Zagi
Nije to samo nakon Bayerna, cijele sezone se tu udaralo i s jedne i s druge strane, taj kult ličnosti mi nikad nije bio jasan kako je stvoren. — Paggini
mlinchica
Kada se po nekome nerazmjerno lupa — Zagi
Jurki
Pa hrpa ljudi se nasladuje sto bivsi senatori vise nisu ni na mapi, a oni su zasluzni za neke od najboljih trenutaka u povijesti kluba. — jakov1
mlinchica
Mathiasovi Chageri
Jakir je trener koji s 5 klubova uzastopno radi fantastičan posao. Ne zna se koji od tih pet je bio u većoj gabuli kad ga je preuzeo i sa svih 5 je napravio izvrstan posao. — veselko tenžera
Zrinjski ostao bez Europe nakon 100 godina, bez love i sa starom i isluženom ekipom. On sam provodi selekciju, ostalo je povijest. — veselko tenžera
Turci već bili otpisani, prijelazni rok gotov, on ne da ih spašava nego ih dovodi do sredine tablice. — veselko tenžera
Hull ekipa koja se spašava ispadanja na gol razliku, ima zabranu transfera osim za free igrače. Siguran sam da je itekako imao utjecaja na selekciju i uspio je pronaći 2-3 solidna igrača za 0 funti. — veselko tenžera
Droljo
Zg123
Jurki
Peškaman
Ostao bez Europe misliš na plasman u Europska natjecanja ili na izlazak u Europu? Jer i jedno i drugo nije istina. Zrinjski europska natjecanja nije igrao nikad prije Jakira, a niti s njim. Pokojni Mladen Zizovic ih je vodio u europskim pretkolima sezonu ranije, pa mi daj objasni od koje je to Europe Zrinjski ostao nakon sto godina? — Mathiasovi Chageri
Mathiasovi Chageri
Zrinjski je prvi put nakon sezone 11/12 ostao bez "izlaska" u Europu (kvalifikacije) u sezoni 20/21 pod pokojnim Žižovićem — Peškaman
Tu isto ide ispadanje na njegovu dušu, s igračem više i golom prednosti se praktički branio zadnjih 5 minuta, pa primio gol škaricama.Došao je do play-offa za KLu protiv Slovana,ispao na penale — Peškaman
Peškaman
Mislim da ni 12/13 nisu igrali Europu, mislim da je tek sezonu nakon toga bilo ono ispadanje od Boteva, no tad sam bio mlađi, pa sam možda pobrkao sezone. Ja sam se samo referirao na upis da je Zrinjski prije Jakira ostao bez Europe nakon sto godina, kad ono igrali sezonu ranije u kvalifkacijama. — Mathiasovi Chageri
Tu isto ide ispadanje na njegovu dušu, s igračem više i golom prednosti se praktički branio zadnjih 5 minuta, pa primio gol škaricama. — Mathiasovi Chageri
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.