• Mali Zeus
    20.5k
    sad sam gledao na totalnom nogometu su baš pričali o špaliru i sličnome i rekli da je tradicija da prvak zatvara zadnje kolo, tako da bi rekao da će to bit nedjelja. Osim ako ne stave 2 utakmice u petak pa 3 u subotu i da mi budemo zadnja taj dan.Crusades

baš gledam, kad smo mi igrali s Osijekom je bilo tak, 2 u petak pa 3 u sub iz nekog razloga. Hoću reći, to s rasporedom lige je takva smijurija, imali su negdje 65 različitih termina do sada.
  • emilperska
    15.7k
    sad sam gledao na totalnom nogometu su baš pričali o špaliru i sličnome i rekli da je tradicija da prvak zatvara zadnje kolo, tako da bi rekao da će to bit nedjelja. Osim ako ne stave 2 utakmice u petak pa 3 u subotu i da mi budemo zadnja taj dan.Crusades

Ako Lokomotiva bude imala izgleda za 4. mjesto prije zadnjeg kola, neće biti razdvajanja termina utakmica. Bar je tako bilo dosad u svim sezonama. Sve utakmice koje su o nečem odlučivale, su bile u isto vrijeme. Makar to ne utječe na to da se igra ili subotu ili nedjelju već da Rijeka i/li Lokomotiva moraju biti u istom terminu jedino, što bi onda bila nedjelja po tome što navodite.

Ovo govorim pod uvjetom da mi osvojimo kup, pa da 4. mjesto ide u Europu.

Čak nisam siguran ni ako im propadnu te šanse da postoji opcija razdvajanja utakmica, pošto su sve ekipe u par bodova, a svaka pozicija na ljestvici nosi više novaca od TV i marketinških prava. Ali mislim da im to možda i nije toliko bitno da rascjepaju termine po 3 dana.

Unazad par godina (osim lanjske) smo uvijek zatvarali kolo s ekipama koje nisu mogle ni gore ni dolje (Rudeš, Hajduk, Gorica) pa je lakše bilo.
  • DiddyGuela
    5.9k
    2024. smo igrali zadnje kolo protiv Rudeša. Prvi termin je bila subota ali je utakmica u međuvremenu prebacena u nedjelju. Znaci to je bila zadnja utakmica kola/prvenstva i prebacena je u nedjelju. Sjecam se vrlo dobro jer sam morao uzimati jedan dan godisnjeg odmora u ponedjeljak.

Bojim se da bi i ove godine mogli gledati istu stvar sto je sranje pogotovo za nas koji moramo vozit cca 600km u oba smjera... sto znaci automatski planirat slobodan ponedjeljak sa posla.

Jel moguce uopce staviti zadnje kolo sve utakmice u isti termin? Mislim da je tu VAR problem odnosno HNS nema dovoljno VAR sustava da bi se sve utakmice igrale u isto vrijeme.
  • emilperska
    15.7k
    Jel moguce uopce staviti zadnje kolo sve utakmice u isti termin? Mislim da je tu VAR problem odnosno HNS nema dovoljno VAR sustava da bi se sve utakmice igrale u isto vrijeme.DiddyGuela

Mislim da je. Imamo 4 VAR kombija hahah i onda procjene koja utakmica ne služi ničemu i tamo ne stave VAR. Tako je 2021. bilo.
  • Keyser Soze
    19k
    Sve je jasno, HDZ ulazi u Hajduk i gurat će im lovu preko ovog Pirića, al će klub bit praonica. Ako im on uđe, tovari će pogazit svaki ideal o kojem tako časno pričaju, sve za pare i titulu.
  • Ludovic IX
    11.2k
    Kak to da se hadjuk ne buni sto rijeka ima dan vise prij3 finala kupa. Njih to pogađa najvise. Mogli bi oni sa juniorima izaći da se naši previše ne umore par dan prije finala
  • emilperska
    15.7k
    Sve je jasno, HDZ ulazi u Hajduk i gurat će im lovu preko ovog Pirića, al će klub bit praonica. Ako im on uđe, tovari će pogazit svaki ideal o kojem tako časno pričaju, sve za pare i titulu.Keyser Soze

Više sam se plašio onog Amera u Rijeci i Red Bulla u Osijeku, nego ovih sovjetskih oligarha. Jer ovi imaju know how koji bi vjv prolazio ovdje.

Moguće je da HDZ radi pripremu za izbore 2028. ali to je neki srednji rok trenutno.
  • Keyser Soze
    19k
    Kolika je uopće ta famozna sponzorska lova? Sumnjam da to ide preko 3-4m
  • emilperska
    15.7k

Barca je dosad dobivala 10m od istih godišnje.
    Hajduk je neusporedivo manje tržište. Osim ako ne žele prati lovu ovdje, nema šanse da za tako nešto daju više od 3-4.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    99% je ovo opet jedan u nizu njihov psyopova jer ne znam više koji termin bi koristio.

Što se tiče ovih 1% to je onda njesra. Razlika nas i njih je posloženost i par igrača koje mi možemo kupit oni ne. Onog trenutka ako se njima dogodi posloženost (a realno sad je to u tolkom kurcu da je svaki korak blagi pomak naprijed) i još neki novci u vidu da mogu kupit tih par igrača postat će bolji
  • Mali Zeus
    20.5k
    ovo za zadnje kolo pitam iz čisto sebičnih razloga jer sam jučer shvatio da kćer ima koncerte prvo na dan derbija a onda i tu nedjelju kad bi trebalo biti zadnje kolo i oblio me hladni znoj kad sam to povezao. :rofl:
  • Paggini
    81.1k
    Lukša je njih digao na ekstremno visoku razinu ekstremno brzo, a razina o kojoj pričam je usporedba samo s hajdugom u odnosu na razdoblje prije udruge, tijekom udruge i poslije Lukše. To je za njih bila ekstremno visoka razina uređenosti kluba, što se tiče imena koja su dovodili, način na koji se se promovirali i digli mnoge aspekte svog poslovanja.

Tu razinu su i platili ovime što sad imaju, ali i ako tada nisu mogli prismrditi Dinamu na kraju sezone, kad smo mi bili kuršlus, neće sigurno ni sada kad smo uređeni i gdje postoje neki uređeni mehanizmi vođenja kluba i načina poslovanja.

Ne vidim način na koji bi se oni mogli dignuti do razine gdje su bili 2023., recimo, kad su imali Leku za trenera i po imenima jako dobar roster. Ući će možda par miljki da plate režije, ali više od toga ne očekujem. A s druge strane, ako je gledati već sada razdvojenost u mišljenjima oko ovoga, moglo bi doći do poprilično jakog rascjepljenja među tovarskim pukom, a ako im Vidoševićevska struja opet uđe u klub, mislim da svi ovdje skupa možemo opet početi slaviti jer znamo kako je to zadnjih par puta završavalo.
  • Mali Zeus
    20.5k
    Ne vidim način na koji bi se oni mogli dignuti do razine gdje su bili 2023., recimo, kad su imali Leku za trenera i po imenima jako dobar roster. Ući će možda par miljki da plate režije, ali više od toga ne očekujem. A s druge strane, ako je gledati već sada razdvojenost u mišljenjima oko ovoga, moglo bi doći do poprilično jakog rascjepljenja među tovarskim pukom.Paggini

A već imaju jaki rascjep oko poljuda pa kad dodaš sad i ovu priču ako uzme maha i pusti korijenje bit će show samo takav.
  • NerminB
    1.3k
    Bojim se da bi i ove godine mogli gledati istu stvar sto je sranje pogotovo za nas koji moramo vozit cca 600km u oba smjera... sto znaci automatski planirat slobodan ponedjeljak sa posla.DiddyGuela

Jbg, ista stvar i kod mene ali srecom ima se dana godisnjeg pa se moze uzeti ponedjeljak slobodno.
  • Jurki
    24.5k
    S obzirom da svi znamo kak adeze funkcionira i da cega god se oni uhvate.. pretvore u spaljenu zemlju.
    Malo ce oprati parice, nabit im dugove i tjt.
    I nije tak lose.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube