• vlatkomarkovic
    3.5k
    Ovo sa Silicem da nije tužno bilo bi smiješno to je sve sto imam za reci o toj temi….
  • Navijač Dinama
    12.2k
    Odvratna mašinerija oko Silića je ista onakva kakva je bila prije 4 godine, kad se na sva zvona guralo i hypealo panjinu Grbića kojeg je Dalić stavio odmah u prvu postavu.

Tad je i nastao cirkus oko Livakovića ako misli branit da mora otić iz Dinama, ne HNL-a, nego Dinama. Odvratno i jadno.

Ne mislim da je Silić loš golman, mlad je i dalje i za svoje godine je dobar, međutim Hrvatska ima barem četri golmana koja su trenutno bolji i po formi i općenito, plus Dominik Livaković je i dalje uvjerljivo naš najbolji golman, plus Livaković je kad ode u reprezentativnu mirovinu (po meni je i sada) najbolji hrvatski golman ikad.

Stoko tovarska medijsko-okupatorska.
  • Frizura Robija M
    134
    Koja će to bit poruka bilo kojem drugom golmanu koji redovito brani u svom klubu van HNL-a, a izbornik im pretpostavi upravo dvojicu iz lige koju sam ne cijeni. I za prvoga im neće bit teško razumijeti jer se dobro zna tko je i od kud dolazi, ali da drugi bude klinac s prvom pravom seniorskom sezonom iz kluba bez rezultata i koji je na -15 u prvenstvu je poprilično omalovažavujeće. Još uvijek (naivno) odbijam vjerovati da će se odlučiti na tak neš.
  • Jos-Optimus
    10.5k
    Livaković, Grbić, Pandur, Kotarski, Horkaš, Kahlina, Šemper, vjerovatno i taj famozni Letica...treba ga danas napuniti kao sarmu pa neka ušute
  • gledatelj
    1.3k
    Hoće se vrli izbornik udostojit doc na derbi?
  • blue heart 72
    3.4k
    garant ima "pametnijeg" posla
  • rioda
    15.7k
    Ne vjerujem, hodočasti od Livna do Međugorja :monkey:
  • Omake
    17.2k
    Za vrijeme najvećeg našeg derbija, izbornik gleda Posušje Velež.
  • Frizura Robija M
    134
    :vomit: :vomit: :vomit:

Ja ne znam jel taj ikad u svom izborničkom mandatu kročio nogom na Maksimir, van službenog posjeta s reprezentacijom.
  • NVKOD
    12k
    Kovačević: “U finalu moramo biti bolji! A najbolje hrvatske igrače stvorio je HNL“

Beljo je opet zabio, je li izbornik Dalić gledao utakmicu?

"Sigurno je Dalić gledao Belju, mogao je zabiti još koji, to je za napadača važno. Ali, ne bih o tome pričao, previše cijenim izbornika Dalića da bih govorio o tome, dosad je dobro odlučivao, nadam se da će i sad dobro odlučiti, ima slatke brige. Tko god govori protiv HNL-a... Mnogi su postali ovdje igrači, Modrić, Eduardo, ostali... Beljo je kao mlad igrač otišao pa se vratio, ali tako je i Vida otišao, vratio se i postao reprezentativac. Nisu ti igrači naučili nogomet vani nego u HNL-u, njih su učili hrvatski treneri. Ne možemo sastaviti reprezentaciju samo od igrača iz HNL-a, ali tu su ti igrači stasali i pokazali da ova liga vrijedi. Imamo odlične trenere, a dolaze ljudi iz vana i o njima se priča čudo. Pa i Dalić je bio trener u HNL-u, kažem, 95 posto igrača je tu stasalo, on je isto napravio čudo. Naravno da je teško imati kvalitetu kao u nekim drugim ligama, kad igrači odlaze. Te igrače koji su bili drugi i treći na svijetu napravili su hrvatski treneri."

Još jedno uriniranje po gutaču samoglasnika. Daliću, javno ponižavaš HNL, a sam si potekao iz ove lige... keep HNL out of your filthy mouth!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.