• Jos-Optimus
    10.4k
    ma znam...tješim sam sebe, a znam da nema šanse
  • Droljo
    27.2k
    Još dva oživljavanja karijere vlašiću, nagovaranje livakovića da ne ostane u dinamu, 5-7 puta mario pašalić na desnom krilu i tad bude pozvao stojketa sa 29 godina...
  • Xpert1992
    597
    Prije dvije godine nam je Pongracic bio starter. Ali on je ipak bio stup obrane u Lecce-u. Nemre u repku netko iz kluba koji igra europska natjecanja. Bolje je bit 18-i u Italiji i primit jedno 70 golova u sezoni, to je dokaz velikog branica vrijednog poziva.
  • Sajla
    20k
    Modrić s dvostrukim prijelomom jagodične kosti, ove sezone više neće igrati za Milan.
  • Ludovic IX
    11.2k
    Bati-sucic-kova - tvrdim da su trenutno jači nego bilo k9ja trojka sa modricem. Modric ima autoritet na terenu di mu igrači nejdu u kost (osim sucica) pa ajde, jos uvijek je top za nas. Ali za brzu i okomitiju igru, ovs prva nabrojana trojka je najbolja.
  • Efes Pilsen
    15.6k
    Bati-sucic-Misic - tvrdim da su trenutno jači nego bilo k9ja trojka sa modricem. Modric ima autoritet na terenu di mu igrači nejdu u kost (osim sucica) pa ajde, jos uvijek je top za nas. Ali za brzu i okomitiju igru, ovs prva nabrojana trojka je najbolja.Ludovic IX
    Popravio sam ti malo. Kova nit je u formi nit ima vremena je uhvatit, a s prekrsajima bolno kasni cijelu karijeru.
  • KtcGoat
    4.4k
    Modrić s dvostrukim prijelomom jagodične kosti, ove sezone više neće igrati za Milan.Sajla

Na Sp onda s maskom
  • Paggini
    81.4k
    Kova nit je u formi nit ima vremena je uhvatit, a s prekrsajima bolno kasni cijelu karijeru.Efes Pilsen

Brat je neki dan izgledao monstruozno dobro u prvoj tekmi nakon ozljede. Inače bih se fkt složio s tobom, ali s obzirom kako je izgledao, moguće je da se fakat top digne za svjetsko.
  • ZrnTSCHeZ
    1.9k
    U svakom zlu neko dobro: barem bude se Luka odmoril nakon sezone i friški krenul u pripreme za SP
  • fakin
    3.8k
    znači na svjetsko vodimo ozljeđene modrića, gvardiola, vuškovića i kovačića. a igrači u top formi će iz Zagreba gledati svjetsko. a dobro ima smisla
  • M94
    2.5k

Svi ovi nabrojani moraju ici na SP, ne treba pretjerivati.
    Al da bi pozvao Diona i Stojketa, pogotovo jer se Marco P. Ozlijedio, to da.
  • grba
    710
    Kakvu ozljedu ima Pasalic?
  • Ludovic IX
    11.2k
    dio iz neke nove knjige o repki - Brozović 2021-e: " Dosta mi je, ne mogu više podnositi to pljuvanje po svima nama i meni osobno, tu atmosferu u ekipi i oko nje, te sukobe i podjele, a imam i druge planove – ustrajan je Marcelo."

zasto mi se ovo čini kao neka izmišljotina? 2021-e nitko nije pljuvao po brozu. 2024-e je , ali tad nije. spomenuta i atmosfera u ekipi kao loša.. jel nisu oni "family"??
  • KtcGoat
    4.4k
    Pljuvacina po njemu je bila tek kasnije kad je otisao u pustinju
    A sto se tice ekipe, tko zna sto je tada bilo. Tad se dogodio i slucaj rebic i instagram story
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.