• Masto
    1.3k
    kad sam imao dojam da je kova izgubio svlačionicu vidio sam njegovu smjenu kao jedini izlaz iz toga kako bi se izvukla titula pa zato kažem
  • Mihael2305
    2k

Dupla kruna je naša!
  • Frizura Robija M
    80
    13 kola. Toliko je trajalo uštimavanje gotovo potpuno novog orkestra na terenu i svlačionici. Čestitke idejnim arhitektima ovog uspjeha, treneru, stožeru i svlačionici na provedbi i svima nama koji smo stali uz klub u trenucima nepotrebne histerije. Prvenstva su maraton koja treba, osim fizički, znati i mentalno izgurati.

Sad kad smo ponovo svjesni vlastite snage idemo dalje još jače...
  • DiddyGuela
    5.9k
    Iskrene cestitke svima na uvjerljivo osvojenom naslovu prvaka Hrvatske. Cestitke igracima, upravi i strucnom stozeru.

Rebuiding i tranzicija su uspjesno odrađeni kako unutar klupskih struktura tako i u svlacionici. Vjerujem kako su temelji za buduce godine postavljeni a sve ono sto nas ceka vec od ovog ljeta je nadogradnja za bolji i uspjesniji Dinamo.

U tom procesu bilo je i nekih neugodnih trenutaka, rupa na cesti koje su uspjesno pregazene. Ljudi u klubu su pokazali stabilnost i vjeru u proces. Za razliku od proslih godina, nije se islo u nagle rezove niti se previse obracala paznja na upise novinara, analiticara, drustvenih mreza, foruma... sto je u danasnje vrijeme zapravo vrlo izazovno. I veci i bogatiju su padali na ovakvim stvarima!

Iduci izazov pred klubom je zadrzati ovaj nivo kvalitete kroz domace prvenstvo ali i vratiti klub na nivo gdje mozemo igrati konkurentno u ligaskom djelu natjecanja Lige prvaka ili Europske lige.Pa zasto ne i konkurirati u zavrsnim fazama knockout Europske lige kroz koju godinu... kako god, jos jednom cestitke svima i sretno u buducim pohodima.
  • Georg Koch
    7.8k
    Dragi ljudi, nakon sto se emocije malo slijezu, emocije se i dan nakon ne slijezu. I to ti je tak.
    Ne znam sto da napisem i odakle da krenem, ali jednostavno kratki(barem cu pokusati) osvrt moram.
    Budimo ponosni! Budite ponosni!
    Kakav vikend je iza nas, kakva 2 DINAMO dana, kakve akcije, kakve stotine klinaca u plavom, kakva buducnost!
    I na kraju potvrda titule kao slag na kraju velikom, velikom vikendu.
    Mislim da nam je svima jasno kako smo na dobrom putu za nesto zaista veliko.
    I ne, ne pricam tu sada o tituli, o mogucoj duploj tituli i super sezoni. Naravno da su titule prebitne, naravno da od titula zivimo na ove i one nacine. Trenutno pricam o svemu sto se dogodilo ovaj vikend u Zagrebu, o onome sto se dogadja vec mjesecima.
    Prvi sam znam kritizirati brojke, gledatelje i slicno kada treba, iz dobre namjere i najboljih mogucih zelja. Ali zalog za buducnost uz ovakvu Upravu koja je svjesna nuznosti rada sa ljudima u i van Zagreba, sa klincima koji ce tu plavu boju zavoliti i samo je siriti, imamo prevelik.
    Sjecamo se i "nedavno" poruke "Nisi ti vise isti bez nas, tko ti je dusa a tko tijelo".
    Napokon, imamo i dusu i tijelo i ljude na vaznim funkcijama koji su svjesni toga. I kao sto je receno, i vjerujemo da ce tako biti, kako ce Capellasov rad u Akademiji rezultate izbaciti tek nakon par godina, tako ce sve ove akcije i akcijice svoj veliki rezultat dati u godinama naprijed, a bome i vec vidimo neke rezultate. Jer titule bez duse kluba - navijaca znace sto? Nista.
    Zato hocu reci, budite svjesni da smo na dobrom putu, zato budite jedno i budite smireni. Naravno, dobronamjerno propitujte i kritizirajte sto treba, cilj nam je svima isti, samo ne padajte na spinove i negative novinara koji nikada nisu htjeli ovakav Dinamo, Dinamo s dusom, Dinamo svojih clanova, novinara koji vise nemaju koristi od njega i naricu za losim vremenima. Imena im znamo vise manje svi i nije potrebno u ovom postu da ih spominjem jer su trenutno nebitni. Drzite se zajedno, drzimo se zajedno jer zajedno mozemo sve.
    Bitni smo mi, navijaci Dinama, bitno je stanje i ogroman potencijal koji imamo.
    Svaka cast Predsjedniku Bobanu, treneru Kovacevicu i svima koji neumorno, danonocno rade na ovaj ili onaj nacin da svaki novi dan bude sve bolji. Danas oni, sutra neki drugi, ali cilj mora biti, i je, isti.
    I za kraj cu kratko spomenuti dva imena, jedno vise nije s nama nazalost,  drugo radi strasne rezultate.
    Veliki, veliki obol ovakvom Dinamu dao je pokojni Španović i njegovo ime ne smijemo zaboraviti. Energija koju je davao za Dinamo po pricama je nerealno velika. Nismo se nikada fizicki upoznali ali smo se par puta culi za neke akcijice (Palčići i jos jedno humanitarno djelovanje s ciljem sirenja dinamovstine) te smo uz par poruka, poziva i upoznavanja od "Dobar dan" za par minuta zavrsili sa "Moze, zavrseno". I razveselili puno, puno najmladjih osmijeha.
    I drugo ime svima vama ovdje dobro znano je veliki gospodin i fantazist oko ovog cijelog projekta sirenja Dinamovštine je @Papastrumf .
    Papa je covjek koji je svojim djelovanjem, ludom energijom i radom digao cijelo clanstvo za jako, jako puno.
    Milion puta pomogao i bio dostupan svima nama koji smo povezani sa time, povjerenicima i skupstinarima kluba. Milion puta zavrsio ovo ili ono. Pomogao na razne nacine.
    Bas ne zelim da njegov veliki rad i ogromni rezultati prodju ispod radara.

I za kraj, iako sam rekao kratko ali emocije i neka luda zelja ne daju, cuvajte nas Dinamo, borite se za nas Dinamo i sirite DINAMOVŠTINU!!!
  • Mladi Starac
    466
    Čestitke svima!!!
    Vratila se titula tam di i pripada, u Zagreb naš <3
  • KtcGoat
    4.3k
    Nebo se plavi, bijeli se Zagreb grad..
    photo-editor-ds-1777278356136.jpg
  • SanctaSanctorum
    221
    Slika za uokvirit i stavit na zid
  • Masto
    1.3k
    ja ga ne vidim
  • nwankwo646
    1.2k
    a na HRTi, za sada
  • JMastermind
    1.4k
    Dodaj predictor tablicu da imamo sve na jednom mjestuDerHerrKool

Riješeno. Baci oko. Svakih pola sata provjerava, tak da admini ne brinu, neće scraper navuć troškova. :razz:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet