• hardek
    9.9k
    2,5 Jakirović i 400 keka Pavić, milja za Perkovića. Tako da smo mi već sad na nekih 9 milja eura od transfera u ovoj godini.
  • rioda
    15.6k

Možda nije ništa krivo, nisam još pročitao, ali iritantno je svaki tjedan čitati panične članke o Dinamovim financijama, dok se jako rijetko mogu pročitati takvi članci za klub koji stvarno ima financijske probleme. Dinamo, kao i većina klubova, ima problema s cash flowom i to se godinama već rješava na isti način. Ako nešto i zapne, uvijek imaš dovoljno mladih igrača za koje možeš ostvariti solidne transfere i riješiti problem.
  • Paggini
    81.3k
    2,5 Jakirović i 400 keka Pavić, milja za Perkovića. Tako da smo mi već sad na nekih 9 milja eura od transfera u ovoj godini.hardek

Bravo da, ovo sam i zaboravio.
  • Ludovic IX
    11.2k
    imamo 10 milja kredita koje moramo platiti ove sezone ali imamo i 32 milje potraživanja..

jel ovih 10 milja u predviđenim rashodima? jel možemo dodat prihodima ova kratkoročna potraživanja od 18 milja ?
  • ElDorado
    10.8k
    o tim drugima nemaš kaj pisati jer u tom poslovanju nema nikakve logike. Oni su zapravo već bankrotirali odavno ali ih politika drži živima. U nekom podcastu rečeno je da su iskazali 40 milja akumuliranog duga. Znam da su imali problema s Adidasom jer su valjda mislili da će zajebati Švabe tak da im ništa ne plaćaju. I onda mudro napišu članak kak su u 2025. u plusu, ali ovaj dug nitko ne spominje. Stvarno bi volio da ih UEFa sankcionira pa da se konačno završi ta bolesna priča o stadionima, pojačanjima, milionima i ne znam čemu još.
    A volio bi da im dođe i ovaj Pirić s pričama o milijardama pa da i njih sjebe kao što je sjebao taj neki Arsenal iz Kijeva.
  • criticus
    7.5k
    "Plaće igrača, što je zanimljivo, nisu puno pale (tek za nekoliko desetaka tisuća) u odnosu na ranije razdoblje, iako je bilo najavljeno drugačije, one su i dalje na razini 25,5 milijuna eura godišnje."

Evo recimo jel ovdje Ničota svjesno laže? Isplate igračima za raskid ugovora mislim da ide isto pod stavku plaće.
  • Laugreano
    5.6k
    Kule, Perić, Villar, Ljubicic, RPG, KTC, Zagrorac, Bennacer. Vec tu je cca 5 milijuna manje.
  • marcio amoroso
    50.6k
    Pa s obzirom da se ne planira niti je potrebno plaćati igrače ovo ljeto 20+ milijuna eura na transfere i odštete, plus dolazi od Kuleta 3.5m, Villara vjerojatno 1m, Ljubičića 1mPaggini

Jakira si zaboravio.
  • Mali Zeus
    20.5k
    Ali naravno, Ničota ništa od toga nije spomenuo u članku ili nije apostrofirao kao neke druge stvari, članku kojeg je napisao dobronamjerno tri dana nakon proslave naslova.Paggini

Dobio je zadatak - napisati nešto o financijama Dinama i da bude dramatično.
  • emilperska
    15.7k
    Ma pisali smo više puta da ako ne uđemo u LP fali 17 milijuna EUR, a ne 27 jer tih 27 ne uključuje ono što se dešavalo na zimu. Kule, Villar, Mudri, mali Jakir, Perković. Nabralo se tu 10m što kroz transfere, sto kroz uštedu na plaćama. Možda i više.

Ugl članak kao članak, čita Zonu i čupa ono što mu se svidi. Makar i nije toliko dramatičan koliko sam mislio da ce bit. Čekamo da se Lesi dotakne financija. Po njemu smo bankrotirali u ožujku 2023. i imali smo za place do kraja svibnja te godine i jedini tko vrijedi novaca je Gabrijel Rukavina.

Kako bi rekao Cinco Kapulica u Kad mrtvi zapjevaju: Umro sam, ali sam živ!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet