• ZG plavi 01
    177
    mjesec dana mi vec po fejsu izlaze najave velikog povratka Osijeka na GV i onda ih se skupi 6k. Smjesan klub.
  • ElDorado
    10.8k
    Oni su već u zimi imali financijskih problema. A kaj ih tek čeka.
  • Hnlovac
    5.1k
    Meni je 6000 za grad te veličine gdje su jedva većina skroz ok

GV je isto ruina, a da npr mi imamo neku akciju gdje bi na 3. godini Kranjče imali tekmu na Maksimiru, da nas se skupi 18 000 to bi bila top brojka, a baza navijača nam je 20x veća neg njihova

Mislim, ak smo se mi hajpali početkom ove sezone da nas bude protiv Vukovara 12 000 i to proglasili uspjehom, ovih 6 somova u Os se čini ok
  • Thor
    2.5k
    slazem se s tobom. Gledao sam jucer navecer opet onu staru seriju The Real Football Factories Internacional pa kad Danny Dyer iz Magaradgrada dodje u Zagreb konstatira kao da je dosao na drugi kontinent. Njihov pogled na klub,organizaciju,organizaciju tribine,navijanja...svega je 180° drukcije nego mi tu na sjeveru radimo,zelimo i tezimo ka tome i jako i sto radimo.
    Proveo sam Domovinski rat dolje s njima,zena mi je odozdo (iako je bas radi tog mentaliteteta pobjegla od njih dolje k nama) njezini su dolje,cesto sam dolje radi posla,itd.taj njihov mentalitet i zivotni sklop (uz cast izuzecima koji su debelo u manjini) je jednostavno takav neorganiziran,stihiski, lako cemo,ima vrimena,nema veze, sta me briga....
    A ova tzv pretvorba kluba je upravo to,daj sad pa sta bude. Vidjet cemo, lako cemo onda,pa sta bude. Nema strukture,nema sistema subrogacije i organizacije,nema vizije,plana... A pri tome jos i izdaja vlastitih ideala koje su si sami nametnuli pa se sad moraju pišat na njih.
    Libo me racku nacelno za tu njihovu pretvorbu ali mi je zanimljivo pratiti i zafrkavati se na taj racun s njima dolje. Mast im vadim na slamkicu :lol: :cool:
  • NitkoBitan
    36.3k
    onda ih se skupi 6kZG plavi 01

Rekli bi na Poljudu 10 tisuca.
  • Zagreb1992
    3.4k

Rezultati kluba nikakvi ..većina grada navija za Dinamo ili Hajduk tako da je brojka od 6k i više nego dobra za njih ..Vidjelo se kad ima rezultata da i ekipa tada ostatak tribine puni ..tako bi bilo i sa Opusom da su pri vrhu
  • KtcGoat
    4.4k
    Dobre zvizduke su popili sarani
  • Kruno
    1.4k
    Tko normalan može navijati za Osijek. Ja sam iz slavonije pa ih mrzim.
  • Dzoni
    5.3k
    Ništa još nije gotovo, jedino je problem što Vukovar čeka Rijeka, Varaždin i Hajduk, a Osijek ima Istru, Goricu i Slaven
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k

Znači gotovo je :lol: . Barem se matematički još produžilo par dana
  • Dzoni
    5.3k
    Da se ne lažemo, i dalje su prvi favoriti za ispadanje, bili bi i da je isto bodova jer sumnjam da je HNSu u interesu da Osijek sa tim novim stadionom u 2.ligi, ali sve je moguće. Dok Puljić trpa, ima nade
  • Crni86
    21.3k
    na jednoj drugoj temi se spominjao belupo prije koji dan i da je dogovor jako blizu
  • vjeko1701
    24.2k
    Znam da sam negdje pročitao da ide u Rijeku kao Miškoviću najdraži tip igrača - besplatan. K tome je već bio u Rijeci, ima nekih 50-60 nastupa za njih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet