• Fatos Beqiraj
    1.7k
    tko kaze da bennacer ne ostaje? A svejedno i da nije. Radje mu dat minute ovih par kola pa da u finalu kupa starta, a ne da gledam soldu kako se bori sa loptom. A trece sta je sunta trebao uc kad i bennacer pa da nam je vezni red sunta vidovic stojkovic?
  • Fan
    2.2k
    nabijem te na projekciju, eto. Brate mili, na +18 smo i imamo tekmu s tovarima i finale kupa. Nije ovo igrica da možeš izmiksati sve i onda za 10 dana ponovno staviti prvu ekipu.Jos-Optimus

Kako mi na k idu ovakve neutemeljene konstatacije, to je strašno. Doslovno sve jače ekipe ovo rade čak i usred sezone, a nama je prvenstvo još i gotovo odavno.
    Hoćeš primjer? Evo za pola minute pregleda, koliko igrača Atletica je igralo jučer u prvoj, a igrali POLUFINALE LPa 3 dana prije + igraju ga opet za 3 dana? Ravno NULAAAA! Kolko igrača Cityja je igralo u prvoj u polufinalu kupa u odnosu na ekipu protiv Burnleya? DVA! A nama bi trebao bit problem stavit 2 jebeno potentna klinca po pol sata umjesto npr odavno otpisanog Bennacera ili nedovoljno dobrog Solde? Ili sačuvat Domingueza od kartona? Nemojte me jebat i ti i svi koji se slažu s tobom. Slobodno mi kenjajte kako samo tražim razlog da serem po klubu, al u pravu su svi koji misle da je trebalo dat puno veću minutažu našoj budućnosti (i to čak ne mislim u ovoj utakmici jer su i Šunta i Zebić vjerojatno zgaženi od Reala, nego u dosta utakmica prije danas).
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k

Sad buš dobil odgovor da se opustiš jer smo na +18
  • Jos-Optimus
    10.4k
    mislim, daješ primjer ekipe koje se toliko izraubala i u nebitnoj utakmici odmara ekipu između 2 brutalne tekme u 6 dana. City je sve karte bacio na prvenstvo, a rezervnu momcad je stavio protiv drugoligaša. Super su ti usporedbe, samo veze s vezom nemaju. Inače, od mlađih je u kupu isprobavao Matea Kovačića.

a što bi trebalo nego se opustiti? Doslovce je 10 ljudi odgovorilo zašto npr. Šunta nije igrao, ali ne - velebni umovi vide ogroman problem
  • Thor
    2.5k
    Vidim ima tu jos zaostalih reakcija na covid cjepivo :lol: :lol:
  • Fan
    2.2k
    Dobro, oprosti, zaboravio sam koliko nam je ova utakmica bila bitna, evo neću više.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k

Prva stvar, svaka ta argumentacija je cirkularna i stoga nije uvjerljiva. "Umorni su jer su igrali prijateljski turnir" - pa igrali su u toj utakmici jer očito u startu nisi stvorio mogućnost da dobiju pola sata ovdje. A ovo s čuvanjem za finale juniorskog kupa isto moram reć da nisam za nijedan klub čuo, al aj neka bude. Druga stvar, to sve nije odgovor zašto u zadnjih xy utakmica nije nitko dobio minutažu. Treća stvar, nije pitanje (samo) zašto Šunta ili netko drugi nije igrao nego jel moguće da od 100 klinaca 15-19 godina koji jesu u klubu ne postoji niti jedan koji je zadnji krug prvenstva 5 minuta mogao dobit? Baš niti jedan? A četvrto, čak i da je netko iznio na sve solidne protuargumente (a nije), koja je korist da istom čovjeku nekoliko ljudi reply "pričaš gluposti", "opusti se" ili nešto treće? Dobiješ još val novih odgovora i u 3 stranice nema 2 pametne iznesene
  • hardek
    9.9k
    Bacim oko svakih par sati na ovu temu, preporučam svima sa probavnim problemima. Evo mene 5. put danas idem na wc.

Real Madrid spustio Pitarcha koji je igrao u Ligi prvaka prije koji dan da odigra "prijateljski turnir" ali mi smo trebali Šuntu štedit na tom istom turniru da odigra 30 minuta protiv Gorice. Kakve mentalne akrobacije
  • GOAT
    6.2k
    Evo mene 5. put danas idem na wc.hardek

Kolika je to minutaza? A tko misli na mlade?.. tebi na dusu
  • njurci10
    549
    Bas to do maloprije sam imao zacep krenuo na WC i naletio na juniora uskočio prije mene :lol:
  • Crni86
    21.3k
    Ne vezano za igru. 17 tekmi za redom smo u hnlu neporazemi. To nije nikakva slucajnost i za to trener i ekipa zasluzuju sve pohvale.
  • Sajla
    20k
    17 tekmi za redom smo u hnlu neporazemiCrni86

20 tekmi. ovo je 33. kolo, zadnji poraz je bila Istra u 13. kolu.
  • Crni86
    21.3k
    mea culpa, cinilo mi se na fejsu da je na klupskoj stranici napisano 18.

Onda jos veci respect.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.