• DerHerrKool
    686
    Ne radi mi dijeljenje vijesti iz aplikacije, pa me zanima jel to samo meni i jel ima kakav mail za tehničku podršku jer sam samo našao mail podrške za članstvo u aplikaciji.
  • Zagi
    17.5k
    Ne zanima me guranje hypea oko Šunte baš nimalo.
    Mali je brutalan, da se razmemo. Oduševljen sam kako igra.
    No, zanima me kako će igrati sa 22/23 godine u našem dresu. Trenutno ima 18.
    On , Mikić , Zebić i ako bude još koji, tim bolje.

Izgleda da je u klubu odlučeno upravo to, da ih se neće gurati nego polako. Juniori ove sezone pa dvojka uz moguće igranje za seniore iduće.
    To je malo usporeniji put od onog na koji smo navikli ali lako moguće i ispravniji.
  • blue heart 72
    3.4k
    Ne pratim baš previše statistiku, ali sam dojma da nismo nikada zabili toliko golova u prvenstvu udarcima sa distance.
    Ima li netko od naših ljubitelja statistike, podatke koliko smo golova zabili udarcima izvan 16 metara, te koji nam je rekord u HNL-u?
  • Noel
    21k
    Kmeket likova jer nisu igrali juniori jučer protiv Gorice je zastrašujuća pojava. Istina, ne kao kmeket zbog Mudražije, jer to je ipak bila pojava koja je trajala cijeli prvi dio sezone ali je svejedno zastrašujuće. To su ljudi koji navodno prate Dinamo, veliki su "navijači" (NEKI ČAK I BIVŠI VODEĆI LJUDI DINAMA) a nemaju pojma o ničemu i sa tim neznanjem se još javno hvale želeći ispast oporba i napisat nešto pametno i konstuktivno. Kakvi su to mozgovi?

Šunta, Horvat, Zebić, Radoš, Varela i ekipa su odigrali u utorak protiv Reala 120 minuta utakmice, dok ih ovaj utorak očekuje juniorsko finale kupa protiv Slaven Belupa.

Nemogu vjerovat da postoje likovi koji su jučer trubili zašto nisu igrali juniori. Okanite se Dinama i "konstruktivnih opažanja" jer je ovo već postalo tragično. Smiju vam se svi.
  • rokikaciga
    13.4k
    Moze rec tko sta hoce ali meni je najljepsi

9nqyT7N.jpeg
  • ZrnTSCHeZ
    1.9k
    nismo nikada zabili toliko golova u prvenstvu udarcima sa distanceblue heart 72

Ak se dobro sjećam, kolega @Omake je nekaj takvoga najavil još ljetos :clap:
  • Omake
    17.1k
    jesam jer se baš vidjelo po selekciji da ima dosta dobrih pucača. Imaš u ekipi dosta igrača koji dobrim šutom dodaju 0.5 ili više očekivanog gola.
  • NORTE
    24k
    U zadnje 4 tekme dinamo je zabio samo po 2 gola. Sramota.

We are the champions my friends.
    BQJKkvt.png
  • NORTE
    24k
    Zbroj zabijenih golova u ovoj i prošloj hnl sezoni:

• dinamo 155
    • Rijeka 93

Zadnjih 87 zabijenih hnl golova:

• dinamo u 33 kola ove sezone
    • Rijeka u zadnjih 67 kola kroz dvije sezone
bold
italic