• GOAT
    6.4k
    Zebic i Galesic tvrdi kao beton, fina trening utakmica pred finale ali bi volio da smo nabili gol razliku

Raci igra kao da je odradio 2-3 years Dagestan, a dok Silic pliva Beljo si osigurava svjetdko prvenstvo, sportski pozdrav

Dinamo šampion
  • crophantom
    3.9k
    Popišali smo ih, bili su nemoćni, jadni, frustrirani... jednom riječju, Tovari
  • Ludovic IX
    11.3k
    Da smo imali 15% više agresivnosti, koncentracije, bilo bi min 5 golova u silicevoj mreži. Sa tribine je to izgledalo dosta bezvoljno do zadnjih 20 min
  • Pacho
    16.6k
    Kako ce se talibanski terorizam hendlati kad preselimo na Kranjcu? Hoce li dobiti racun za sve sto uniste? Mislim, to bi svakako trebalo u bilo kojem scenariju, ali dodatni je bonus sto orjunaska olupina nema love ni za secer za fritule pa im treba svaki put isporuciti fakturu.
  • DerHerrKool
    711
    Treba im stavit beton za sjedenje i zatvorit u pleksiglas, pa nek si jebu mater.
  • CastAway1986
    5.6k
    Da nisu imali raspoloženog Silića bilo bi 5 i više komada u mreži..No i ovako je odlicno zavrsilo , 18+
  • vjeko1701
    24.3k
    S pol gasa 2:0. Šteta za Belju.
  • Nolifer
    14.8k
    Jebi se jebi splite, Dinamo šampion!

A sad adio....
  • hardek
    9.9k
    Čitam ovdje ekipa piše da smo poveli i povukli se. Ja ne znam koju utakmicu sam ja onda gledao jer baš ni u jednom trenutku utakmice pobjeda nije došla u pitanje. Totalna kontrola, moglo je biti 4 komada lagano
  • Agramer86
    971
    Nakon 29. godina i 5-0 ponovno pobijedili srbe
  • Nolifer
    14.8k

Bravo za DJa danas!

:grin:
  • Facke
    8.1k
    Rutinski protiv Hajduka. Nisu nam mogli nist. Skrili sme im tak loptu da nisu znali kak do nje. Mogli sme ove denes i 5:0 dobiti bez problema. Tulke o "jakem" Hajduku.
  • Jima
    1.5k
    Kakav poliglot ovaj Vejić
  • DiddyGuela
    6k

Skoro ko Baka Sliskovic iz onog legendarnog videa. :lol:
  • Dadox
    1.4k
    bar se trudi…Toplak se sakrio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.