterana.
  • OsamŠest
    7.3k
    Uz Mišića i Livakovića, naš najbolji igrač u derbiju.

U mlađim uzrastima, protiv protivnika koji su igrali visoki pressing, često mi je izgledao bez pravovremenog rješenja i sa čišćenjem napamet, međutim danas je odradio utakmicu kao da ih ima već stotinjak u seniorskom nogometu.

Postoji puno prostora za napredak u njegovoj igri, što zapravo veseli. Nema boljeg i ljepšeg osjećaja kad znaš da iz vlastitog pogona možeš dobiti nešto za što bi izvana trebao iskeširati višemilijunsku cifru.

Čestitke na uspješnom vatrenom krštenju i sretno dalje!
  • Archangel
    74
    Je, zamisli da je morao startati u EL kao Mikić i da su ga onda poslije svi razapeli..
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.