• The Undertaker
    9.8k
    Gotovi radovi znači da je stadion prošao tehnički pregled i dobio uporabnu dozvolu.
  • scooniepenn
    6.7k

Gotovi radovi ne znaci ovo sto ti pises, vec da je izgradnja zavrsena. Tehnicki pregled i uporabna te licence su zadnji korak prije koristenja odnosno otvorenja.
  • NitkoBitan
    36.2k
    Planirani završetak radova je krajem prvog mjeseca (kako sada stvari stoje).
    2h
    Plavi-9

Gotovi radovi znači da je stadion prošao tehnički pregled i dobio uporabnu dozvolu.The Undertaker

Po ovome ispada da sve ide po planu :rofl:

A mozda upravo tako i je samo se kolega forumas nesvjesno igra pokvarenog telefona.

Ako ima poteskoca i produljenja rokova sigurno ce bit sluzbenih informacija preko medija, malo se neozbiljno igrati dojava sa gradilista. Nepotreban nemir se unosi!
  • The Undertaker
    9.8k
    Na svakoj koordinaciji se priča o terminskom planu. Zato ovi sa gradilišta imaju puno bolje informacije nego ovi u gradu.
    Tehnički pregled odnosno uporabna dozvola potvrđuje da je objekat izgrađen prema projektu i da su obavljena sva potrebna ispitivanja i to je obično preduvjet za završetak ugovora tj. "gradnje".
  • Liks90
    4.9k
    Nije to nis istina, s 1.1. Je selidba na kranjcu po info koje imam…
  • jakov1
    1.5k
    Tehnički pregled odnosno uporabna dozvola potvrđuje da je objekat izgrađen prema projektu i da su obavljena sva potrebna ispitivanjaThe Undertaker

Kako su onda Betis i pola Italije igrali maltene s dizalicama nad glavama dok su gradili tribine usred sezone?

Mislim da kod stadiona nije sve crno bijelo kao na kuci jer ne vjerujem da npr. instalacije u fan shopu odreduju sigurnost na nogometnoj utakmici.
  • fakin
    3.8k
    pa nou camp stoji poluobnovljen i normalno se igraju utakmice lige prvaka
  • GOAT
    6k
    Kako su onda Betis i pola Italije igrali maltene s dizalicama nad glavama?jakov1

Ako se dobro sjecam tako nekako se i Bernabeu radio i jos se godinu dana nakon radilo na sitnicama ali se igralo. Ista prica je Barca ove godine i vratili su se na Camp Nou cim su mogli a jos se gradi
  • The Undertaker
    9.8k
    Mogu samo pretpostaviti da je svaka tribina zaseban projekt sa zasebnom građevinskom dozvolom, tehničkim pregledom i uporabnom dozvolom.
    Ako npr. fan shop nije gotov (a bio je dio glavnog projekta), u teoriji se dobije uvjetna uporabna sa navedenim nedostacima i vremenom otklanjanja. U praksi se dosta puta "zažmiri" na banalne stvari , kao da nisu vidili.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Ionako je bolje da se ne selimo dok nije potpisano rušenje
  • fakin
    3.8k
    totalna glupost. čim se završi stadion idući dan treba se prebaciti. tako je isto rekao i nauković u podcastu
  • jedan u nizu
    17.9k
    Gotovi radovi znači da je stadion prošao tehnički pregled i dobio uporabnu dozvolu.The Undertaker

Znaci, ako mi zena kaze ''ljubavi, rucak je gotov'', onda to znaci da je rucak pojeden, probavljen i istovaren u šekretu?
  • The Undertaker
    9.8k
    Znači samo da ja dobro znam o čemu pričam (u ovom slučaju) a ti ne znaš.
  • jedan u nizu
    17.9k

Znam ja dobro o cemu ti pricas, ali potpuno krivo formuliras recenice, i onda ih kasnije grcevito branis.

Slobodno napises ''krivo sam se izrazio'', nitko nece ni pisnuti.

Zavrsetak RADOVA je jedna stvar, a dobivanje dozvola je drugo.
    Evo ja sam bas kupio jednu kucu koja nije imala uporabnu dozvolu, pa sam cekao mjesece da ju ishodim. Kada bi me netko priupitao ''jesu li radovi gotovi?'', ja bi rekao da jesu, prije 40 godina bili, kada je i sagradena, ali evo cekam dozvolu jos.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet