• Goncalo Santos
    3.7k
    jos redovito kada bi vinlof bio u prvih 11, ako na poluvremenu nismo u vodstvu, ostavi ga u svlacionici i ubacuje godu kad se ganja rezultat, a goda je u zadnjih par utakmica bio zreo za ostavit na klupi na poluvremenu.

“On je dijete od 19 godina” govori samo o sebi što misli o njemu.Filip Međimurje

Ovo kad kaze je jos i dobro, meni je gore kad kaze "mali vinlof". Za igraca koji ima vec dvije seniorske sezone sa dobrom minutazom.

Sad nisam htio nista komentirati jer mozda nije spreman za vecu minutazu, ali sumnjam da je spremniji goda koji je dobio tezak udarac u glavu pa igra 3 utakmice u 10 dana. S ostalim se slazem u vezi svega sto si rekao.
  • Blue Label
    238

O čemu ti pričaš, pa Vinlof se promovirao u standardanog igrača dok mu se nije dogodila ozljeda.

Ja želim gledat takav Dinamo di igraju oni koji to zasluže i koji su max spremni u datom trenutku.
  • Jos-Optimus
    10.3k
    Brate mili koje drame, dečko je bio bolestan i nije spreman ni za poluvrijeme.
  • Fan
    2.1k
    Onda je još gora odluka imat ga na klupi. Ako nije spreman ni za 10 minuta, stavi juniora da osjeti atmosferu, da zna da se računa na njega u budućnosti, čak i ako ne zaigra ni sekundu jer je to sigurno veći plus od toga da bolestan sjediš na klupi i nemaš šanse zaigrat.
    Kaj se drame tiče, netko mi je rekao "Ako nam je to najveći problem, onda problema nemamo". Pa hvala Bogu što smo u ovom trenutku u toj poziciji da su nam te male stvari problem kojima se konačno možemo posvetiti da ne moramo veće vatre gasit jer ako nećemo micromanageat sad, kad ćemo? Kvalifikacije su blizu i treba imat što više spremnih igrača za novu sezonu, bilo seniora ili juniora, trebat će nam.
  • Jos-Optimus
    10.3k
    Cilj je osvojiti naslov i trebaju igrati oni koji su zasluzili, pobjednicka kultura se ne stvara stavljanjem padobranaca u ekipu. Vinlof ce itekako biti jako bitan, a svi decki koji zele igrati to trebaju zasluziti na terenu.
  • Fan
    2.1k
    Cilj je osvojiti naslov i trebaju igrati oni koji su zasluziliJos-Optimus

Apsolutno se slažem, ali situacija je specifična jer A) naslov je osvojen još prije 2,3 kola, nećemo se lagati B) Vinlof nije padobranac nego je zaslužio igrati C) bio je na klupi, znači bio je spreman igrat i D) Goda je opako pao u formi + imao potres mozga.
    Ako Vinlof nije bio spreman zaigrat, pogotovo u situaciji gdje nam ne gori, nema što radit na klupi, stvarno jednostavno. Greška Kove, ništa strašno, al ne treba se sve opravdavat.
  • Jos-Optimus
    10.3k
    ne pričam o Vinlofu, nego o glupim idejama da se stavljaju djeca na silu ako on ne može...tako se ne šalje prava poruka. Dobit ćeš priliku kad si dovoljno dobar da ju zaslužiš. AMEN
  • Fan
    2.1k
    Ma dobro, nije mi to bila poanta uopće, na juniora sam se referirao zbog nedostatka seniora, ali eto, mogao je lagano i KTC biti na klupi.
  • Mali Zeus
    20.5k
    Ja ne znam kaj je ovaj dečko napravil nažao Kovi i stožeru. Od početka kao da se jedva čeka da ga se makne iz prve postave. Prvih par tekmi igra solidno, ali izlazi na poluvremenu ili maksimalno do 60-te minute. Tek dobija priliku dok je Goda užasan, ali baš ono užasan, ali s tim da Goda i dalje ulazi s klupe.

Kovina reakcija na pitanje novinara “On je dijete od 19 godina” govori samo o sebi što misli o njemu.

