• Hnlovac
    5.3k
    Dugo nisam bio ovako miran i siguran u pobjedu u derbiju, to mi dosta znači.

Nisu mogli prdnut
  • rokikaciga
    13.6k
    Nisam mogao odabrati bolju utakmicu za povratak na tribine nakon svih sila operacija i oporavka, prva ove sezone.

Odlicna atmosfera, utakmica, nisam sekunde sumnjao u rezultat. Svaka cast Kovi i svim deckima. Bennacer i Misic su cheat code u veznom redu, po meni kvalitetom najboljih dvojaca cak i ligama petica.
  • mrgud
    767
    Bennacer je 2 klase iznad svih u ovoj ligi.Vidi se u svakom potezu.Kako bi bilo ljepo da ga možemo zadržati
  • Raul
    411
    Na kraju rutinska pobjeda. Igrali smo koliko nam treba. Šteta što nismo još jednog dali, da bude prigodan broj pogodaka za goste.
  • Niko1986
    6.6k
    Nadam se da će nas nakon gostovanja na Poljudu pustiti doma jednako brzo kao njih dana. Mi prvo sat vremena trunemo na školjci pa nas još barem toliko u autu drže…
  • Crni86
    21.3k
    Ne znas kaj je bilo bolje, atmosfera na tribini, ili pobjeda.

Tko nije bio, ne zna kaj je propustio. Boysi su razvalili danas.
  • serbus
    6k
    Topovski bombe
  • Pacho
    16.6k

Zure na krijesove
  • Efes Pilsen
    15.6k
    Nogomet u skladu sa ranim pocetkom na suncan dan. Ne bi rekao da nije bilo volje, pokazali su i volju i vracali su tovarima sva uklizavanja, gazenja itd.
    Za moj ukus malo previse se vrtilo tovare na repertoaru, ali atmosfera top.
    A sad kup.. Kompletniji za Bennacera i Domingueza, vrijeme je i da Rijeka padne.
  • Benedikt
    43
    Partizanska akcija, klasicna. Dobra ili ne, svakome na razmisljanje.Salva

U skladu s njihovom povijesti i novijim bratstvima.

Moje mišljenje je više zbog nekolicine recentnih događaja od transparenta mržnje prema Dinamu, baklji na centru, itd.
  • Archangel
    74
    Umjesto koga da bude u prvih 11?
  • Efes Pilsen
    15.6k
    Zapravo najveci problem ove utakmice je sto izbornik u vrijeme iste - hodocasti. Motivirajuce za potencijalne reprezentativce.
  • Fan
    2.2k
    Solidno prvo, odlično drugo poluvrijeme.
    Prvo pol nismo ništa previše napravili, al nismo ni dopustili. Taman za nekakvih 1-1, vrhunska asistencija i gol i odlična šansa Bambe, drugo ništa vrijedno spomena.
    Drugo pol od njih vrijedi izdvojit zicer Pukštasa i škarice Livaje, al smo mi zato redali prilike ko na traci: Beljo zicer gdje je 100% bio penal, Stojković slobodnjak, gol Belje, šansa Lisice, dvostruka stativa, udarac Vidovića...
    MOTM Zebić po meni zbog debija, al naravno tu je i Mišić.
    S njihove strane, Silić je bio vrhunski, tko god kaže suprotno, nije objektivan.
  • rokikaciga
    13.6k
    Proslu je Noa strpao Rebica u dzep, sad ce Zebic pLivaju.rokikaciga

Za tips and tricks zapratite me na mom tik toku
  • ElDorado
    10.9k
    Zajc je bez prave energije ocito ga je ozljeda poremetila
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.