• Niko1986
    6.4k
    Dragi forumaši, utakmica možda nije bila za pamćenje, ali će zato podcast biti zanimljiv. Sva pitanja vezana za utakmicu s Goricom i najavu Hajduka ostavite tu!
  • Twisted1
    1.1k
    Vaše mišljenje, zašto u ovoj odvratnoj utakmici šansu nije dobio Šunta!? Strategija kluba je da kroz nekoliko godina okosnicu čine igrači ponikli u dinamovoj školi. Kakva je ova onda najava toga? Da Bennacer koji odlazi za 2 tjedna dobiva minute prije Šunte. A da ne pričamo da je samo jedan junior bio na klupi.

U situaciji kada cijela ekipa igra ovako ovo je nedopustivo. Rađe bi da s par juniora igramo pa i neka izgubimo.

Hvala!
  • criticus
    7.5k
    Treba li u derbiju Bakrar krenut na špici sad kad je Beljo u golgeterskoj krizi?
  • Thor
    2.5k
    Nema se kaj pitat za Goricu. Losija igra ali pobjeda i to je kaj je bitno.
    No, steta za Domingeza. A ako jos Scott nemre (nadsm se da ce moci) kak bumo s obranom? Niko je tu ok, Goda nadam se, a dalje? Torente? Drago mi je da se oporavil ali je pitanje jel moze odma u vatru s magarcima?
  • Niko1986
    6.4k
    Nakon solidnog broja epizoda Zona Dinamo podcasta iza kamera, u ponedjeljak će nam se ispred kamera pridružiti Karlo s Tribine, na Zoni poznat kao “Karlo sa sjevera”. Snimamo sutra oko 15 pa do tada ostavljajte pitanja.
  • criticus
    7.5k
    “Karlo sa sjevera”Niko1986

Uh @Niko1986 jel ovo packa meni :lol:

Dozvolite mi onda još jedno pitanje, kao bivšeg višegodišnjeg patreona Tribine. Neću pitat o drugim članovima Tribine ni njihovim komentarima (nebi bilo korektno).
    Zanima me Karlovo mišljenje o Bobanovu radu u klubu i ima li nekakvih saznanja o nečasnim radnjama kakve se nisu radile ni u doba Mamića?
  • grba
    711
    Koji hnl igrac po vama moze igrat u ovom Dinamu i imate li nekog igraca iz hnla kojeg bi htjeli gledati u Dinamu.

Što mislite o Puljiću kao trecoj spici
  • Nolifer
    14.7k
    Pozdrav svima u studiju prije svega. Evo par pitanja..

Koga u HNLu vidite kao igrače koji bi mogli igrati u Dinamu?

Jesu li to spomenuti Radeljić, Posavec?

Ili pak, Adu Adjei, Dantas bi mogli biti potencijalna pojačanja?

A kaj se tiče vratarske pozicije, ako Livi ode, jesu li golmani tipa Šemper, ili Kahlina dovoljno kvalitetni, da bi mogli braniti u Dinamu ili treba ipak biti razina više i koji bi to bio golman, koji bi mogao dostojno zamjeniti Livakovića?

Hvala,

i športski pozdrav!
  • javolimtebejako
    4.8k
    za koga iz ostatka HNL-a smatrate da bi potencijalno mogao potpisati i zaigrati za Dinamo? takoder, koja je razlika izmedu sadasnje reprezentacije BiH i one od prije 6 mjeseci?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.