Sad dođe s reprezentativne stanke i službeni razlog zašto ne igra je da je “bolestan”, a za sve ostale se uvijek zna točan mišić koji koga muči.

Goda dobije priliku i dok ima potres mozga i dok je direktni krivac za propuštanje pobjede nad Rijekom, a MPV ne dobiva konkretne prilike.

I kruna svega danas, dok imamo 0:2, Kova odradi samo 3 zamjene, a da Kova ne može bar njega staviti na 10 minuta, e to mi nije apsolutno jasno i direktno poručuje dečku što se misli o njemu. Ajde da je Goda koplje ispred njega, ali i u najgorim izdanjima MPV-a je Goda bio malo bolji od njega.

Najviše me muči to da svatko sa zdravim očima i malo nogometnog iskustva vidi da je MPV jedan od 4-5 igrača u momčadi s potencijalom da ga se proda za više od 10M €, a mi tu bildamo formu Godi kojemu je ovo plafončina preko koje nema šanse da ide.

Eto, neke stvari mi jednostavno nisu logične i dapače, pošiljaju poruku svim potencijalima koji bi potencijalno mogli doći u Dinamo da će trener više vjerovati starijim rotacijskim igračima, nego mlađim potencijalima.

Da, frustriran sam, jer ne želim gledati takav Dinamo, onda po tome ajmo dofurati Pršira da se ne mora trener mučiti stavljati Šuntu u igru, Radeljića da ne daj Bože Zebić dobije priliku, ili pak Grgića da Patrik Horvat ne prismrdi prvoj postavi.

I da, Kova govori od početka da će svi dobiti priliku, a zapravo do sad apsolutno nikad nije dobio priliku jer se s razlogom rotiralo, nego apsolutno zbog sile prilika.
    Filip Međimurje

Što se ovod dogodilo?

Čemu drama? Naprosto nije istina da se jedva čekalo da ga se makne iz postave, to su gluposti, na početku sezone je bio standardan prvotimac. Što se tiče bolesti, kaj bi ti htio, dijagnozu cijelu?

Btw kak je to Goda krivac za propuštanje pobjede nad Rijekom?
  • Mali Zeus
    20.5k
    Ovo kad kaze je jos i dobro, meni je gore kad kaze "mali vinlof". Za igraca koji ima vec dvije seniorske sezone sa dobrom minutazom.Goncalo Santos

Pa dobro kaj, koliko puta si čuo da treneri zovu igrače dečki itd., ne misle oni da su odrasle osobe dečki, kao što ni Kova ne misli da je ovaj mali, tj. zove ga tak jer je mlad.
  • FazeN
    6.2k
    Auh kakva drama u ovoj temi jer Matteo nije bio spreman zadnjih par utakmica.
    Mogu samo mislit kakva će drama bit ako ode s juniorima igrati utakmicu s Realom, što bi i trebao ako bude skroz spreman..
  • Mali Zeus
    20.5k
    Uvijek, al uvijek mora biti neko sranje. U ned osiguravamo naslov, deremo po ligi, dugo neviđena dominacija, sve je dobro, al ne. Sranje, Kova ubija u pojam Pereza Vinlofa i Boban nam ukrao proslavu itd. itd.
  • Fan
    2.1k
    Tipičan primjer uskogrudnog i kratkoročnog razmišljanja.
    U svakom velikom klubu nikad nije mirno i uvijek ima problema - većih ili manjih.
    Mislim da se svi možemo složit da u ovom trenutku većih problema nemamo, niti itko o njima priča ili drami.
    Ovo je manji problem kojeg također treba adresirati jer se takve stvari, kao i stotine drugih, mogu pretvoriti u veliki problem.
    A to što se neki odma dignu na zadnje noge kad se išta negativno spomene, a jbg, tu nema pomoći (vrijedi i obrnuto naravno).
  • Mali Zeus
    20.5k
    Ovo je manji problem kojeg također treba adresirati jer se takve stvari, kao i stotine drugih, mogu pretvoriti u veliki problem.Fan

Ali koji je to točno problem? Ja se ne dignem na noge kad je nekaj negativno nego kad se problemi doslovno izmišljaju, a što se stalno događa tj. vrlo često.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet