• ZG plavi 01
    177
    mjesec dana mi vec po fejsu izlaze najave velikog povratka Osijeka na GV i onda ih se skupi 6k. Smjesan klub.
  • ElDorado
    10.8k
    Oni su već u zimi imali financijskih problema. A kaj ih tek čeka.
  • Hnlovac
    5.1k
    Meni je 6000 za grad te veličine gdje su jedva većina skroz ok

GV je isto ruina, a da npr mi imamo neku akciju gdje bi na 3. godini Kranjče imali tekmu na Maksimiru, da nas se skupi 18 000 to bi bila top brojka, a baza navijača nam je 20x veća neg njihova

Mislim, ak smo se mi hajpali početkom ove sezone da nas bude protiv Vukovara 12 000 i to proglasili uspjehom, ovih 6 somova u Os se čini ok
  • Thor
    2.5k
    slazem se s tobom. Gledao sam jucer navecer opet onu staru seriju The Real Football Factories Internacional pa kad Danny Dyer iz Magaradgrada dodje u Zagreb konstatira kao da je dosao na drugi kontinent. Njihov pogled na klub,organizaciju,organizaciju tribine,navijanja...svega je 180° drukcije nego mi tu na sjeveru radimo,zelimo i tezimo ka tome i jako i sto radimo.
    Proveo sam Domovinski rat dolje s njima,zena mi je odozdo (iako je bas radi tog mentaliteteta pobjegla od njih dolje k nama) njezini su dolje,cesto sam dolje radi posla,itd.taj njihov mentalitet i zivotni sklop (uz cast izuzecima koji su debelo u manjini) je jednostavno takav neorganiziran,stihiski, lako cemo,ima vrimena,nema veze, sta me briga....
    A ova tzv pretvorba kluba je upravo to,daj sad pa sta bude. Vidjet cemo, lako cemo onda,pa sta bude. Nema strukture,nema sistema subrogacije i organizacije,nema vizije,plana... A pri tome jos i izdaja vlastitih ideala koje su si sami nametnuli pa se sad moraju pišat na njih.
    Libo me racku nacelno za tu njihovu pretvorbu ali mi je zanimljivo pratiti i zafrkavati se na taj racun s njima dolje. Mast im vadim na slamkicu :lol: :cool:
  • NitkoBitan
    36.3k
    onda ih se skupi 6kZG plavi 01

Rekli bi na Poljudu 10 tisuca.
  • Zagreb1992
    3.4k

Rezultati kluba nikakvi ..većina grada navija za Dinamo ili Hajduk tako da je brojka od 6k i više nego dobra za njih ..Vidjelo se kad ima rezultata da i ekipa tada ostatak tribine puni ..tako bi bilo i sa Opusom da su pri vrhu
  • KtcGoat
    4.4k
    Dobre zvizduke su popili sarani
  • Kruno
    1.4k
    Tko normalan može navijati za Osijek. Ja sam iz slavonije pa ih mrzim.
  • Dzoni
    5.3k
    Ništa još nije gotovo, jedino je problem što Vukovar čeka Rijeka, Varaždin i Hajduk, a Osijek ima Istru, Goricu i Slaven
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k

Znači gotovo je :lol: . Barem se matematički još produžilo par dana
  • Dzoni
    5.3k
    Da se ne lažemo, i dalje su prvi favoriti za ispadanje, bili bi i da je isto bodova jer sumnjam da je HNSu u interesu da Osijek sa tim novim stadionom u 2.ligi, ali sve je moguće. Dok Puljić trpa, ima nade
  • Crni86
    21.3k
    na jednoj drugoj temi se spominjao belupo prije koji dan i da je dogovor jako blizu
  • vjeko1701
    24.2k
    Znam da sam negdje pročitao da ide u Rijeku kao Miškoviću najdraži tip igrača - besplatan. K tome je već bio u Rijeci, ima nekih 50-60 nastupa za njih.
  • Thor
    2.5k
    osijeku je to ko bayern,real i dinamo :cool:
  • db-izbjeglica
    20.4k
    Mađaroni imaju ogromnu sreću što vukovar zapravo ne igra domaće utakmice, inače bi se već pripremali za drugu ligu. Kroz sezonu bi vukovar sigurno skupio više bodova da su imali priliku za nekakvu domaću atmosferu. Ovako, čak nisu odradili ni sezonu na istom stadionu, u istom gradu.

Čak i ovako je gusto, realno... na kraju će mađarone možda i spasiti pobjeda protiv posvađane ili što već magaradi na poljudu. Likovi dobro da su uopće izašli na teren u toj utakmici...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet