“On je dijete od 19 godina” govori samo o sebi što misli o njemu. — Filip Međimurje
Blue Label
Fan
Jos-Optimus
Fan
Cilj je osvojiti naslov i trebaju igrati oni koji su zasluzili — Jos-Optimus
Jos-Optimus
Mali Zeus
Ja ne znam kaj je ovaj dečko napravil nažao Kovi i stožeru. Od početka kao da se jedva čeka da ga se makne iz prve postave. Prvih par tekmi igra solidno, ali izlazi na poluvremenu ili maksimalno do 60-te minute. Tek dobija priliku dok je Goda užasan, ali baš ono užasan, ali s tim da Goda i dalje ulazi s klupe.
Kovina reakcija na pitanje novinara “On je dijete od 19 godina” govori samo o sebi što misli o njemu.
Sad dođe s reprezentativne stanke i službeni razlog zašto ne igra je da je “bolestan”, a za sve ostale se uvijek zna točan mišić koji koga muči.
Goda dobije priliku i dok ima potres mozga i dok je direktni krivac za propuštanje pobjede nad Rijekom, a MPV ne dobiva konkretne prilike.
I kruna svega danas, dok imamo 0:2, Kova odradi samo 3 zamjene, a da Kova ne može bar njega staviti na 10 minuta, e to mi nije apsolutno jasno i direktno poručuje dečku što se misli o njemu. Ajde da je Goda koplje ispred njega, ali i u najgorim izdanjima MPV-a je Goda bio malo bolji od njega.
Najviše me muči to da svatko sa zdravim očima i malo nogometnog iskustva vidi da je MPV jedan od 4-5 igrača u momčadi s potencijalom da ga se proda za više od 10M €, a mi tu bildamo formu Godi kojemu je ovo plafončina preko koje nema šanse da ide.
Eto, neke stvari mi jednostavno nisu logične i dapače, pošiljaju poruku svim potencijalima koji bi potencijalno mogli doći u Dinamo da će trener više vjerovati starijim rotacijskim igračima, nego mlađim potencijalima.
Da, frustriran sam, jer ne želim gledati takav Dinamo, onda po tome ajmo dofurati Pršira da se ne mora trener mučiti stavljati Šuntu u igru, Radeljića da ne daj Bože Zebić dobije priliku, ili pak Grgića da Patrik Horvat ne prismrdi prvoj postavi.
I da, Kova govori od početka da će svi dobiti priliku, a zapravo do sad apsolutno nikad nije dobio priliku jer se s razlogom rotiralo, nego apsolutno zbog sile prilika. — Filip Međimurje
Mali Zeus
Ovo kad kaze je jos i dobro, meni je gore kad kaze "mali vinlof". Za igraca koji ima vec dvije seniorske sezone sa dobrom minutazom. — Goncalo Santos
Fan
Mali Zeus
Ovo je manji problem kojeg također treba adresirati jer se takve stvari, kao i stotine drugih, mogu pretvoriti u veliki problem. — Fan
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.