• Navijač Dinama
    7.3k
    Preporučujem dva top filma, snimljeni po istinitome događaju, ujedno meni jedni od najdražih, vi stariji ste ih vrlo vjerovatno gledali, ako slučajno niste i ima netko tko nije, pogledajte.

    1. Bijeg iz Alcatraza- američki je zatvorski akcijski film iz 1979. godine koji je režirao Don Siegel. Adaptacija je istoimene nefiktivne knjige J. Campbell Brucea iz 1963. godine i dramatizira bijeg zatvorenika iz zatvora maksimalne sigurnosti na ostrvu Alcatraz iz 1962. godine. Glavni glumci su :Clint Eastwood, Patrick McGoohan, Larry Hankin.

    ny30wzzqxbjw9qk7.jpg


    2. Nedodirljivi - je film Briana De Palme iz 1987. zasnovan na istoimenoj ABC-ovoj televizijskoj seriji, koja se sama temeljila na autobiografskim zapisima Eliota Nessa o njegovim pokušajima da uhvati Al Caponea.
    Glavni glumci su: Oscar Fraley, Andy Garcia, Robert de Niro, Kevin Costner, Sean Connery
    z346bv9wrzw9szra.jpeg
  • markoli
    1.6k
    Nedodirljive sam gledao prije par godina. Odličan film.
  • Baneki
    717
    I jedan i drugi film su odlični.
  • Neki tip
    19k
    Ne bih se složio... Potpuni kliše od serije koji se pretvara u sapunicu kako serija odmičeBosna86

    I meni je puno više prema tome. Da se razumijemo, početak je jako "zarazan" i baš se lako uživiš u priču, ali sve skupa je jako, jako nerealno.xavier

    Moram se donekle složiti s vama u vezi La Casa de Papel.

    Donekle, jer mi je svejedno bila vrlo zabavna, ali odgledao sam prve dvije sezone i već dobar dio druge sezone je prilično sapuničast.

    Možda bi mi najpametnije bilo sada stati, dok je dojam još uvijek pozitivan (nakon prvih 10ak epizoda mi je serija bila top), a ne si posve uništiti doživljaj, ali dat ću šansu i 3. sezoni pa da vidimo..
  • og1986
    2.9k
    https://www.casualfans.com.hr/filmovi-i-serije/money-heist-4-dio-recenzija/

    Ako netko želi, ovo sve objašnjava što ne valja sa serijom La casa de se papel ili money heist.

    Meni osobno prva sezona prolazna druge užas.
  • Majki2111
    2.6k
    Meni su prva i druga sezona vrhunske. Nakon toga nisu trebali nastavljat. 3 mi je bila loša, 4 ok samo. Smetalo me manji udio radnje koji je vezan za pljačku i to kako se masovnost povećava. Fali mi onaj šah između lopova i policajaca iz prve dvije sezone. Nije da ga nema, ali ga ima puno manje neg u prve dvije sezone.
  • xavier
    11.1k
    Cijela priča o upadu u državnu tiskaru novca zapravo je snimljena u komadu kao jedna "sezona", samo ju je Netflix naknadno podijelio na dvije sezone.
  • Neki tip
    19k
    da, i drugačije rezao epizode..
  • ZgBlue
    484
    Počeo sam gledat La casu de papel jer me dosta ljudi uvjerilo da je to nešto što se ne smije propustit. Odjednom svi svršavaju na španjolski jezik i serije pa reko da im i ja dam šansu. Ukratko, ako ste novi u seriji, pogledajte prve dvije sezone i amen. Imaju odlične zaplete i ono nadmudrivanje policije i lopova.

    3. i 4. sezona, kako je netko već napisao, pretvaraju se u klasičnu španjolsku sapunicu. Tko je koga poljubio, krivo pogledao, itd.. A najgori dio je konstantna promocija pederluka i transronih osoba. Ako epizoda traje 50min, 25min gledat ćeš retrospekciju totalno nebitnu za radnju gdje dva pedera imaju odnos i gdje iznose svoje osjećaje. U jednom trenutku sam uopće zaboravio da gledam seriju o pljački banke jer sam upravo pogledao kako je neki totalno nebitan lik u seriji postao transrodna osoba?!?!

    Pogledao sam sve 4 sezone, al sad barem znam da neću sljedeću. Nažalost ovakve stvari mi previše upadaju u oči i nemrem to probavit.
  • og1986
    2.9k
    Za seriju koja se zasniva na "nadmudrivanju" i pametnim potezima imaju jako puno glupih odluka koje su vrlo lako mogle biti spriječene.

    Kao da scenaristi nisu znali šta dalje pa bezveze ubace neku glupost samo da se "zakomplicira" radnja.

    Najviše kaj me iznerviralo je odmah na početku plan profesora sa super timom. Kao prvo svi moraju biti istog spola, razmišljanja itd. A ne ubacit neke random likove koji svojim glupostima sjebu sve.
  • flexXy
    1.9k
    Meni je isto serija poslije prve sezone katastrofa. Prica je postala jako losa i predvidljiva, a o nekim scenama raspucavanja bolje ni ne pricat, za njih je chuck norris mala beba.
  • Neki tip
    19k
    Dobro, ljudi, to je serija.. igrana serija, ne dokumentarac o savršenoj pljački stoljeća.

    Napisao sam da se slažem da se serija odmicanjem 2. sezone razvodnila, zasapunjala, ali ovako ispada da se radi maltene o Steven Seagal meets Jane Austin.

    Dobra serija, skoro i odlična da su je saželi u 10ak do maksimalno 15 epizoda. Ali ni ovako nitko tko odgleda 2 sezone neće žaliti vremena.

    Za dalje ne znam.
  • Kwedi
    3.8k
    Fargo odradio sa zakašnjenjem treću sezonu.

    Nevjerojatno zanimljiva i odlična serija s sjajnim likovima i fora pričama po sezonama.
  • Neki tip
    19k
    gdje ju se moze pogledat? Znam za seriju.

    Pritom ne pitam gdje mogu skinut, to znam, ali to ima 7, 8 godina ne radim. Ne zbog poštenja, već komocije. Lijen sam bakćat se time.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.