• Sajla
    19.9k
    pogledao sam sinoćnje Posebne dodatke o Goliku i razgovor o Gruntovčanima, pa ostao zabezeknut kad je kritičar Dalmatinac (zaboravio ime) napravio usporedbu s Malim mistom i rekao da su Gruntovčani kinematografski nekoliko razina iznad. za mene su remek-djelo i najbolje što je TV Zagreb napravila, ali da čovjek iz Dalmacije za nešto svoje kaže da nije najbolje na svijetu, veličanstveno i spektakularno... ostal sam "šokeran" :)
  • Crusades
    23.5k
    Kraj svijeta kakvog smo poznavali...
  • Hnlovac
    5k
    Pa čovjek ne laže. Ima i malo misto jake epizode i likove, ali više mi se čini kao zabavna emisija, dok je nevjerojatno koliko društvene kritike ima svaka epizoda Gruntovčana, a mnogi ljudi je ispočetka otčetkaju jer im se ne sviđa govor
  • Sajla
    19.9k
    Pa čovjek ne laže.Hnlovac

zato i jesam u šoku :D
  • mlinchica
    5.8k
    Kaj, nema nikakvih izvještaja s DOMJENAKA?

Sretan vam ostatak šampionske sezone!
    :victory:
  • Droljo
    27.1k
    Ponedjeljak je jebiga. Ja krećem slavit u četvrtak!
  • Sajla
    19.9k
    nastavak na priču o Kreši Goliku od neki dan - ovo ispod je scena iz Inspektora Vinka, klinac gleda bicikl u izlogu, a u pozadini dinamo megafon (ili kaj bi to već bilo, bacač raketa? :lol: )

20260427-134855.jpg
  • CISCO
    571
    Scena u Gruntovčanima - epizoda 10., kod brice na zidu.

Pres-DIN.jpg

Pres-DIN2.jpg
  • Nolifer
    14.6k

A gle dresa :love:

Da bar jedna sezona bude tako s čistim dresom, bez uzoraka.

Jednostavno, a moćno... :love:
  • FazeN
    6.3k
    Ekipa, jedno pitanje
    Treba mi pomoć oko ulaska na Tor HR ako netko ima mogućnost ili info kako trenutno to ide.
    Imam par ljudi što mi riješavaju to ali znam da su pozivnice navodno stale (tako kažu), i da je malo teže ući, ali rekoh da pitam, ništa ne gubim.
    Treba mi najviše zbog nekih videozapisa koje imam u planu, da ne moram stalno gnjaviti druge ljude kad mi nešto zatreba.
    Ako netko može pomoći ili ima kakav savjet, bio bih zahvalan! Hvala

Naravno odgovor oko ove teme može u inbox :lol:
  • Ludovic IX
    11.1k
    pa bila je ona sa retro puma dresom
  • Droljo
    27.1k

Javi se njima na mail?
  • R13S61
    508
    Jesam jedini koji je išao googlati tor hr i dobio kao odgovor kozje sireve i kozmetiku :rofl:

Stari ako ti to pomogne oko videozapisa imaš jedan sir i od mene :cool:
  • Dinamosaur
    3.2k
    25 godina otislo dok si reko keks.
    Jel se opcenito nekaj promjenilo? Ne bih rekao
    (naravno izuzev naseg Dinama, ovo ostalo?)

https://youtu.be/yaq1BsLxe0E?is=0SwEG_dUDK2NQFSQ
  • Droljo
    27.1k

A?
    Sad kad si editirao ima smisla :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.